Care sunt beneficiile utilizarii unui soft resurse umane?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Care sunt beneficiile utilizarii unui soft resurse umane?


Tu știi cu ce te poate ajuta un soft resurse umane? În era digitalizării, această soluție te ajută să economisești timp prețios în activitățile zilnice.

În contextul pandemic, foarte multe dintre obișnuițele noastre au avut de suferit. Mai ales, cele din sfera profesională. Noua realitate a mutat mai totul în online, restructurând chiar și modul de lucru al multor companii. Astfel, nu este de mirare că multe organizații s-au orientat pe achiziționarea unui soft resurse umane, sau a unui software pontaj care să îi ajute în activitățile departamentului de HR.
În ultima perioadă, reușita unei strategii de resurse umane depinde foarte mult de software-ul de resurse umane folosit, cât și de instrumentele digitale utilizate pentru activitățile de zi cu zi. În această manieră, un soft resurse umane reprezintă o soluție optimă pentru a automatiza diversele activități repetitive a departamentelor companiei. În cele ce urmează, vom prezenta câteva beneficii pe care un soft resurse umane le poate avea pentru compania ta.

Crește productivitatea întregii organizații

Un soft resurse umane poate fii atât de simplu sau atât de complex pe cât are nevoie compania ta. Acesta poate conține funcționalități precum: software pontaj, semnătură electronică, administrarea personalului, gestionarea rapoartelor, evaluarea angajaților și multe altele.
Astfel, majoritatea acțiunilor repetitive pot fi eficientizate, iar angajații departamentului de resurse umane își vor concentra timpul pe activități cu un mai mare impact asupra profitabilității organizației. De asemenea, de această soluție pot beneficia și angajații companiei prin faptul că pot verifica mai rapid informații de interes sau pot solicita mai ușor actele de care au nevoie. Totodată, procesul de pontaj devine mai simplu și mai rapid cu ajutorul unui software pontaj.

Un soft resurse umane scade costurile companiei

Un rezultat favorabil al creșterii productivității companiei îl reprezintă scăderea costurilor. Acest lucru se datorează în mare parte scăderii timpului necesar activităților de rutină. Spre exemplu, dacă unui manager îi lua în trecut câteva ore să semneze un număr de contracte, cu ajutorul unei funcționalități din softul de resurse umane totul se desfășoară mult mai repede.
De asemenea, erorile umane sunt puternic diminuate. Mai exact, datele din software pontaj pot fi verificate oricând de către cei de la departamentul de resurse umane și erorile pot fi sesizate mult mai ușor. Toate aceste eficientizări duc pe termen lung la o scădere a costurilor companiei.

Actualizarea la zi a legislației în vigoare

Un aspect foarte important atunci când vorbim despre un soft de resurse umane, sunt actualizările legislative făcute în timp real. Furnizorul unei soluții complexe va adapta în permanență soluția la modificările legislative curente. Totodată, aspecte care țin de confidențialitatea GDPR, traning-urile pentru protecția muncii sau actualizările frecvente de legislație vor fi asigurate prin utilizarea unui software de resurse umane de la un furnizor de încredere.

UCMS by AROBS, cu o experiență de 25 de ani pe piața soluțiilor de HR și payroll prezintă un portofoliu impresionant de funcționalități în cele două direcții. True HR și dp-Payroll sunt două soluții consacrate pe piața din România, utilizate de companii prestigioase care au domenii de activitate variate: Producție & Automotive, BPO, banking, retail, IT, alimentație, TV-Mass Media. Dacă dorești să afli mai multe detalii despre soluțiile de HR și payroll, poți lua legătura cu specialiștii UCMS by AROBS prin email: office@ucms.ro sau la telefon: 0720534424.


32

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paris Plage
Anual, timp de o luna (de la mijlocul lunii iulie pana la mijlocul lui august) Parisul devine statiu..
Grecia  |  Turcia  |  Belgia  |  Cehia  |  Franta  |  Olanda  | 
Stiai ca?
In anul 1970 s-a produs in Anzii Peruvieni o curgere noroioasa lunga de 15 km ce a provocat moartea a 18000 de persoane.... Andorra este cunoscuta si sub denumirea de "Principatul vailor Andorei", "Tara tufelor"...
Dictionar turistic
Ghid insotitor - Angajat specializat al unei agentii de turism sau al unei alte organizatii care insoteste calatorii individuali sau in grup (turistii), punandu-le la dispozitie serviciile comandate cu anticipatie, pentru ca voiajul sa se desfasoare conform programului stabilit.
7 recomandari