Cele mai frumoase roialitati din lume

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cele mai frumoase roialitati din lume


LONDRA

Printesele si reginele fac parte din visele fetitelor inca din copilarie, cand basmele frumoase le fac sa viseze cu ochii deschisi. Roialitatile sunt personalitati misterioase, iar vietile lor par desprinse din cartile cu Feti Frumosi. Daca frumusetea unora dintre ele nu se ridica la cele mai inalte standarde, exista si cateva regine si printese a caror frumusete este rapitoare.

Regina Rania, IordaniaRania, 42 ani, este cea mai tanara regina din lume si este sotia regelui Abdullah II al Iordaniei. Principalele ei preocupari sunt actiunile caritabile si sociale, regina Rania fiind un mare suporter al educatiei si al independentei femeilor. Mama a 4 copii (fiicele Iman si Salma, fii Hussein si Hashem), Rania este o femeie independenta si activa, un adevarat model pentru femeile din intreaga lume.

Printesa Salaama, Emiratele ArabePrintesa Salaama este una dintre fiicele seicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, prim-ministrul Emiratelor Arabe si conducatorul Dubaiului. Familia seicului este formata din 2 sotii si 16 copii si este renumita pentru frumusetea aparte a tuturor membrilor clanului.

Printesa Madeleine, SuediaIn varsta de 29 ani, printesa Madeleine este cel mai tanar membru al familiei regale a regelui Carl Gustav XVI al Suediei. In 2009, revista Forbes a inclus-o pe lista celor mai sexy roialitati, titlu oferit si de revista CHEO WORLD in 2011.

Printesa Letizia, SpaniaPrintesa Letitia a Spaniei este sotia printului Felipe de Asturias, mostenitorul tronului. Inainte de a se casatori cu printul Felipe, Letizia a fost jurnalist si a fost casatorita, timp de 1 an, cu un profesor. Letizia s-a casatorit cu Felipe in 2004 si au impreuna 2 fiice: Leonor si Sofia.

Printesa Catherine, Marea BritanieCatherine, ducesa de Cambridge, cunoscuta si sub numele de Kate, a devenit una dintre cele mai frumoase roialitati din lume. Catherine s-a casatorit in aprilie 2011 cu printul William, al doilea in linie la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, printul Charles. Catherine a studiat la Universitatea St. Andrews din Scotia si si-a cunoscut viitorul sot in 2001.

Printesa Haya, IordaniaPrintesa Haya, 30 ani, este una dintre fiicele raposatului rege Hussein al Iordaniei si a doua sotie a seicului Mohammad. Printesa Haya a absolvit facultatea Oxford si s-a casatorit cu conducatorul Dubaiului in aprilie 2004. Printesa este o prezenta obisnuita la evenimentele caritabile si este o mare fana a echitatiei.

Printesa Sirivannavari Nariratana, ThailandaPrintesa Sirivannavari Nariratana are 23 ani si este singura fiica a printului Maha Vajralongkorn. Dupa divortul parintilor, printesa s-a mutat cu mama si cu fratii sai in Anglia. La scurt timp, tatal sau a adus-o inapoi in Thailanda.

Regina Ashi Jetsun Pema, BhutanIn varsta de 21 ani, Jetsun Pema s-a casatorit cu regele Jigme Khesar in octombrie 2011. Dupa eveniment, frumoasa regina a inceput sa isi insoteasca sotul in turneele oficiale si evenimente importante.

Printesa Charlene, MonacoIn vara 2011, Charlene Wittstock s-a casatorit cu printul Albert de Monoco. Frumoasa blonda l-a cunoscut pe print in 2000, la un eveniment dedicat inotului, sport practicat de Charlene inca din copilarie.

Printesa Charlotte Casiraghi, MonacoPrintesa Charlotte Casiraghi are 24 ani si este al doilea copil al printesei Caroline. O prezenta discreta, Charlotte participa rar la evenimentele oficiale ale regatului Monaco. Printesa Charlotte face parte dintr-o familie mare si mai are 2 frati, Pierre si Andrea, 2 frati vitregi si o sora recent nascuta, printesa Alexandra de Hanover.

Sursa articol


9515

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Carnavalul Dunarii
Carnavalul Dunarii se desfasoara in fiecare an in luna iunie. Acest eveniment este dat in cinstea ..
Italia  |  Spania  |  Marea Britanie  |  Belgia  |  Cehia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Cele mai inalte animale din lume sunt girafele. Ele pot atinge 6 metri inaltime.... Algeria este cea mai mare tara din Africa, cu o suprafata de 2.381.741 km2....
Dictionar turistic
Hotel - Unitate de cazare, cu camere mobilate care se inchiriaza pe termen scurt turistilor.
7 recomandari