TurisMALL
powered by

Cele mai bune hoteluri din Maldive


MALE

Maldive este una dintre cele mai exclusiviste destinatii de vacanta din lume. Indiferent ca esti in luna de miere, vrei sa te relaxezi pe plajele pustii sau faci scuba diving, Maldive este sinonim cu paradisul. Aici nu exista hoteluri, ci doar resorturi de lux cu propria insula si plaja privata.

Soneva Gili Resort 5*Soneva Gili Resort are 45 de vile de lux, construite deasupra apei. La unele dintre vile se poate ajunge doar cu barca. Fiecare vila este construita si decorata cu cea mai mare atentie la detalii. Fiecare are gradina privata si pontoane cu sezlonguri. Cabinele de dus sunt construite in aer liber. Oaspetii au optiunea de a servi cina pe ponton, unde pot admira si asfintitul.

Lily Beach Resort & Spa 5*Lily Beach Resort & Spa ofera liniste, seninatate, toate aflate intr-un spatiu minunat, ireal de frumos. Dupa renovarea din 2009, Lily Beach s-a transformat intr-un resort de 5*, cu facilitati all inclusive.

Naladhu Resort 5*Naladhu este un mic resort din Maldive ce are doar 19 vile somptuoase. Toate vilele au podele de lux, acoperisuri din sticla, living spatios si dormitoare confortabile. Camerele sunt echipate cu bai ce au dusuri in aer liber.

Veligandu Island Resort 4*Veligandu Island este singurul resort de 4* din lista noastra din Maldive. Designul resortului, de la arhitectura pana la ultimele retusuri, poarta amprenta autentica maldiviana. Resortul ofera 76 camere, dintre care 54 vile jacuzzi pe apa, 10 vile pe apa si 12 vile pe plaja cu jacuzzi.

Mirihi Island Resort 5*Mirihi Island este unul dintre cele mai accesibile resorturi de lux din Maldive. Mirihi Island Resort ofera 36 vile echipate cu cele mai exclusiviste facilitati. Aici veti gasi plaje cu nisip alb, ape turcuaz si recifuri extraordinare.

Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa 5*Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa are cateva bungalow-uri cu acoperisuri din paie, risipite pe plaje parasite. Resortul are cateva piscine in aer liber, facilitati pentru sporturi acvatice, restaurante, lounge-uri, biblioteca si centru spa. Multe dintre camerele resortului au podea din sticla pentru a observa viata din Oceanul Indian.

Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru 5*Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru pune la dispozitia turistilor 17 hectare de salbaticie naturala, in inma atolului Baa, singura Rezervatie Biosferica UNESCO din Maldive. Inotati alaturi de broaste testoase, manta rays sau admirati balenele rechin. Oaspetii vor fi cazati in vile construite deasupra apei, cu acoperisuri din paie. Printre facilitatile resortului amintim de 3 restaurante, piscina in aer liber si centru spa.

Taj Exotica Resort & Spa 5*O parte din vilele de lux de la Taj Exotica Resort & Spa sunt construite deasupra lagunei albastre. Toate vilele au acoperisuri din paie, iar interioarele sunt decorate in stilul clasic maldivian. Vilele au pontoane cu sezlonguri, piscine private in fata dormitoarelor, dusuri in aer liber si camere spa.

Baros Maldives 5*Resortul Baros Maldives ofera cazare in 75 de vile din lemn, dotate cu toate facilitatile moderne. Resortul este renumit pentru centrul spa, care ofera servicii impecabile: masaje suedeze, impachetari, masaje faciale cu fructe si pentru alte servicii de lux: piscine cu cascada, restaurante si lectii de scuba diving.

Cocoa Island Resort 5*Cocoa Island este considerat cel mai bun resort de lux din Maldive. Localizat ideal deasupra apei cristaline, de-a lungul plajei cu nisip alb, aici veti putea admira cele mai frumoase apusuri. Cele mai multe camere sunt inspirate de barcile dhoni, folosite de pescarii locali din Maldives. Paturile sunt asezate spre ocean, pentru ca turistii sa se bucure de privelisti spectaculoase.

Sursa articol. Sursa foto


4861

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Budafest
Anual, in lunile iulie si august in Budapesta are loc Festivalul Muzical al Verii Budafest. Oper..
Stiai ca?
In orasul La Paz (Bolivia), temperatura medie este de doar 10 grade Celsius? Cu toate acestea, niciodata nu s-a inregistrat o temperatura de 0 grade. Situatia este identica si in Punta Arenas, Chile s... Liberia, Africa, are cea mai mare flota comerciala din lume?...
Dictionar turistic
Pasaport - Passport - Document oficial eliberat de o tara cetatenilor sai dandu-le dreptul sa calatoreasca in alt stat si de a se intoarce in tara de resedinta.
7 recomandari