Cele mai bantuite locuri de pe Pamant

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cele mai bantuite locuri de pe Pamant


WASHINGTON DC

Povestile cu fantome sunt cunoscute de secole, insa putini sunt aceia care cred in aceste fiinte. Multe locuitori sustin ca simt adesea o prezenta ciudata in casa lor, desi nu pot spune cu exactitate despre ce este vorba.

Plantatia Myrthles, SUAPlantatia Myrthles se afla in orasul St. Francisville, Louisisina si este o pensiune eleganta. Plantatia este unul dintre cele mai bantuite locuri din America. Locatia a fost construita in 1796 de generalul David Bradford, iar aici au avut loc 10 crime. Adeseori, oaspetii povestesc ca pe veranda casei au zarit 2 copii jucandu-se si sclavi plimbandu-se in jurul casei. De asemenea, se aud pasi pe scara, iar pianul canta singur.

Turnul Londrei, AngliaStafiile care locuiesc in Turnul Londrei sunt personaje celebre, care se gasesc si in cartea de istorie. Considerat a fi unul dintre cele mai bantuite locuri de pe Pamant, caramizile cladirii au fost martore la nenumarate executii si torturi. Doua figuri proeminente care bantuie turnul sunt Lady Jane Grey si Ann Boleyn, ambele fiind decapitate.

Rose Hall Great House, JamaicaRose Hall Great House se afla in Jamaica si a apartinut unei vrajitoare pe nume Annie Palmer. Numita Vrajitoare Neagra, se presupune ca aceasta si-a omorat cei 3 sotii, amantii sclavi, a sacrificat bebelusi, a torturat sclavi – toate aceste grozavii au avut loc pentru ca se plictisea. Se spune ca fantomele victimelor bantuie camerele si imprejurimile casei.

Casa Whaley, SUACasa Whaley este o locatie bantuita din San Diego, California. Fantomele care apar regulat sunt ale unei fetite care a fost spanzurata accidental pe proprietate, o tanara roscata (fiica primilor proprietari) si hotul Jim Robinson, care si-a gasit moartea in aceasta casa.

Castelul Edinburgh, ScotiaCastelul Edinburgh este o locatie apreciata pentru calitatile sale paranormale. Palatul are un cimitir pentru caini, adesea fantomele lor fiind zarite. Alte fantome care apar des sunt niste prizonieri, un tobosar fara cap si un flautist care se aude adesea prin castel.

Hotelul Stanley, SUAHotelul Stanley se afla in Colorado, SUA, si este hotelul care l-a inspirat pe autorul Stephen King sa scrie cartea “The Shining”. Turistii sustin ca au simtit niste maini pipaindu-i, unii s-au trezit fara paturi pe ei. Altii sustin cau au vazut copii jucandu-se pe hol, iar Stephen King a vazut un copil strigandu-si dadaca.

Raynham Hall, AngliaRayhham Hall este o casa din tinutul Norfolk bantuita de o fantoma numita Doamna Maro. Potrivit povestilor, doamna a fost inchisa intr-o camera si nu I s-a permit sa isi vada copiii, intr-un final murind. Fantoma sa a fost capturata intr-o poza, iar conform expertilor, este autentica. Doamna, cu o alura de nobil, este imbracata intr-o rochie maro, de satin, fata ii straluceste, iar ochii ei sunt goi.

Vasul de croaziera Queen MaryVasul de croaziera a fost retras din circulatie, iar in prezent este ancorat in portul din Long Beach, California. Una dintre cele mai populare povesti spune ca se aud diverse zgomote din camera motoarelor. Aici, un tanar marinar a murit, in timp ce incerca sa scape dintr-un incendiu. Fantomele unor copii pot fi vazute si auzite la piscina vasului. Tot aici mai apare si fantoma unei fetite care si-a rupt gatul la piscina. Micuta este auzita cerandu-i mamei sale papusa.

Ferma Bell, SUAFerma Bell din Tennessee este populara deoarece fantoma casei a cauzat moartea unei persoane. Numele fantomei este Kate si este cunoscuta si sub numele de Vrajitoarea Bell. Familia Bell a locuit aici intre anii 1817 – 1821, iar John Bell, capul familiei, suferea de disfunctii ale sistemului nervos. Conditia sa s-a inrautit din cauza farselor facute de fantoma Kate. Cand a fost descoperit cadavrul lui John, langa el se afla un flacon cu un lichid negru. Intr-un final, fantoma a recunoscut ca ea I l-a dat.

Casa Alba, SUACasa Alba este singurul loc de pe pamant unde puteti intalni fantomele unor fosti presedinti americani. Presedintele Andrew Jackson a fost zarit in dormitorul sau. Fantoma lui Abraham Lincoln a fost vazuta stand pe un pat, in timp ce isi scotea cizmele. Existenta fantomei lui Lincoln a fost confirmata de Eleanor Roosevelt si sotia lui Calvin Coolidge.

Sursa articol


12501

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Stiai ca?
La Paz (Bolivia) este orasul cel mai sigur din punct de vedere al prevenirii incendiilor? Data fiind altitudinea ridicata la care se afla (peste 3000 de metri), cantitatea de oxigen din aer de abia po... Populatia Africii se apropie de 1 miliard, iar mai mult de jumatate din populatie are sub 25 de ani?...
Dictionar turistic
Turism intern - Forma de turism care ofera pachete turistice pentru vizitarea unui oras sau a unei zone turistice din tara de resedinta a agentiei de voiaj.
7 recomandari