TurisMALL
powered by

Cele mai urate papusi Barbie


LOS ANGELES

Papusile Barbie sunt cele mai frumoase jucarii pe care ni le putem dori in copilarie. Numeroase fetite norocoase primesc superbele papusi Barbie in copilarie, insa celelalte viseaza la ele multi ani. Cu picioare lungi, par lung, blond si matasos, papusile devin, uneori, modelul fetitelor. Din pacate, exista unii fabricanti de jucarii care, satuli de frumusetea perfecta a papusilor Barbie, au creat papusi infricosatoare pe care putini parinti le-ar cumpara.

Barbie zombieMurdara de vopsea verde, cu parul ravasit si un costum sumar, Barbie Zombie este o aparitie inspaimantatoare. La look-ul ei contribuie si gaura din fata care lasa la vedere o dantura impecabila.

Barbie insarcinataPapusa Barbie insarcinata a aparut in Marea Britanie pentru a-i descuraja pe tinerii britanici sa faca sex neprotejat. Papusa are in burtica ei un bebelus, iar deasupra are un capac care acopera produsul iubirii dintre Barbie si Ken.

Barbie unicornMa indoiesc ca sunt multe fetite care isi doresc o papusa printesa cu o tepusa in frunte.

Barbie obezaBarbie obeza a fost creata pentru o campanie care si-a propus sa combata obezitatea din SUA.

Barbie OreoIn 1997, papusa Barbie Oreo a scandalizat comunitatea afro-americana deoarece insunau ca papusa este omonima cu sloganul companiei : "black on the outside, white on the inside".

Barbie face carieraPapusa Barbie muncitoare vine cu un set complet de facilitati si o poveste uimitoare: Barbie este o femeie care munceste foarte mult, dar care reuseste sa isi faca timp si pentru cei 7 copii. Desi este insarcinata cu al optulea copil, Barbie vorbeste ca un birjar si fumeaza ca un turc.

Barbie in diamante sangeriiCompania The Perfect Dark One Of A Kind Dolls a creat un model atipic pentru Barbie: cu un colier impresionant si o rochie de vampa, Barbie zambeste amenintator de pe rafturile magazinelor.

Cea mai scumpa Barbiein 1999, la aniversarea a 40 de ani de la aparitie papusii Barbie, a fost creat cel mai scump model de pana atunci. Papusa Barbie este mulatra, are parul negru si este imbracata intr-un costum sumar, decorat cu 160 diamante si bijuterii din aur. Pretul celei mai scumpe papusi Barbie este de 85.000 $.

Barbie Twilight
Frenezia pentru personajele principale din Twilight nu a trecut neobservata de compania Mattel. La suct timp dupa aparitia primului film Twilight au aparut si papusile: Edward si Bella Barbie.

Barbie HitchcockLa aniversarea de 45 ani, compania Mattel a lansat papusa Barbie Hitchcock. Frumoasa blonda apare imbracata intr-un elegant costum verde, iar pe cap si pe fusta sunt asezate cu mare atentie 2 pasari amenintatoare negre.

Sursa articol


11027

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Germania  |  Romania  |  Malta  |  Franta  |  Austria  |  Belgia  | 
Stiai ca?
In Bangladesh exista o lege care permite autoritatilor sa aresteze elevii cu varste mai mari de 15 ani care copiaza la examene?... Cel mai mare ochi este cel al caracatiĊ£ei? Diametrul ajunge la 40-50 cm?...
Dictionar turistic
Duplex - Spatiu de cazare de lux pe doua niveluri care comunica intre ele printr-o scara interioara. Daca este alcatuit din doua camere, una este dormitor, iar cealalta sufragerie, ori ambele incaperi sunt dormitoare.
7 recomandari