Ce sa iei cu tine in calatorie? Completam trusa de machiaj!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Ce sa iei cu tine in calatorie? Completam trusa de machiaj!


Plănuiți o vacanță mult așteptată? Îți vom spune ce produse cosmetice să iei cu tine în călătorie.

1. Loțiune de curățat fața
Alegeți produsele doi în unu - demachiante și cu uleiuri în compoziție (de preferință într-un mini format pentru călătorie). Acestea curăță delicat, dar eficient pielea de machiaj și impurități și hidratează pielea.

2. BB crema
Desigur, puteți pune în trusă crema hidratantă, primerul și fondul de ten. Sau puteți, pentru a economisi spațiu, să luați doar o BB cremă. De preferință este ca aceasta să conțină un factor cu protecție SPF.

3. Corector
Alegeți produse cu o densitate mare de acoperire, de preferință cu un aplicator moale: acesta vă va ajuta să ascundeți rapid urmele de oboseală, mai ales dacă călătoria este una de afaceri și lipsa somnului este inevitabilă.

4. Rimel
Pentru călătorii optați pentru un rimel cu o formulă rezistentă la apă (mai ales dacă este planificată o vacanță la mare) - în cazul în care condițiile meteorologice din călătorie sunt imprevizibile. În așa mod veți fi mereu sigură că arătații bine.

5. Luciu de buze
Alegeți unul cu nuanță sau transparent, de preferință cu protecție solară. Un ruj este greu de purtat în vacanțe. Iar dacă este vară, optăm pentru formule lejere, de aceea un luciu de buze este produsul cel mai potrivit.

6. Set de pensule
Nu este neapărat să luați de acasă toate pensulele pe care le aveți. Alegeți pe cele fără de care nu vă descurcați la crearea unui machiaj. De exemplu peria pentru blush și cea pentru farduri, și nu uitați de pensula pentru sprâncene.

7. Lac de unghii
Dacă intenționați o călătorie lungă, este important să includeți în trusă oja, pentru a vă menține mâinile în ordine. Este recomandat să aveți și cremă hidratantă pentru mâini. Opțional, puteți include în trusă și uleiul pentru cuticule.

8. Acetona
Pentru a economisi spațiu, alegeți o acetonă într-un recipient special „de călătorie”. Cu acest produs, lacul poate fi îndepărtat cu ușurință în doar câteva minute, iar unghiile vor arată frumos și îngrijit.

9. Deodorant
Este un produs must have în trusa de vacanță. Din fericire, aceste produse se găsesc cu ușurință și în varianta mini, astfel că nu vor ocupa prea mult spațiu, iar noi ne vom simți mereu sigure pe sine.

10. Șampon uscat
Când călătoriți, de regulă, nu este întotdeauna posibil să vă spălați părul în fiecare zi. Sau eventual nu avem timp pentru asta. Deci este mai bine să aveți la îndemână șamponul uscat. Este varianta ideală, mai ales pentru călătoriile scurte. Astfel nu va fi nevoie să vă luați de acasă produsele de îngrijire a părului.

11. Farduri
Alegeți din trusa de machiaj o paletă mică care să conțină câteva nuanțe de farduri. De preferință este să le puteți combina cu ușurință între ele.


988

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Romania  |  Germania  |  Franta  |  Ungaria  |  Austria  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Un român, Grigore Briscu (1884-1965), este inventatorul elicopterului şi al motorului rotativ. El a inventat un elicopter în anul 1909, iar motorul rotativ şi l-a brevetat la Oficiul Român de Inv... Conform estimarilor, doar o optime din suprafata Pamantului este potrivita pentru traiul oamenilor - aproape trei sferturi din suprafața Pamantului fiind acoperita de oceane si doar un sfert reprezen...
Dictionar turistic
Asociatie de turism - Organizatie oficiala guvernamentala sau neguvernamentala, specializata sau nu, care are ca obect de activitate promovarea turismului pe plan local, regional, national; favorizeaza punerea in valoare si conservarea patrimoniului turistic. Asociatiile de turism pot constitui federatii, extinzandu-si actiunea lor in cadru national si international.
7 recomandari