Cele mai inventive reclame pe cladiri

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cele mai inventive reclame pe cladiri


SANTIAGO DE CHILE

Reclama la lapte

Compania de lapte Anando Milk a vrut sa creasca consumul de lapte in randul copiilor asa ca a creat aceasta reclama uimitoare, amplasata pe una dintre cladirile Mumbai: un copil devine foarte puternic de la lapte incat muta parti din cladire.

Reclama la sala de gimnastica

Pentru a atrage atentia asupra unei noi sali de fitness, au fost amplasate numerose reclame cu tineri atleti foarte atractivi.

Reclama la asigurari pentru masini

Marina Towers, una dintre cele mai emblematice cladiri Chicago, a fost folosita pentru a face reclama la asigurari de masini.

Reclama la ventilatoare

Cladirea Haitong este o importanta cladire din Shanghai si este renumita pentru partea ondulata din varf. Pe cladirea de vis-a-vis a fost amplasat un panou care facea reclama la ventilatoare, creand impresia ca vantul puternic a modificat cladirea.

Reclama la produse de curatenie

O firma de produse de curatenie a avut o idee ingenioasa de a se promova: a scris pe cateva cladiri prafuite indemnul "LAVAME" (Spala-ma).

Reclama NIKE

Compania NIKE a folosit 2 cladiri pentru a-si promova noile echipamente sportive. Prima cladire pare sparta de un atlet care alearga, iar a doua arata un sportiv, intr-un costum NIKE.

Reclama LEGO

O reclama fascinanta pentru LEGO se afla in orasul Santiago, Chile.

Reclama la sampon

Pentru a demonstra cat de bun este samponul Pantene, o cladire din Toronto a fost "decorata" cu coama lui Rapunzel.

Reclama la deodorant

Se stie ca reclamele la Axe sunt amuzante, si la fel a fost si cea postata intr-un campus universitar. Timp de 1 luna, in caminul de fete, a fost postat un calendar pe luna marte, sugerand ideea ca in fiecare zi poti cunoaste alta femeie.

Reclama la Vodafone

Plasat in afara terminalului Heathrow din Londra, reclama la Vodafone se potriveste cu sloganul "Make the most of now".

Sursa articol


3600

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Ungaria  |  Belgia  |  Romania  |  Austria  |  Grecia  |  Cehia  | 
Stiai ca?
In Africa traieste cel mai mare elefant din lume, a carui greutate poate depasi 7 tone?... Cu peste 40 milioane de vizitatori, Italia este a patra cea mai vizitata tara din lume?...
Dictionar turistic
Autocar - Autovehicul de transport in comun folosit pentru servicii regulate interurbane si rurale, precum si pentru excursii si calatorii turistice. Sunt trei feluri: de linie - pentru servicii regulate, utilizare regionala si locala, de lux-pentru excursii, de mare lux - cu confort ridicat, avand amenajari si dotari diverse (bar,lavabou etc.) destinate excursiilor lungi.
7 recomandari