TurisMALL
powered by

Cele mai impresionante usi


BUCURESTI

Masa ping pong

In cazul in care nu aveti loc sau bani pentru o masa de ping pong, desginerul Tobias Franzel are solutia cea mai buna: usa care se transforma in masa de ping pong.

Usa cortina

Construita pentru un bogatas din India, usa cortina are un sistem foarte interesant: pivotul usii ascunde centrul de greutate al usii: 80 rulmenti si 160 scripeti. Realizata din panouri de lemn lustruit, usa se pliaza in functie de directia in care e deschisa.

Usa sparta

Una dintre cele mai uimitoare usi a fost creata de artistul Leandro Erlich si a fost prezentata in galeria Luciana Brito din Sao Paulo, Brazilia.

Usa aerisita

Usa Luna Light + air are o functionalitate interesanta: gaurile din usa ajusteaza lumina, aerul si zgomotul dintre 2 camere. Usa poate fi construita din lemn, metal sau materiale reciclabile.

Scara pasaj

Un cuplu de americani din localitatea Ariz si-au dorit sa condimenteze atmosfera din dormitorul lor. Camera celor 2 este dotata cu o scara, care, cu ajutorul unei telecomenzi, se ridica si dezvaluie o camera secreta unde se afla un dormitor decorat in stilul antic.

Usa creta

Cum ar fi sa aveti o usa creta in baie sau in bucatarie? Cu ajutorul unei astfel de usi, puteti lasa mesaje amuzante colegilor de apartament.

Usa carlig

Usa din poza de mai sus are carligele ascunse atunci cand este inchisa. O data deschisa, ele sunt vizibile, iar usa poate fi folosita ca si cuier.

Usa Alice in Tara Minunilor

Moxie Spot este un centru de distractii pentru intreaga familie si se afla pe Atlantic Avenue, SUA. Usa de la intrare are 3 puncte de acces: una pentru adulti, una pentru copii si una pentru animale. Mesajul pe care Maxie Spot vrea sa il transmita este ca oricine este binevenit aici, indiferent de inaltime, sex sau rasa.

Usa automata ETAF

Indiferent de inaltimea pe care o ai, usa ETAF se muleaza perfect pe dimensiunile tale. Construita din bare orizontale de metal, usa are incorporati senzori care citesc greutatea si inaltimea persoanei aflate in fata usii. Placutele se deschid suficient cat sa permita accesul unei singura persoane.

Sursa


4155

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul van Vlaanderen
Festivalul van Vlaanderen este unul dintre evenimentele culturale cele mai importante care se desfas..
Stiai ca?
Sri Lanka este numita si "Lacrima Indiei", "Perla Oceanului Indian".... Venus este singura planeta care se invarte in sensul acelor de ceasornic?...
Dictionar turistic
Nautism - Practicarea turistica sau sportiva a diferitelor forme de navigatie (canac, canoe, vele).
7 recomandari