Cele mai cunoscute centre SPA din lume

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cele mai cunoscute centre SPA din lume


Fiind atât de obosiți, lipsindu-ne de odihna de rutina zilnică, de locul de muncă, avem periodic nevoie de zile de detox nu doar pentru organism, dar și pentru suflet. Dacă considerați că e momentul oportun pentru o destinație de vacanță de vis, am realizat un top al celor mai bune centre SPA din lume.

Spa-ul Kerala din India este o locație low cost, dar nivelul de abordare a clienților este unul ridicat. Kerala oferă o mulțime de servicii de relaxare, precum și yoga. India se mai poate lăuda cu spa-ul LaLit Resort din Bekal, care a câștigat premiul Luxury Spa în 2013 sau Vivanta dea Kumarakom. Dacă resursele financiare pe care sunteți dispuși să le cheltuiți sunt reduse, puteți opta pentru o cameră la Ideal Ayurvedic Resort în Kovalam. Uitați de mirosuri neplăcute: ședințele de relaxare combinate cu bețișoare aromatice cu siguranță o să vă redea starea de bine spre care tindeți.

Un spa la poalele munților Himalaya poate fi cea mai bună alegere pentru odihnă. Stațiunea balneară Ananda este localizată la 18 km de Rishikesh, India și se întinde pe un teritoriu de 100 de ari. Puteți beneficia de un tratament de lux anti-stress sau să mergeți la lecții de yoga. Ananda a fost votată cea mai bună destinație de odihnă mulți ani la rând, de importante publicații din lume, dar și de personalități precum Oprah, Bill Gates, Deepak Chopra sau Prințul de Wales.

Thailanda este asociată, pe bună dreptate, cu diverse tipuri de masaje și relaxare. Phuket este alegerea celebrităților și a dornicilor de relaxare la costuri înalte. Cape Sienna Hotel & Villas este o opțiune chic, iar spa-ul Balance dispune de camere cu o amenajare interioară și cu o vedere superbă spre oceanul azuriu, dar și o mulțime de pachete de relaxare. Dacă vă aflați în Thailanda, masajul thailandez este un must try.

Vietnam nu este o destinație populară pentru spa comparativ cu Thailanda, India și China, însă medicina tradițională încă atrage o mulțime de turiști. Hotelurile de aici au tratamente inspirate din practici budiste și sunt avantajoase atât pentru afecțiuni morale cât și trupești.

Turcia se numără printre cele mai bune destinații Spa din lume. De la Istanbul până la Cappadocia, țara oferă o mare varietate de opțiuni pentru relaxare, în dependență de buget. În Instabul, de-a lungul râului Bosfor găsiți o mulțime de servicii excelente de spa, unde puteți să vă răsfățați cu celebrul hammam turcesc.

Avem norocul să ne aflăm în apropierea „Capitalei Spa din Lume”, Budapesta. Capitala Ungariei găzduiește un număr mare de izvoare termale. Romanii au construit aici multe bai publice și private în perioada medievală, iar acum au devenit centre de relaxare, unde tehnicile moderne sunt combinate cu detalii arhitecturale superbe. În Budapesta puteți găsi variante de relaxare pentru diferite bugete.

Pe lângă Budapesta, în Europa sunt și alte destinații turistice preferate pentru tratamentele relaxante. Dacă sunteți în căutarea city break-ului perfect și relaxant, Lisabona care mai oferă pe lângă mâncare bună și centre de relaxare și wellness. Pădurea Bregenz din munții Alpi austrieci, este populară pentru destinațiile turistice și hotelurile de tip familiar.

Destinația Ubud din Bali este punctul culminant în topul spa-urilor din lume. Bali este o locație exotică de vis care uimește prin centre spa în zone pitorești, în câmpuri de orez și chiar în grădinile tropicale. Aici puteți beneficia de tratamente moderne precum saună, jacuzzi și altele.

Imagine recomandată: https://unsplash.com/photos/YCW4BEhKluw


58

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Italia  |  Spania  |  Austria  |  Romania  |  Germania  |  Malta  | 
Stiai ca?
Numele Insulelor Canare din Oceanul Pacific are legatura cu cateii si nu cu canarii? Numele latin este INSULARIA CANARIA care inseamană insula cateilor?... In Sudan exista 223 piramide, dublu fata de numarul piramidelor din Egipt?...
Dictionar turistic
Delta - Forma de relief rezultata din depunerea de mal si de nisip la varsarea unei ape curgatoare intr-un lac, mare sau ocean, pe un teren de panta lina, in conditiile lipsei mareelor si a actiunii curentilor litorali.
7 recomandari