Cine te ajuta cu dobandirea certificatelor ISO

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cine te ajuta cu dobandirea certificatelor ISO


Viitorii antreprenori se confrunta de multe ori cu diverse situatii in care trebuie sa ia decizii dificile, decizii care fac diferenta intre o afacere de succes si una pentru care trebuie sa faca eforturi uriase pentru a se mentine pe piata. Din acest motiv a luat nastere si compania noastra, Sicert, pentru a-i ajuta si asigura pe viitorii oameni de afaceri sa obtina rezultatele dorite.
ISO, Organizatia Internationala de Standardizare, non-guvernamentala, o organizatie cu un succes puternic si cu numerosi participanti, garanteaza cele mai bune conditii ale produselor in vederea realizarii lor atat pe plan nationat cat si mondial.
Certificarea sistemelor de management este un proces voluntar. Implementarea standardelor aduce o serie de beneficii care contribuie la dezvoltarea activitatii organizatiei, printr-o mai buna gestionare a resurselor, cat si la cresterea satisfactiei clientilor si a increderii propriului sistem de management, plus reducerea costurilor prin imbunatatirea si organizarea sistemelor.
Compania noastra, Sicert, ofera servicii de certficare ISO in conformitate atat cu standardele cat si cu toate reglementarile in ceea ce priveste acreditarea. Cu o experienta de 12 ani in companie, va asiguram ca echipa noastra ofera servicii prompte si profesionale, la preturi accesibile si in timp rezonabil, plus sustinerea si sprijinul clientilor pe tot parcursul etapelor intrucat rezultatul sa fie unul satisfacator.
Printre clientii nostri se afla Moldsting, Blue Star Security, Prestige, Intech, Nativesoft, DCtech Solutions, Prodlacta, Cobra Security, de la care am primit numai feedback-uri pozitive. Vazand cresterea succesului lor ne-a ajutat sa perseveram si sa oferim servicii de calitate pentru ca aceste intreprinderi sa ajunga in top.
Societatea noastra dispune de mai multe pachete si servicii adresate unui grup cat mai diversificat de asociatii si companii :
Servicii de certificare ISO 9001 Sistem de management al calitatii. Prin acest standard companiile pot oferi si demonstra cu usurinta calitatea si valoarea serviciilor oferite astfel incat companiile respective pot obtine prestigiul cuvenit.
Servicii de certificare ISO 14001 Sistem de management al mediului. Acest certificat ofera controlul necesar activitatilor pentru a nu degrada mediul inconjurator.
Servicii de certificare OHSAS 18001 Sistem de management al securitatii si sanatatii operationale. Inainte ca o companie sa isi desfasoare activitatea, trebuie sa identifice pericolele si riscurile la locul de munca. OHSAS18001 urmareste maximizarea sigurantei angajatilor si minimalizarea accidentelor.
Servicii de certificare ISO22000(HACCP) Sistem de management al sigurantei alimentelor. Industria alimentara pune accent pe un mediu de lucru curat, igienic, atat pentru consum, cat si pentru productie. ISO22000 ofera siguranta produselor, cresterea numarului de clienti precum si fidelitatea lor.
Servicii de certificare ISO 27001 Sistem de management pentru siguranta informatiei. Securitatea informatiilor a devenit un aspect foarte important, mai ales in aceasta era a tehnologiei. Scopul acestui standard este de a proteja datele angajatilor si clientilor, si de a oferi increderea necesara.
Cu alte cuvinte, daca iti doresti sa ai toate sansele sa iti dezvolti business-ul, cu siguranta, ai nevoie de un certificat ISO, iar Sicert iti sare in ajutor in acest sens. Te asteapta o echipa cu o bogata experienta in domeniu pentru care nu exista situatii care sa se dovedeasca a fi mult prea complexe si care sa nu isi gaseasca solutia.
Firmele care au in portofoliu un asemenea certificat ISO, indiferent de tipul sau si de domeniul in care acestea isi deruleaza activitatea, sunt mult mai bine vazute de public. Imaginea lor inspira incredere si profesionalism prin simplul fapt ca nu orice business poate dobandi un certificat ISO fara dedicare. Apeleaza la serviciile Sicert si dobandeste certificatul ISO potrivit pentru business-ul tau. Investitia este chiar minima in raport cu avantajele oferite la schimb, astfel ca merita sa profiti.


17

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Wiener Festwochen
Festivalul Wiener Festwochen se desfasoara anual intre mai si iunie, în capitala Austriei. In a..
Ungaria  |  Austria  |  Turcia  |  Franta  |  Spania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Cele mai mari salarii oferite profesorilor sunt acordate in Elvetia? Aici, salariul unui profesor debutant porneste de la 33.000 de dolari americani pe an.... Pe vremuri, in Egipt, barbatii si femeile foloseau creionul dermatograf negru pentru ca erau convinsi ca poate vindeca vederea slaba?...
Dictionar turistic
Turism intern - Forma de turism care ofera pachete turistice pentru vizitarea unui oras sau a unei zone turistice din tara de resedinta a agentiei de voiaj.
7 recomandari