Cum contribuie implanturile dentare de calitate la cresterea turismului dentar?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum contribuie implanturile dentare de calitate la cresterea turismului dentar?


Turismul medical este o practica din ce in mai dezvoltata la nivel global. Globalizarea si usurinta cu care se poate calatori in diverse tari a facilitat accesul la servicii medicale de calitate accesibile din punct de vedere financiar. Acest lucru este posibil, deoarece persoanele care au domiciliul in orice tara din Uniunea Europeana si nu numai pot calatori pe teritoriul acesteia, pentru tratament medical.

Romania si turismul dentar
O ramura a turismului medical o reprezinta turismul dentar. Romania se afla pe locul 2 in topul celor mai bune destinatii din Europa pentru turism dentar. Raportul calitate-pret este deosebit de avantajos, in special pentru persoanele care provin din tari dezvoltate, in care venitul pe locuitor este destul de ridicat. In tarile dezvoltate, costul serviciilor este extrem de ridicat.

Implanturile dentare reprezinta cele mai cautate proceduri stomatologice. Spre deosebire de alte tari, standardele de calitate sunt foarte ridicate in Romania. Clinici specializate, precum Dental Premier, ofera nu doar servicii de calitate la preturi foarte avantajoase, dar si aparatura moderna, cat si proceduri de ultima ora. Specialistii clinicii sunt printre cei mai buni din tara, de aceea este evident ca, pentru locuitorii altor tari, este extrem de avantajos sa calatoreasca pentru tratament.

Costuri si beneficii
Atunci cand cauta implanturi dentare, oamenii se intereseaza, de regula, atat de pret, dar si de reputatia clinicilor. Este evident ca vor alege clinica cu cea mai mare experienta in domeniu si care dispune de aparatura de ultima ora. Este foarte important faptul ca anumite clinici ofera reduceri de pret, dar si posibilitatea de a alege intre servicii mai accesibile si unele mai de top.

Pentru ca cei care calatoresc vor sa rezolve problema in timp util, isi doresc ca sederea in tara sa nu fie extrem de lunga. In caz contrar, costurile ar putea fi prea mari. Astfel, acestia au posibilitatea de a beneficia de implanturi dentare de ultima ora, care miscoreaza considerabil perioada de tratament.

Tehnologie revolutionara
Implanturile dentare Fast and Fixed se bazeaza pe o tehnologie germana, avansata, care presupune un efort mult mai mic. Pacientii care calatoresc din alte tari pentru a beneficia de tratament pot avea dinti ficsi in doar 24 de ore, putandu-se bucura de zambetul lor pe toata durata procedurii. In plus, datorita tehnologiei revolutionare, vindecarea este grabita cu ajutorul PRGF-Endoret. Astfel, timpul se poate injumatati. Acestia se vor simti normal pe tot parcursul procedurii, datorita dintilor provizorii ficsi.

Odata terminata procedura, implanturile dentare se simt si arata la fel ca dintii naturali. Este imposibil de distins intre lucrare si dintii naturali.

Avantajele turismului dentar
Datorita costurilor reduse si a calitatii serviciilor, pacienti din toate colturile Europei calatoresc in Romania pentru a beneficia de tratament stomatologic. Clinicile romanesti, precum Dental Premier, functioneaza la standarde internationale. Experienta vasta in restaurari complexe, durabile, functionale si estetice reprezinta unul dintre cele mai importante avantaje ale turismului dentar romanesc. Clinica Dental Premier are la activ peste 3500 de cazuri de reabilitari dentare totale rezolvate cu succes. Importanta pe care o acorda detaliilor, precum si experienta vasta a specialistilor sunt elemente care fidelizeaza clientii de peste hotare.


35

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Berii la Praga (Czech Beer Festival in Prague)
Festivalul Berii de la Praga atrage de la an la an tot mai multi participanti. Evenimentul se desfas..
Turcia  |  Romania  |  Italia  |  Cehia  |  Belgia  |  Grecia  | 
Stiai ca?
In Indonezia se gasesc cele mai multe specii de mamifere din lume, dar si cele mai multe specii de mamifere pe cale de disparitie?... Multe dintre cele mai faimoase si mai scumpe picturi ale lumii apartin pictorilor renascentisti italieni: Michelangelo, Leonardo da Vinci, Boticelli si Rafael. Monalisa lui Leonardo de Vinci (Muzeu...
Dictionar turistic
Delta - Forma de relief rezultata din depunerea de mal si de nisip la varsarea unei ape curgatoare intr-un lac, mare sau ocean, pe un teren de panta lina, in conditiile lipsei mareelor si a actiunii curentilor litorali.
7 recomandari