Apartamente si garsoniere in regim hotelier ce garanteaza maximum de confort

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Apartamente si garsoniere in regim hotelier ce garanteaza maximum de confort


BUCURESTI

Apartamentele si garsonierele in regim hotelier pe care ROcazare S.R.L. le pune la dispozitia turistilor care poposesc in Bucuresti pentru un concediu de vis, promit o cazare linistitoare, confortabila, ce in mod cert va mai fi vizitata si cu o alta ocazie. Agentia de inchirieri si subinchirieri sta intotdeauna la dispozitia clientilor prin intermediul paginii web rocazare.ro ce ofera pe langa informatiile utile cu privire la serviciile pe care le pune la dispozitie, si o serie de fotografii reale ale spatiile destinate inchirierii.

Domeniul apartamentelor si garsonierelor in regim hotelier iau din ce in ce mai mult amploare in Romania, astfel ca pensiunile si hotelurile nu mai sunt la fel de populare ca inainte. Se pare ca turistii prefera in ziua de azi ca atunci cand ajung in capitala sa se cazeze in cadrul unei garsoniere sau a unui apartament. De ce se intampla acest lucru? Pe langa preturile avantajoase pe care ROcazare le pune la dispozitia clientilor, ofera acea intimitate de care orice om are nevoie. De altfel, incaperile sunt complet utilate si beneficiaza inclusiv de bucatarie, baie, balcon si terasa. In acest fel turistii vor simti cu adevarat ce presupune termenul de "acasa" si cat de mult contribuie acest tip de cazare la crearea unui sejur de vis.

Ce conditii ofera cazarea in regim hotelier?

Ofertele pe care ROcazare S.R.L., agentia de inchirieri si subinchirieri de garsoniere si apartamente in regim hotelier in Bucuresti, le pune la dispozitie reprezinta una din cele mai ofertante locatii de cazare din capitala si nu numai. Tocmai de aceea, atat turistii romani, cat si cei straini declara ca a se odihni in cadrul unui hotel sau a unei pensiuni nu mai reprezinta la ora actuala cea mai eficienta posibilitate de cazare.

Din dorinta de a-si impresiona placut clientii, ROcazare a dorit sa creeze cele mai bune conditii de locuit, insa si la preturi extrem de accesibile. Acest aspect a fost pus in aplicare pana la cel mai mic detaliu, astfel ca in prezent, aceasta societate reprezinta principalul aliat al turistilor care poposesc pentru o perioada de timp in Bucuresti.

Clientii au posibilitatea de a-si alege zona in care este situat apartamentul sau garsoniera, astfel ca acestea sunt pozitionate in zone mai populate sau mai linistitoare ale capitalei. De altfel, Piata Unirii, Mihai Eminescu, bulevardul Decebal, Piata Muncii si Calea Calarasi sunt doar cateva din zonele in care turistii pot profita de o cazare ce garanteaza maximum de confort.

ROcazare ofera toate conditiile necesare pentru o sedere cat mai placuta si mai relaxanta. Totusi, in plus fata de aceste detalii, societatea vine cu extra optiuni ce constau in piscine, sali de sport in vecinatate, locuri de parcare, bucatarii proprii, internet Wi-Fi, aer conditionat, precum si multe altele. In acest fel, firma se asigura ca turistii vor beneficia de cele mai bune conditii si ca se vor intoarce in acelasi loc si cu o alta ocazie. De fapt, acest lucru chiar se intampla, avand in vedere ca exista un numar ridicat de clienti multumiti ce nu au ezitat sa solicite a inchiria diverse apartamente si garsoniere si in alte perioade ale anului.

Mai mult de atat, ROcazare sta la dispozitia tuturor celor interesati 24/7, timp in care vor beneficia la solicitare de servicii de informare, de plata si transport. De altfel, conditiile din acest loc sunt net superioare celor de la hotel, astfel ca aici in fiecare baie exista produse de igiena, sampoane, uscatoare de par, insa si produse dezinfectante.

Un urias avantaj ce sta la baza acestui domeniu de cazare este ca nimenui nu ii este impus sa ia masa la o anumita ora. Datorita faptului ca bucatariile sunt perfect utilate cu cele mai moderne aparaturi, oricine isi va putea gati micul dejun sau cina dupa bunul plac, fara a fi deranjat de nimeni.

Pentru 7-15 nopti de cazare, o garsoniera in regim hotelier din Piata Unirii poate fi inchiriata pentru suma de 25 euro, iar un apartament cu 3 camere perfect utilat va putea fi inchiriat pentru acelasi numar de zile, la achitarea sumei de 59 euro.

Cum se realizeaza cazarea in regim hotelier?

Turistii care doresc sa petreaca un concediu sau o sedere de vis in Bucuresti si prefera sa se cazeze in cadrul unui apartament cu 1, 2 sau 3 camere in regim hotelier, nu trebuie decat sa trimita un email sau sa apeleze la unul din numerele prezentate in categoria de Contact din cadrul paginii web www.rocazare.ro. Din acel moment, clientul va fi pus in legatura cu unul din angajatii firmei si vor putea face rezervarea in functie de cerintele si dorintele beneficiarului.

Sistemul de regim hotelier garanteaza flexibilitate maxima, dar si plierea in functie de nevoile fiecarui client in parte. Acestea fiind spuse, apartamentele si garsonierele in regim hotelier isi merita locul 1 in topul preferintelor domeniilor de cazare din Bucuresti.


653

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paris Plage
Anual, timp de o luna (de la mijlocul lunii iulie pana la mijlocul lui august) Parisul devine statiu..
Stiai ca?
Cei mai scunzi oameni din lume traiesc in Africa. Acestia sunt pigmeii, din padurile Iturii, ce au o inaltime medie de 1,20 m.... Venezuela este cunoscuta si sub denumirea de "Tara bunavointei"....
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari