Cum alegi cea mai buna cazare in Bucuresti?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum alegi cea mai buna cazare in Bucuresti?


Hotel, pensiune, regim hotelier - exista atat de multe optiuni pentru cazare in Bucuresti incat poate fi destul de greu sa alegi cea mai buna varianta. Cu toate acestea, fiecare optiune are avantajele sale, iar cea mai buna alegere va depinde de modul in care calatoresti si de ceea ce iti doresti de la o locuinta provizorie. Mai jos iti oferim cateva indicatii pentru a te ajuta sa alegi optiunea potrivita pentru tine:

Cazare la hotel
Hotelurile sunt guvernate de standarde stricte si sunt clasificate de Ministerul Turismului in diferite categorii, in functie de confortul si calitatea unitatii. Calitatea hotelurilor variaza in functie de numarul lor de stele, care poate fi de la 1 la 5. Inainte de rezervare, este bine sa te gandesti la asteptarile tale, in ceea ce priveste confortul, facilitatile si preturile.

In timp ce poti rezerva o camera de hotel direct de pe site-ul oficial al unitatii, este indicat sa verfifici si preturile agentiilor de cazare. Uneori, acestea pot avea oferte mai atractive, asa ca nu ezita sa compari diferite optiuni. Verifica cu atentie detaliile, pentru a vedea ce este inclus in pret si care este politica de anulare.

O vacanta intr-un hotel iti permite sa scapi de sarcinile de zi cu zi, deoarece acestea sunt indeplinite de personalul hotelului. De asemenea, lenjeria si prosoapele sunt furnizate de hotel, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa iei in bagaj astfel de articole.

Cazare in regim hotelier
Optiunea de inchiriere apartamente si garsoniere in regim hotelier, a devenit extrem de populara in utimii ani. Foarte multi turisti cauta cazare in regim hotelier in Bucuresti si nu este de mirare de ce. Apartamentele si garsonierele au o bucatarie complet utilata, TV si Internet, sunt amenajate cu stil, sunt confortabile si foarte accesibile la pret. In plus, la fel ca la hotel, in orice apartament sau garsoniera in regim hotelier vei gasi prosoape, lenjerii si consumabile.

Aceasta optiune este una dintre cele mai avantajoase tipuri de cazare, apartamentele fiind situate in zone centrale, in apropiere de puncte de interes si statii de autobuz sau metrou, centre comerciale, piete, etc. Cei care doresc sa se bucure de confort, liniste dar si libertate atunci cand viziteaza Bucurestiul, ar trebui sa ia in considerare cazare in regim hotelier. Sper deosebire de hotel si alte optiuni de cazare, inchirierea de garsoniere si apartamente in regim hotelier este mult mai accesibila la pret. Pe langa costurile scazute, iti permite sa economisesti bani gatind acasa, eliminand astfel nevoia de mese scumpe la restaurant.

Cazare la pensiune
Optiunea de Bed & Breakfast nu este atat de populara in Bucuresti si motivul principal este ca unitatile de cazare se afla, in general, la marginea orasului. Fiind vorba de pensiuni si vile, acestea sunt situate in zone linistite, retrase, fiind special concepute pentru relaxare. Acesta este un lucru bun pentru cei care doresc sa scape de aglomeratia si agitatia din centrul Bucurestiului, dar care vor totusi sa viziteze punctele de interes. Unul dintre avantajele acestui tip de cazare, este ca micul dejun este inclus in pret.

Camerele inchiriate sunt, in general, dormitoare situate in resedinta principala a proprietarilor sau intr-o cladire alaturata. Baile private nu sunt obligatorii pentru pensiuni si poate fi uneori necesar sa imparti aceste facilitati cu alti oaspeti. In general, micul dejun este servit intr-o sala comuna cu alti oaspeti ai casei. Desi este o optiune accesibila la pret si are o multime de facilitati, confortul intr-o astfel de unitate nu este la cel mai inalt nivel.


113

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pastele
Pentru greci Pastele reprezinta cel mai important eveniment din calendarul ortodox, fiind socotit ma..
Grecia  |  Turcia  |  Spania  |  Franta  |  Belgia  |  Irlanda  | 
Stiai ca?
Duelul este legal in Paraguay daca ambii participanti sunt inregistrati ca donatori de sange?... Compozitia chimica a Pamantului: Masa Pământului este de aproximativ 5,97 x 1024 kg (5,970 Yg). Se compune în principal din fier (32,1 %), oxigen (30,1 %), siliciu (15,1 %), magneziu (13,9 %), s...
Dictionar turistic
Destinatie - Punctul terminus al calatoriei.
7 recomandari