TurisMALL
powered by

Paris Plage

Eveniment Turistic
Perioada: 15/07/2024 - 15/08/2024
Locatia: Franta / Paris
Anual, timp de o luna (de la mijlocul lunii iulie pana la mijlocul lui august) Parisul devine statiune de vacanta. Prin programul Paris Plage malurile Senei (din zona centrala a Parisului) sunt transformate in plaje artificiale cu nisip si palmieri.

Atmosfera este una festiva: cei prezenti au ocazia sa participe la diferite concerte si jocuri, pot practica diverse sporturi pe apa (avand la dispozitie barcile cu pedale sau vasle), pot face plaja sau baie in piscine plutitoare sau pot practica alte activitati recreative precum pictura sau lectura.

Programul Paris Plage a fost initiat de catre municipalitate in 2002, avand ca scop crearea unui „refugiu” pentru cei care visau la vacanta, insa nu puteau parasi capitala Frantei pe perioada verii. Evenimentul a reprezentat un real succes, de la an la an numarul de vizitatori crescand, astfel ca in 2007 s-a ajuns la un record de aproape 4 milioane de participanti. De asemenea, in fiecare an programul este imbunatatit cu noi elemente ca de exemplu: un nou domeniu de plaja in zona La Vilette, un vaporas care leaga cele 2 maluri ale Senei etc.

Datorita faptului ca ideea crearii programului Paris Plage a avut atat de mult succes, ea a fost adoptata si de alte orase europene. Dupa acest model au fost create evenimente similare in orase precum: Berlin sau Roma
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul elen
Festivalul elen se desfasoara anual in perioada iunie-septembrie. Daca in trecut vechii greci juc..
Stiai ca?
Oamenii (asemenea animalelor, de altfel) folosesc substante organice complexe ca mijloc de comunicare, adevarate mesaje biochimice care le influenteaza comportamentul sexual si social. Acestia sunt fe... Circa 99 % din energia electrica ce alimentează Norvegia este hidroenergie....
Dictionar turistic
Check-in - Procesul inregistrarii oaspetilor la sosirea in hoteluri sau alte structuri de cazare, in mod obisnuit prin semnarea in registru sau introducerea datelor intr-un sistem computerizat. Intervalul orar de primire al camerei incepe, de obicei, cu ora 12 sau 14.
7 recomandari