5 motive pentru a petrece Revelionul la Cluj

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

5 motive pentru a petrece Revelionul la Cluj


CLUJ NAPOCA

Silicon Valley de România, cum este cunoscut orașul Cluj-Napoca, este nu doar un oraș foarte tehnologizat, ci și un loc ideal pentru petrecerea Revelionului. Echipa Cronoscar pentru închirieri auto în Cluj v-a pregătit cinci argumente pentru a alege acest oraș pentru a vă petrece vacanța de iarnă.

Mai mult decât IT și noi tehnologii

Majoritatea oamenilor se gândesc la Cluj ca la un oraș unde s-ar muta pentru afaceri sau pentru noi oportunități în carieră, în special în domeniile IT și noi tehnologii. Pentru echipa Cronoscar pentru mașini de închiriat Cluj, acest oraș înseamnă mult mai mult. Este un oraș plin de viață, în care numărul mare de studenți dă tonul petrecerilor cu muzică și efecte speciale.

Cluj este și un oraș care merită vizitat pentru arhitectura sa, parcurile sale și numeroasele oportunități de a petrece timpul liber practicând sporturi în aer liber. De asemenea, Cluj este un oraș foarte bine conectat cu restul țării și cu vestul Europei prin aeroportul său de pe care pleacă atât avioane ale marilor linii aeriene, cât și curse low-cost.

Iarna la Cluj, peisaj de poveste
Când se așterne zăpada peste trotuare și acoperișuri, Cluj se transformă într-un tărâm den de Crăiasa Zăpezii. Și chiar dacă ați depășit vârsta basmelor, veți fi fermecat de imaginea Parcului central acoperit de nea, amintind de grădinile Palatului Schonbrunn din Viena.

Iar dacă doriți să vă imortalizați vacanța în poze memorabile, luați mașina oferită de centrul Cronoscar pentru închirieri auto Cluj și urcați pe Dealul Cetățuia sau Dealul Feleacului. De aici veți avea o panoramă superbă asupra întregului oraș.

Dar să nu vă reținem mai mult decât este cazul. Iată care sunt cele cinci motive pentru care vă recomandăm să petreceți Revelionul în Cluj:

1. Petreceri tematice pentru toate preferințele
Restaurantele și cluburile din Cluj se întrec în oferte speciale de Revelion anul acesta. Puteți opta pentru Revelionul stil Hollywood sau un Revelion tradițional rusesc. Puteți merge la o petrecere organizată pentru studenții care aleg să petreacă sărbătorile în Cluj sau la un eveniment cu ținută obligatorie cu meniuri rafinate și muzică clasică.

Echipa Cronoscar pentru rent a car în Cluj vă reamintește să nu conduceți sub nicio formă mașina dacă ați consumat băuturi alcoolice.

2. Puteți practica multe sporturi de iarnă
Patinaj, schi sau bob – puteți practica toate aceste sporturi de iarnă în orașul Cluj sau în împrejurimi. În Piața Unirii, unde are loc Târgul de Crăciun, se amenajează în fiecare an un patinoar spațios.

Cei pasionați de schi și bob pot găsi pe o rază de 60 km în jurul orașului numeroase stațiuni dedicate sporturilor de iarnă. La volanul mașinii oferite de centrul Cronoscar pentru închirierii auto în Cluj veți ajunge rapid la stațiunile Feleac, Mărișel sau Buscat Resort, unde se găsesc pârtii amenajate pentru schiori începători sau avansați. Tot la Feleac, la Fun Park, veți găsi și o instalație de 1400 m lungime pentru bob alpin.

3. Aproape de cele mai frumoase orașe din Europa
Doriți să vizitați celebrul Târg de Crăciun de la Viena sau din Paris? Din Cluj aveți numeroase zboruri zilnice ale companiilor low cost către aproape toate capitalele europene.

Pentru a vă ușura deplasarea, vă așteptăm la întoarcere cu biroul Cronoscar pentru închirieri auto în aeroportul Cluj. Din avion, vă suiți direct la volanul mașinii de închiriat și petrecerea poate continua!

4. Sărbători în stil german sau maghiar? Le găsiți în Cluj!
Cluj este un oraș multicultural în care conviețuiesc români, germani și maghiari. Aici aveți ocazia să descoperiți tradiții și obiceiuri vechi de secole pentru trecerea în noul an. De asemenea, puteți să descoperiți o bucătărie bogată și gustoasă, atât de sărbători, cât și în ce privește felurile de mâncare de zi cu zi.

5. Multă muzică bună
Cluj nu este capitala muzicii electronice doar în timpul festivalului Untold. De Revelion, aveți ocazia să-i vedeți live pe cei mai buni DJ și muzicieni, care susțin spectacole în cluburi și lounge-uri.

La volanul mașinii oferite de biroul Cronoscar pentru rent a car Cluj puteți să vă creați propriul program muzical de Revelion, trecând pe la mai multe cluburi. Singura problemă este să nu fiți surprins de momentul trecerii de la vechiul la noul an în trafic.

Echipa Cronoscar vă urează sărbători fericite și vă așteaptă cu oferte speciale la închirieri auto pe termen scurt pentru cele mai populare modele de mașini. Mai multe detalii pe https://www.cronoscar.ro/ro/!


1279

Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Romania  |  Franta  |  Italia  |  Austria  |  Ungaria  |  Spania  | 
Stiai ca?
Somalia se mai numeste si "Cornul Africii".... Africa este cel mai sarac si slab dezvoltat continent, in ciuda bogatiei si a resurselor naturale?...
Dictionar turistic
Double room - Camera dubla - Camera cu doua locuri, pentru doua persoane; are doua paturi individuale (twin), un pat matrimonial (queen) sau un pat dublu (king).
7 recomandari