Ce sa Faci si cum sa iti Planifici Vacanta Exotica Perfecta in Mauritius

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Ce sa Faci si cum sa iti Planifici Vacanta Exotica Perfecta in Mauritius


MAURITIUS

Mauritius este plasata in Oceanul Indian si una dintre cele mai frumoase insule din largul coastei de sud-est a Africii. Turistii din intreaga lume vin aici pentru a se bucura de plajele uimitoare cu nisip alb, de apele albastre şi cristaline, de munţi şi diverse situri care fac parte din Patrimoniul UNESCO.

Dacă ai optat pentru o vacanţă exotică şi ai ales să te bucuri de un sejur de neuitat cu cazare în Mauritius, trebuie să ştii că ai făcut una dintre cele mai inspirate alegeri!

Este o locaţie de vacanţă perfectă pentru luna de miere, dar şi pentru familiile cu copii!
Iată ce poţi să faci în Mauritius şi cum ar trebui să planifici această vacanţă pentru a deveni una imposibil de uitat!

Vizitează Port Louis
Port Louis este capitala, cel mai mare oraş din Mauritius şi, totodată, un oraş pe care trebuie să îl vizitezi dacă ajungi aici. Nu rata un tur prin piaţa centrală şi prin bazar unde vei găsi diverse alimente exotice şi tradiţionale, condimente, obiect de artă şi suveniruri fascinante. De asemenea, rezervă-ţi o zi pentru Teatrul Port Louis, cel mai bun loc unde poţi vedea manifestări de cultură şi tradiţii. Dacă vrei să nu ratezi nimic, poţi să îţi rezervi un tur cu ghid pentru o zi întreagă!

Încearcă pescuitul la adâncime
Pescuitul la mare adâncime este o activitate foarte populară în Mauritius şi majoritatea hotelurilor pun la dispoziţia turiştilor bărci de pescuit! În apele înconjurătoare sunt zeci de specii de peşti uriaşi, printre care tonul galben, marlinul albastru şi negru, baracuda sau rechinii. În aceste ape au fost înregistrate capturi record, iar în perioada februarie - martie, în fiecare an, aici se desfăşoară Cupa Mondială Marlin.

Rezervă-ţi timp pentru Caudan Waterfront din Port Louis
În Port Louis se afla vestitul Caudan Waterfront, un cunoscut loc de întâlnire pentru localnici şi turişti. Pe lângă faptul că este un centru comercial incredibil, aici îţi poţi completa experienţa de vacanţă cu spectacole oferite de animatorii stradali, poţi descoperi savoarea şi bogăţia gastronomiei tradiţionale şi poţi face cumpărături. Este un loc care abundă în clădiri cu valoarea istorică şi în care vei găsi câteva muzee pe care nu trebuie să le ratezi: şi Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Blue Penny şi Muzeul Timbrului.

Nu rata Ile aux Aigrettes!
Ile aux Aigrettes este o insulă mică din recifi de corali vechi acoperiţi cu nisip şi pământ. Este recunoscută la nivel internaţional pentru flora unică în lume, motiv pentru care în 1965 a fost declarată rezervaţie naturală. Aici există specii rare de păsări precum kestrelul şi porumbelul roz, broasca ţestoasă uriaşă Aldabra şi Gecko Phelsuma verde. Toate sunt specii pe cale de dispariţie şi protejate prin lege.

Rezervă-ţi o noapte de distracţii la Grand Bay!
Localnicii ştiu ce să facă în Mauritius dacă vor o noapte incredibilă de distracţii - se vor îndrepta către Grand Bay. Aici sunt restaurante, baruri şi discoteci incendiare şi, totodată, numeroase magazine pentru cumpărături. Dacă vrei să te relaxezi, poţi opta pentru plajă La Cuvette - o adevărată Mecca turistică!

Practică sporturi nautice în Blue Bay Marine Park
Blue Bay este de departe cea mai populară atracţie turistică din Mauritius. Locaţia se remarcă prin plajele sale incredibile, dar şi prin apele cristaline! După ce îl vei descoperi, acesta va fi locul unde vei dori să petreci cât mai mult timp. Situat în sud-estul insulei Mauritius, Blue Bay Marine Park este aproape de aeroport şi îşi întâmpină turiştii cu numeroase hoteluri atractive. Este locaţia ideală pentru a face scufundări, snorkeling, navigaţie şi orice alt sport nautic!

Foto


1307

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Austria  |  Malta  |  Romania  |  Belgia  |  Italia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Regimul climatic pe teritoriul Romaniei este diferentiat atfel: - Temperaturile medii anuale pe teritoriul Romaniei scad usor de la sud (10°-11°C) spre nord (8,5°-9°C), aceasta variatie datoran... Circa 99 % din energia electrica ce alimentează Norvegia este hidroenergie....
Dictionar turistic
Weekend - Week-end - Timpul liber de la sfarsitul saptamanii, ce poate fi petrecut practicand turismul (turism de sfarsit de saptamana), de regula, in destinatii turistice relativ apropiate de zona de resedinta.
7 recomandari