Avantajele camerelor de supraveghere ascunse

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Avantajele camerelor de supraveghere ascunse


Diverse tipuri de camere de supraveghere ascunse fac parte din viata de zi cu zi fara ca cele mai multe persoane sa realizeze macar ca sunt urmarite, acesta fiind si scopul supravegherii "ascunse" sau camerelor spion asa cum sunt ele numite.
Se poate discuta despre moralitatea utilizarii acestui gen de tehnologie si de modul in care aceasta afecteaza sau nu dreptul la intimidate, dar adevarul este ca supravegherea video de acest gen salveaza vieti, bunuri si proprietati, garanteaza siguranta celor mici ramasi singuri acasa si ofera patronilor o varianta de a se asigura ca angajatii se comporta exemplar. Folosita asa cum este ea conceputa, tehnologia camerelor ascunse este una dintre cele mai puternice unelte de securitate si supraveghere.
De ce camere de supraveghere ascunse?
Adevarul este ca aceste camere sunt peste tot, in magazine, la bancomate, in mall-uri si probabil chiar in birouri. Motivul pentru care este preferat acest tip de supraveghere este faptul ca aceasta modalitate este nu doar mai discreta, ci si mult mai accesibila decat angajarea personalului de securitate.
Camerele de supraveghere ascunse disponibile in magazinul online Comod sunt:
 • mici
 • accesibile ca pret
 • discrete
 • usor de utilizat
 • In plus, daca sistemele de supraveghere complexe sunt destinate in principal sediilor de firme si spatiilor publice, o camera de supraveghere spion poate fi folosita de catre oricine, inclusiv pentru a monitoriza propria locuinta.
  Printre aplicatiile practice ale unei camere de supraveghere ascunse, cele mai multe au de-a face cu siguranta si preventia.
  Supravegherea de la distanta a familiei - persoanele cu copii mici stiu cat de important este ca acestia sa fie supravegheati in permanenta. Angajarea unei bone implica un nivel de incredere de care nu toti parintii sunt capabili. O camera spion poate dezvalui daca bona are cu adevarat grija de cei mici sau in cazul adolescentilor, poate garanta faptul ca acestia nu scapa de sub control atunci cand parintii nu sunt acasa. O alta aplicatie a acestor camere este supravegherea membrilor varstnici ai familiei care pot deveni adesea senili. Nu in ultimul rand, atunci cand se suspecteaza ca unul dintre parteneri calca stramb, o camera de supraveghere ascunsa poate clarifica situatia.
  Supravegherea birourilor si spatiilor de lucru - faptul ca multi angajati prefera sa se antreneze in orice fel de activitate care distrage de la munca nu este deloc un secret. Patronii nemultumiti de productivitatea unui anumit departament pot instala camere video ascunse pentru a descoperi care dintre angajati favorizeaza timpul petrecut pe Facebook. Alaturi de firmele de birouri, afacerile care apeleaza cel mai des la acest tip de supraveghere sunt restaurantele in care patronii vor sa se asigure ca activitatea in bucatarie se desfasoara conform standardelor de igiena.
  Camerele de supraveghere ascunse moderne pot fi mascate in senzori de fum sau de miscare, trecand usor nedetectate de persoanele care nu au la cunostinta existenta acestora. Din acest motiv, ele sunt usor de instalat in orice spatiu. Unele camere de acest gen ajung la o dimensiune de doar cativa mm si o greutate ce nu depaseste 150 de grame, fiind extrem de versatile, usor de mutat si perfecte pentru orice tip de supraveghere.


  125

  Ghiduri turistice
  Evenimente
  foto Festes de la Merce - Barcelona
  Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
  Malta  |  Ungaria  |  Cehia  |  Spania  |  Austria  |  Romania  | 
  Stiai ca?
  Cel mai mare oras situat pe ecuator este Quito din Ecuador.... Thomas Edison si Nikola Tesla, desi au fost nominalizati ca potentiali laureati ai premiilor Nobel din anul 1915, niciunul dintre ei nu a fost laureat, in ciuda contributiilor stiintifice majore ale f...
  Dictionar turistic
  Climatoterapie - Utilizarea terapeutica a factorilor climatici.
  7 recomandari