Cel putin 7 motive pentru a alege calatoriile cu trenul

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cel putin 7 motive pentru a alege calatoriile cu trenul


Ai chef de o escapadă, ba chiar ți-ai ales și destinația, dar încă îți faci griji cu privire la ruta și transportul pe care să îl alegi? Ai un buget redus de călătorie, iar achitarea drumului consumă jumătate din suma preconizată? De obicei ești deranjat de spațiul mic din transporturi și disconfortul la care ești supus pe parcursul traseului spre vacanță? Îți recomandăm să închizi site-ul cu biletele la avion sau autobus și să-ți îndrepți atenția spre călătoria cu trenul. Mai jos vezi și de ce.

1. Este unul dintre cele mai sigure tipuri de transport. Conform datelor statistice, accidente cu trenul au loc mai rar decât cu autobusul, microbusul sau automobilele personale. Cu cât mai în siguranță te simți, cu atât mai mult poți savura călătoria.

2. Te poți bucura de priveliști. Ce altă metodă mai bună de a călători și de a savura peisajele cunoști? Nu e nevoie să stai concentrat, pentru că nu tu conduci și între timp, te poți bucura din plin de imaginile oferite de locațiile alese.

3. Ai mai mult spațiu – remarcă valabilă mai ales pentru călătoriile lungi. Spre deosebire de microbus sau autobus, în tren îți vei putea întinde mai bine picioarele, te poți ridica ori de câte ori ai nevoie și poate chiar să faci câte o plimbare până la vagonul restaurantului și înapoi.

4. Posibilitatea de a lua o masă caldă. Probabil știi că în timpul drumurilor lungi, sandvish-urile nu-ți vor fi suficiente. De obicei, trenurile au vagoane restaurante, unde poți să consumi o masă caldă, fără a te reține din drum și savurând, totodată, priveliștile pe geam. Totodată, ai posibilitatea să te bucuri de eleganța tacâmurilor de argint și a chelnerilor în uniformă.

5. Poți economisi bani. Prețurile la biletele de tren sunt, de obicei, mult mai avantajoase decât cele de avion. O escapadă cu trenul îți va oferi posibilitatea să te bucuri de vacanță, fără să renunți la cursurile SEO la care ai vrut atât de mult să mergi, la rochia roșie pe care ai văzut-o în vitrina magazinului sau la concertul trupei preferate.

6. Este prietenos cu mediul. Trenul este mult mai eficient din punct de vedere energetic decât alte mijloace de transport. Spre deosebire de avion, emisiile de carbon sunt mai puțin dăunătoare, în priul rând, pentru că nu sunt emise direct în straturile superioare ale atmosferei. Iar consumul mic al combustibilului face ca prețurile să fie mai stabile, fiindcă nu depind de jocul prețului la carburanți.

7. Poți folosi timpul călătoriei mai eficient. Dacă ai de îndeplinit o sarcină urgentă la serviciu, îți poți scoate laptopul și lucra în voie. Poți citi o carte sau studia harta locului spre care mergi. Poți juca o partidă de cărți sau un joc de societate cu prietenii. Calmul, relaxarea și spațiul oferit de tren îți asigură posibilitatea să alegi ce faci cu timpul petrecut călătorind.


109

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Franta  |  Malta  |  Grecia  |  Cehia  |  Spania  |  Italia  | 
Stiai ca?
In Japonia, sorbitul de taietei facut cu cat mai mare zgomot reprezinta o lauda la adresa mancarii.... Potrivit unei legende populare, ceaiul a fost descoperit de imparatul chinez Shennong, in 2737 I.Hr, cand o frunza de ceai i-a cazut in apa fierbinte?...
Dictionar turistic
Tour operator - Agentie de turism ce are ca obiect de activitate organizarea si vanzarea pe cont propriu a pachetelor de servicii turistice sau a componentelor acestora, direct sau prin intermediari.
7 recomandari