Ce se joaca romanii cand pleaca in vacanta

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Ce se joaca romanii cand pleaca in vacanta


Una din activitatile principale ale calatorilor cu avionul si in special ale celor romani, sunt jocurile pe telefon, tableta sau pe laptop. Atunci cand zborurile sunt de doar 2 – 3 ore, acestia isi gasesc timp pentru a juca un Candy Crash Saga sau pentru a testa noile jocuri din magazinul Iplay, pentru posesorii de Iphone si Store Play pentru posesorii de Android. Nu de putine ori vedem astfel de activitati si in autocarele care se indreapta catre destinatii turistice, cum ar fi litoralul romanesc sau zone de munte precum Busteni, Predeal sau Sinaia. Si cei care calatoresc cu trenul de pare ca au printre activitati si jocuri de tip multiplayer sau singleplayer pe laptop sau pe telefonul mobil, mai ales ca in trenurile inter – regio se regasesc si prize de curent unde isi pot pune dispozitivele la incarcat.

Daca in randul celor care calatoresc cu avionul nu vedem decat jocuri statice, instalate deja pe laptop sau pe telefonul mobil, cei care calatoresc cu trenul sau autocarul au la dispozitie si jocurile browser based, pe care le pot accesa prin internetul oferit de catre retelele mobile din tara noastra.

Nu sunt exclusi din aceasta lista nici pasagerii care calatoresc in dreapta soferului sau pe bancheta din spate, atunci cand vine vorba de masina personala. De multe ori vedem in masina de langa noi persoane care stau si se joaca pe telefon, cele mai in voga jocuri fiind cele de pe reteaua de socializare Facebook.

In topul preferintelor utilizatorilor pare sa fie in continuare jocul Candy Crash Saga, acesta fiind jucat atat in modul offline de catre cei care nu au conexiune la internet permanenta, cat si in modul online sau direct pe facebook, de catre cei care dispun de o astfel de conexiune.

Fie ca este vorba de un portal de jocuri, sau doar de aplicatii ce se regasesc in magazinul telefoanelor mobile, jocurile par sa fie un bun camarad de drum, mai ales pentru persoanele care calatoresc singure.

Daca prin anii 2000 activitatea principala a celor care calatoreau destul de mult era cititul ziarelor, acum, in era tehnologiei, jocurile si filmele par sa tina capul de afis si sunt intr-o continua dezvoltare in acest sens.

Ne aducem aminte cu nostalgie cum trebuia sa ne jucam cu cei mici diferite jocuri pentru a-i tine ocupati la un drum de vacanta de cateva ore si in care mai mult oboseam decat de relaxam. Acum este mult mai simplu. Le oferim o tableta ce are instalate cateva jocuri pe ea si am scapat de cel mic pentru cateva ore, suficient cat sa ajungem la destinatia propusa, fara macar sa-l auzim o singura data plangand. Poate doar in momentele in care bateria se consuma, mai exista acest risc.


764

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul elen
Festivalul elen se desfasoara anual in perioada iunie-septembrie. Daca in trecut vechii greci juc..
Stiai ca?
Islamul este cea mai raspandita religie din Africa?... George Bothezat este inventatorul elicopterului cu patru elice, denumit și “Caracatita zburatoare”. ...
Dictionar turistic
Manastire - Institutie religioasa cuprinzand o biserica si mai multe chilii, unde traiesc, potrivit unor reguli de viata austere si izolati de lume, calugari sau calugarite; locas in care serviciul divin este oficiat de calugari/calugarite.
7 recomandari