COMUNICAT DE PRESĂ Începe Târgul De Turism Al României - ediția de toamnă! 10 – 13 noiembrie, ROMEXPO

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

COMUNICAT DE PRESĂ Începe Târgul De Turism Al României - ediția de toamnă! 10 – 13 noiembrie, ROMEXPO


BUCURESTI

În perioada 10 - 13 noiembrie, ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Asociația Națională a Agențiilor de Turism, organizează Târgul de Turism al României – ediția de toamnă.

Evenimentul are loc în pavilionul B1 al Centrului Expozițional și înregistrează un grad de internaționalizare de 27%, la #TTR2022 fiind prezenți reprezentanți din 9 țări: Bulgaria, Canada, Egipt, Israel, Japonia, Maldive, Palestina, România și Turcia.

86 de companii participă la Târgul de Turism al României cu mega oferte pentru vacanțele din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu lipsesc reducerile considerabile pentru destinațiile exotice recomandate de Revelion, dar nici promoțiile pentru cazare în stațiuni montane celebre pentru zilele de Crăciun.

#TTR2022 prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice din țară și străinătate, fiind un eveniment la care se alătură agenții de turism și touroperatori, unități de cazare și de agrement, precum și prestatori de diverse servicii în turism sau autorități de turism locale, naționale și internaționale.

Cei care adoră magia sărbătorilor de iarnă și decorurile de poveste pot beneficia de oferte atractive la vacanțe de tipul city-break la Târgurile de Crăciun din cele mai populare orașe europene: Paris, Praga, Viena, Budapesta, Amsterdam, Berlin.

Pe lângă promoțiile de sărbători, pasionații de călătorie mai pot achiziționa cu reducere de până la 50%, pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune pentru vară în: Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Croația și Dubai, bilete de avion și chiar sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.

De asemenea, cei interesați găsesc la #TTR2022 și pachete promoționale la călătoriile către destinații exotice, precum: Maldive, Thailanda, Punta Cana, Mauritius, Cancun, Bali, Zanzibar sau Seychelles.

Nu ratați ediția de toamnă a Târgului de Turism al României. Vă așteptăm la ROMEXPO să alegeți destinația care vi se potrivește la un super preț.


PROGRAM DE VIZITARE
10 - 12.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 18:00
13.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 16:00
ACCES GRATUIT
Explorăm lumea la #TTR2022! Până atunci rămânem conectați pe conturile noastre de Facebook și Instagram.

www.targuldeturism.ro
Pentru informaţii destinate presei:
Oana Netbai – PR ROMEXPO
mailto: oana.netbai@romexpo.ro
Tel: 0758/ 837 759


287

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Romania  |  Germania  |  Belgia  |  Malta  |  Ungaria  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Mai mult de 10.000 de pasari mor in fiecare an strivindu-se de geamurile cladirilor?... Cea mai adanca pestera din lume (masurata de la intrarea ei cea mai inalta pana la punctul sau cel mai adanc) este Pestera Voronya (sau Pestera Krubera) din Georgia (2191 m). Aceasta este si prima pes...
Dictionar turistic
Litoral - Portiune nisipoasa de teren situata de-a lungul tarmului oceanului, marii sau al unui lac.
7 recomandari