Cele mai frumoase vacante in Nisipurile de Aur

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cele mai frumoase vacante in Nisipurile de Aur


NISIPURILE DE AUR

Conform unei vechi legende, in urma cu mult timp, un echipaj de pirati a ingropat pe faleza, in nordul orasului Varna, o comoara impresionanta, cu bijuterii si bani din aur, iar pentru ca aceasta a fost furata, natura s-a razbunat pe pirati, transformand tot aurul in nisip. Astfel, acest loc s-a umplut de frumusete si ospitalitate, pentru ca noi sa petrecem cele mai frumoase vacante in Nisipurile de Aur.

Bulgaria este unul dintre secretele turismului balcanic, fiind o tara foarte ofertanta si cu un potential urias din punct de vedere turistic, cultural, istoric, arhitectural si nu numai. Atunci cand vine vorba despre litoral, poti petrece cele mai frumoase vacante in Nisipurile de Aur, statiune situata pe coasta Marii Negre din Bugaria, langa parcul natural Varna.

Cele mai bune oferte vacante Nisipurile de Aur iti aduc pachete de servicii complete care includ cazare in cele mai frumoase hoteluri ale statiunii, transport cu avionul sau autocarul, croaziere, circuite sau chiar reduceri de tip early booking.
Fie ca iti doresti pur si simplu sa petreci un weekend relaxant la malul marii sau iti doresti un sejur intr-unul dintre cele mai luxuriante si mai fine hoteluri, Nisipurile de Aur sunt destinatia perfecta pentru tine.

In Nisipurile de Aur te poti distra alaturi de prieteni sau de familie intr-unul dintre cele mai apreciate aqua park-uri din Europa, Aquapolis sau poti dansa pana in zori fie in cluburile locale, fie pe plaja, la unul dintre barurile amenajate chiar langa malul marii.

Pe langa petrecerile asemanatoare celor din Ibiza, in Nisipurile de Aur poti face scufundari sub supravegherea unor scafandri profesionisti sau te poti juca cu delfinii la parcul marin Dolphin, iar acestea sunt doar cateva dintre calitatile unei statiuni in care iti vei dori sa te intorci cat mai curand.

Ospitalitatea, dar si frumusetea localnicilor, mancarea savuroasa si muzica specific bulgareasca te vor cuceri cu siguranta si te vor face sa iti doresti sa petreci mai multe vacante in Nisipurile de Aur.

Agentia de turism Q-travel iti ofera oportunitatea de a pleca in vacante de vis in Nisipurile de Aur, la cele mai mici preturi, cu pachete de servicii atent selectate pentru ca experienta ta sa fie unica.

Fie ca visezi la o excursie alaturi de cei mai buni prieteni sau la un sejur alaturi de familie, o singura vizita este de ajuns astfel incat sa iti creezi un obicei din a petrece vacante in Nisipurile de Aur.


313

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Belgia  |  Italia  |  Germania  |  Romania  |  Malaysia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Stiati ca posta de pe meleagurile noastre a fost pentru prima data amintita in Evul Mediu? A fost înfiintată pentru a transmite poruncile domnului in teritoriul stapanit. “Postasii” de atunci fo... Intr-o scoala din Virginia, SUA, elevii cu varste intre 7 si 10 ani au fost serviti cu cockteiluri Margarita? In urma scandalului de proportii care s-a iscat, a reiesit ca distribuitorii produselor co...
Dictionar turistic
Jurnal de bord - Registru in care se consemneaza cronologic faptele survenite in timpul calatoriei unei nave.
7 recomandari