Cand vei putea pleca din nou in croaziera si unde?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cand vei putea pleca din nou in croaziera si unde?


Cum am putea altfel defini anul 2020 in turism decat ca o "surpriza neasteptata"? Niciun turist ori linie de croaziera nu s-ar fi putut astepta la o pandemie intr-un plin avant al industriei la nivel global. Practic, atunci cand acest val ne-a acaparat, cruising-ul se bucura de intrarea in “GOLDEN ERA”, iar unii turistii romani erau chiar si la a zecea rezervare pe unul din noile vase ale armatorilor.

Dar iata ca, dupa ploaie vine soare, ne spune Radu Grecu, reprezentantul CroaziereMediterana.ro iar primele croaziere de dupa pandemie si-au reinceput itinerariile cu noi masuri de siguranta sanitara si tehnologii de dezinfectare unice in lume.

5 masuri pe care le-au luat liniile de croaziera pentru siguranta ta?


Pentru cei care rezerva o croaziera, este bine de stiut aceasta se va desfasura in conditiile obisnuite de lux si confort la care se adauga masurile obligatorii care te vor proteja atat pe tine cat si pe ceilalti pasageri. Compania de croaziere MSC a anuntat aplicarea urmatoarelor masuri valabile pana la sfarsitul anului.

- Testare gratuita COVID-19 la imbarcare pentru toti pasagerii
- Coborarea in port se poate face doar cu grupul in excursiile organizate in siguranta
- Fiecare pasager beneficiaza o evaluare medicala initiala, la imbarcare
- Dezinfectarea cu sisteme UV si de de termo-nebulizare (aer si suprafete)
- Protocoale de actiune si tratament cu centru dedicat COVID pe vas si personal medical 24/7


Alege-ti destinatia de croaziera. Vezi ofertele cu reprogramare gratuita


Odata cu redeschiderea unor porturi iubite de turistii romani, am aflat ca respectarea normelor minime de protectie va garanteaza un sejur sigur dar este in regula sa va razganditi.

Fie ca alegeti o croaziera pe Marea Mediterana sau una in Emiratele Arabe Unite, tarifele au scazut chiar si cu 50%, existand promotii cu reduceri masive inclusiv pentru cadrele medicale pana la sfarsitul anului 2021. Va recomandam sa alegeti destinatii mai apropiate, deoarece cele exotice poarta inca restrictii de calatorie.

Compania Costa Crociere ofera chiar si credit la bord de pana la 500 Euro clientilor care isi rezerva pana pe 31 Septembrie o noua croaziera pentru anul 2021.

Cei de la Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, MSC Cruises si Costa ofera posibilitatea de reprogramare GRATUITA cu pana la 14 zile inaintea sejurului in cazul in care exista restrictii de calatorie sau daca planurile tale se schimba.

Iata doar doua din zecile de oferte speciale disponibile pe CroaziereMediterana.ro :

Croaziera Emirate
MSC 2021, 7 nopti (Dubai, Abu Dhabi, Doha, Bahrain) de la 321 Euro/persoana
Croaziera Marea Mediterana MSC 2021, 7 nopti, de la 229 Euro/persoana


Agentia de turism Mediterana Tour va ofera suportul constant al expertilor in croaziere si va prezinta pe platforma CroaziereMediterana.ro propuneri de croaziere sigure in peste 150 de porturi.


539

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Austria  |  Cehia  |  Grecia  |  Malta  |  Spania  |  Italia  | 
Stiai ca?
De la un simbol al intelectualismului la unealta zilnica, stiloul, inventat de Petrache Poenaru, a revolutionat invatamantul. Inventia a fost brevetata pe data de 25 mai, 1827, de catre guvernul franc... Dumitru Brumarescu este inventatorul aeroplanului cu decolare verticala, a salvatorului de pe submarine, a cuplajului automat la vagoanele de cale ferata si a masinii de taiat stuful. ...
Dictionar turistic
Brosura turistica - Material publicitar tiparit in diverse forme care promoveaza anumite zone de atractie turistica, unitati de cazare, programe turistice oferind turistilor detalii informative (pret, localizare, durata promotiei, orar).
7 recomandari