Cele mai bune cadouri pentru un pasionat al jocurilor de noroc în 2021

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cele mai bune cadouri pentru un pasionat al jocurilor de noroc în 2021


Cunoști pe cineva pasionat de jocurile de noroc și nu știi ce cadou să îi faci? Nu-ți face probleme, în acest articol vei găsi câteva idei de cadouri. Având în vedere că acestora le place să joace jocuri de la cazino de toate tipurile, acest lucru îți oferă o varietate foarte mare de posibilități în ceea ce privește cadourile. Indiferent că este un jucător de casino online sau fizic, vei putea să îi alegi un cadou potrivit chiar în funcție de jocurile pe care le preferă. Să vedem în continuare care sunt câteva idei amuzante, nebune, dar și ingenioase de cadouri.

Cadourile generale pentru gambleri


Chiar dacă nu poți știi niciodată exact ceea ce preferă o persoană, următoarele 5 idei de cadouri s-ar putea să se potrivească la fix pentru persoana căreia vrei să îi faci cadoul.

1.Filme cu tematică de gambling

Să presupunem că persoana căreia vrei să îi faci cadoul este și un împătimit al filmelor. Un cadou destul de clasic pe care îl poți face este chiar un astfel de film cu tematică de gambling. Printre acestea se numără: The Color of Money, The Gambler, 21, Eight Men Out sau Rounders. Poți chiar să organizezi câte o seară de film pentru fiecare dintre aceste filme.

2.Un pandantiv sau obiect de noroc

Oricât de bun ar fi un jucător tot timpul se va rezuma la noroc într-o anumită măsură. Chiar și cei mai pricepuți jucători apelează uneori la noroc. Dacă nu vrei să cheltui foarte mulți bani pe cadou, însă totuși vrei să îi oferi ceva special, îi poți oferi un obiect cu tematică de noroc. Acesta poate să fie chiar un pandantiv elegant de pus la gât. Alege ceva ce crezi că reprezintă persoana respectivă.

3.Card cadou

Un cadou foarte bun pentru pasionații de jocuri de noroc poate să fie chiar un card preplătit cadou. Un astfel de card este considerat mult mai convenabil și mai sigur pentru plăți. Aceste carduri preplătite se regăsesc în foarte multe magazine și îi oferă jucătorului anonimitate completă, astfel fiindu-i protejate datele personale când își deschide un cont nou. Cu siguranță un astfel de cadou va fi foarte apreciat de acesta, întrucât poate folosi acei bani pentru orice își dorește.

4.Vizită la cazino

Indiferent dacă persoana preferă cazinourile online sau nu, o vizită la un cazino fizic precum cele Las Vegas cu siguranță că îi va plăcea. Dacă vrei să îi faci un cadou cu adevărat special, îi poți oferi o vizită chiar la un cazino mare din orașul Las Vegas. Acesta poate fi un cadou care îl va surprinde plăcut. În cazul în care sunt închise din cauza condițiilor actuale sau este mult prea scump biletul, chiar și o vizită la un simplu cazino cu tematică Las Vegas poate fi un cadou bun.

5.Organizează o seară de Poker


Chiar dacă acesta poate fi un cadou mai mult pentru jucătorii de Poker, dacă știi că mai joacă ocazional și Poker îi vei putea face un astfel de cadou. Totuși, dacă nu cunoști prea multe despre Poker roagă pe cineva să te ajute sau încearcă să găsești cât mai multe informații pentru a face acea seară cu adevărat specială.


Cadouri pentru jucătorii de poker
Jetoane de poker personalizate

Jetoanele de poker personalizate au devenit tot mai ieftine și mai accesibile de cumpărat în ultimii ani, ceea ce pot fi un cadou cu adevărat special pentru cineva care joacă des Poker. Poți personaliza aceste jetoane prin adăugarea unei imagini și a unui text de aproximativ două rânduri pe un set de 100 de jetoane.

O colecție de cărți despre gambling

Un astfel de cadou este ideal doar dacă persoana căreia vrei să i-l faci este într-adevăr interesată de joc și vrea să afle cât mai multe informații și să își îmbunătățească stilul de joc. Nu cred că există un cadou mai bun decât o colecție de cărți despre Poker scrisă chiar de către un jucător profesionist. Verifică mai întâi înainte de a cumpăra și recenziile altor utilizatori despre colecția respectivă de cărți pentru a-ți putea face o idee generală. Acestea sunt un cadou ideal atât pentru începători, cât și pentru cei care vor să își îmbunătățească cunoștințele.

Cadouri pentru jucătorii la Sloturi
Dacă persoanei respective îi plac foarte mult Sloturile, îi poți cumpăra chiar un aparat folosit de Sloturi. Bineînțeles, asta în cazul în care ai un buget suficient de mare, întrucât aceste aparate pot să depășească chiar și 2500 de lei + transportul și împachetarea. Poate chiar reușești să găseșți un aparat cu o tematică preferată a prietenului căruia vrei să îi faci cadoul, cum sunt cele cu tematică Game of Thrones.

Pilote și fețe de perne cu tematică de la Sloturi

Sloturile sunt niște aparate imense și greu de transportat, dar și scumpe. Așadar, o idee la fel de bună este să găsești pilote și fețe de pernă cu tematică de la Sloturi. Acestea se pot dovedi a fi un cadou ideal pentru cei împătimiți de astfel de jocuri. Chiar și atunci când vor să se pună la somn, aceștia vor fi acoperiți de către Sloturile lor favorite. Poate că nu vei găsi direct în magazin astfel de pilote și fețe de pernă, însă acestea se pot personaliza la comandă.

Concluzie


Alegerea unui cadou, în special pentru o persoană apropiată, poate să fie destul de greu. În cazul în care nu ești și tu un împătimit al jocurilor de noroc, s-ar putea să îți fie destul de greu să îi oferi cuiva căruia îi plac astfel de jocuri un cadou cu totul special. Totuși, sper că ai reușit să găsești cel puțin un cadou din această listă care consideri că i s-ar potrivi unui prieten de-al tău. Cardul preplătit cadou consider că poate să fie o idee foarte bună pentru orice pasionat al jocurilor de noroc, întrucât va putea să îl folosească așa cum dorește. Dacă vrei să oferi ceva mai special, restul cadourilor sunt o alegere foarte bună.


77

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Germania  |  Franta  |  Austria  |  Romania  |  Belgia  |  Italia  | 
Stiai ca?
Potrivit unei legende populare, ceaiul a fost descoperit de imparatul chinez Shennong, in 2737 I.Hr, cand o frunza de ceai i-a cazut in apa fierbinte?... Un bizon adult poate avea o greutate de cca. 1.000 de kg....
Dictionar turistic
Parc nautic - O zona de recreere care ofera posibilitati de practicare a sporturilor nautice sau a altor activitati legate de mediul acvatic (pescuit, scufundari etc.), precum si diverse atractii: cascade, fantani arteziene etc.
7 recomandari