TurisMALL
powered by

Cele mai frumoase plaje colorate


Plajele cu nisip auriu sunt asociate paradisului terestru. Dar plajele, ca aproape oricare dintre imaginile acestei lumi, sunt pentru toate gusturile. Plaje cu nisip roz, rosu, alb, negru sau multicolor... In exemplele urmatoare veti regasi paradisuri colorate ale marii...

Plaja cu nisip roz, Bahamas


"Coral Pink Sand Beach" este o plaja intre palmieri, cu nisip roz, in Harbour Island, apartinand Insulelor Bahamas. Culoarea se datoreaza sfaramaturilor de coral cu nuante roz.
Plaja Rosie, Kaihalulu, Hawaii


Situata pe Insula Maui in Hawaii, aceasta plaja nu este usor accesibila, dar drumul anevois si lung merita... Culoarea rosie a nisipului se datoreaza eroziunii colinei de gresie rosie, la picioarele careia se afla plaja.
Plaja cu nisip alb, Australia (Hyams Beach)


Inscrisa in Guiness Book ca plaja cu nisipul cel mai alb din lume, situata in New South Gale, la doua ore de Sydney, aceasta plaja se numeste Hyams Beach. Ea se compune in proportie de 99% din cuart.Plaja de culoare neagra, Punaluu Beach, Hawaii


Punaluu este o plaja aflata intre Pahala si Na Alehu in Hawaii. Nisipul negru provine de la lava bazaltica sfaramata. Aceasta caracteristica poate fi constatata si la alte plaje din Hawaii.
Plaja cu nisip verde, Papakolea Beach, Hawaii


Olivina, una din componentele comune ale lavei din Hawai, este relativ abundenta
pe plaja Papakolea Beach. Din aceasta cauza, in special pe mal, plaja are o tenta pronuntata de verde.
Plaja purpurie, Pfeiffer Beach, Big Sur, California, USA


Colinele inconjuratoare de la Pfeiffer Beach pana la Big Sur, in California, sunt bogate in mangan grenat. Rezultatul eroziunii, dus de vant pana la plaja, este o combinatie de culori ce poate fi vazuta pe toata intinderea de nisip. Sub actiunea valurilor, formele si fatetele minusculelor cristale se schimba si creeaza reflexe magnifice, rosii, magenta si violet.


12258

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Austria  |  Romania  |  Spania  |  Franta  |  Cehia  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Specia de rechin care a ucis cei mai multi oameni este Marele Rechin Alb.... Aproape jumatate din suprafata statului Ecuador este considerata rezervatie naturala?...
Dictionar turistic
Rezervare - Turistul sau agentia de turism retine un loc de cazare, un bilet de avion sau un pachet turistic pana la achitarea integrala a serviciului ales.
7 recomandari