TurisMALL
powered by

Cele mai urate cladiri din lume


BOSTON (MA)

Hotel Ryugyong, Corea de Nord

Constructia hotelului Ryugyong a inceput in 1987 si a fost oprita in 1992, din cauza lipsei de fonduri. Structura de baza a cladirii a fost terminata, dar au fost omise lifturile.

Edificio Mirador, Spania

Edificio Mirador se afla in Madrid si are o inaltime de 63.4 m si 21 etaje. Punctul de atractie al cladirii este gaura din centrul cladirii. Complexul este colorat in diferite nuante si ofera locatarilor o gradina si un parc.

Cladirea Elefant, Thailanda

Intr-o tara intesata cu statui ale lui Buddha, cladirea elefant uimeste prin designul comunist. Cladirea se afla in Bangkok, pe Paholyothin Road & Ratchadaphisek Road.

Cladirea Kaden, Louisville, SUA

Un bloc comunist in cea mai puternica tara din lume.

Primaria Boston, SUA

O alta cladire din SUA, primaria orasului Boston, este adesea criticata pentru aspectul rigid si sumbru.

Cladirea Fang Yuan, China

Finalizata in 2001, cladirea Fang Yuan este un amalgam de idei. Partea de sus a cladirii este un omagiu adus monezilor chinezesti, iar partea de jos reprezinta modelul clasic al cladirii de birouri, cu geamuri mari si bare de fier.

Hotelul First World, Malaysia

Cu o capacitate de 6000 locuri, First World este unul dintre cele mai mari hoteluri din lume. Hotelul are un design simplu, trist, iar nuante ametitoare in care a fost colorat nu contribuie la crearea unei imagini foarte placute.

Biserica Pilgrimage, Germania

Construita intre 1968 – 1973, biserica Pilgrimage din orasul Neviges este cea mai importanta realizare a arhitectului Gottfried Bohm. La o privire mai atenta, cladirea ne face sa ne indoim de capacitatile artistice ale neamtului.

Federation Square, Australia

Probabil arhitectii australieni Don Bates si Peter Davidson aveau chef de joaca cand au realizat schita acestei cladiri hidoase construita in centrul orasului Melbourne.

Case futuriste, Olanda

La sfarsitul anilor '70, arhitectii din Hertogenbosch au primit permisiunea de a construi 50 de case futuriste. Din pacate pentru artistii olandezi, proiectul nu a primit suportul consiliului local, casele deja construite fiind abandonate intr-o padure de la marginea orasului.

Sursa articol. Sursa foto


4888

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Romania  |  Germania  |  Franta  |  Austria  |  Belgia  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Egiptenii sunt primii care au inventat ceasurile?... O planta care actioneaza asupra intregului sistem reproducator, atat la femei cat si la barbati este branca-ursului. Daca aveti probleme de sterilitate, impotenta sau lipsa dorintei, luati o lingurita...
Dictionar turistic
Oficiu de turism - Organism oficial sau semioficial national, regional sau local, insarcinat cu reprezentarea si apararea intereselor turistice ale teritorului respectiv. In scopul dezvoltarii activitatii sale, un oficiu poate deschide, in diferite locuri, reprezentante numite "Birouri de turism".
7 recomandari