Cum poti realiza cele mai tari clipuri si fotografii de vacanta

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum poti realiza cele mai tari clipuri si fotografii de vacanta


Fotografiile si filmarile pe care le faci intr-o vacanta sunt cele mai frumoase amintiri. De aceea, este foarte important sa stii regulile de baza pentru a realiza o fotografie buna sau o filmare in momentul potrivit, folosind cu incredere camera foto sau drona, pentru a surprinde cele mai bune cadre.

Lumina, timpii de expunere sau chiar norocul unei capturi inedite, toate acestea contribuie la realizarea celor mai frumoase fotografii si filmari, ce iti vor ramane peste ani. Iata cele mai importante 3 lucruri de care sa tii cont, pentru un album cu amintiri unic.

Lumina
Stii foarte bine ca pozele in care ai prins o lumina foarte buna au o atmosfera deosebita. Culorile sunt mai vii, ipostazele celor din cadru au un farmec aparte si poti spune pe buna dreptate ca aceste poze nu mai necesita niciun fel de editare ulterioara. Cele mai bune momente, in care te poti bucura cu adevarat de o lumina excelenta, sunt la apus si la rasarit.

Lumina ce intra in aparat, in aceste momente ale zilei, iti ofera posibilitatea de a realiza cele mai memorabile poze. Poti testa diferite ipostaze, atat cu lumina in fata subiectului, cat in spatele acestuia, pentru a obtine siluete interesante si poti obtine astfel rezultate absolut uimitoare.

Echipamentele
In functie de fotografiile sau filmarile pe care le realizezi, ai la dispozitie o multime de echipamente cu care poti surprinde un cadru aparte: smartphone, selfie stick, camera foto sau drona. Cadrul surprins difera de la device la device, pentru a te bucura de cele mai frumoase amintiri HD, la 360°. Daca smartphone-urile surprind rapid imagini de la nivelul solului, mult mai personale pentru cel care le realizeaza, dronele cu camera pot suprinde imagini absolut superbe, cu intreaga panorama a locatiei pe care o vizitezi. Investeste de fiecare data in aparatura potrivita pentru nevoile tale, in functie de fotografiile pe care vrei sa le obtii.

Reguli pentru incepatori
Nu trebuie sa fii un fotograf profesionist pentru a realiza fotografii in fiecare vacanta. Secretul consta in cunoasterea unor reguli de baza, pe care sa le folosesti cu incredere astfel incat sa scoti in evidenta anumite detalii din cadrul pe care il iei. Regula treimilor, liniile conducatoare sau a tine mereu linia orizontului mereu dreapta atunci cand fotografiezi, sunt doar 3 reguli de baza pentru fotografii aflati la inceput de drum.

Daca ai nevoie de ajutor, pentru a invata rapid aceste secrete, nu iti ramane decat sa cauti pe net mai multe informatii sau sa urmezi un curs pentru fotografi incepatori. Atat cu ajutorul camerei foto, cat si folosindu-te de smartphone, poti testa oricand aceste reguli. Vei observa rapid imbunatatirile din fotografiile tale, iar asta nu poate sa insemne decat ca esti pe drumul cel bun.

Pentru a ramane mereu cu cele mai tari amintiri, dupa o vacanta de vis in care ai fost alaturi de cei dragi, trebuie sa inveti cum sa faci cele mai reusite fotografii si filmari. Tehnologia pentru fotografii nu inceteaza sa surprinda, oferind solutii pentru absolut orice fel de poza sau filmare. Nu ai nevoie decat de o lumina buna, o camera profesionala, un smartphone, o drona si esti gata pentru vacanta. Daca te intereseaza, poti aprofunda putin si vei descoperi ca doar cateva reguli simple pentru fotografie vor schimba total modul in care realizezi poze si filmari.


374

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Franta  |  Austria  |  Spania  |  Italia  |  Belgia  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Servetelele nazale au fost initial facute ca bandaje in Primul Razboi Mondial?... Primul institut speologic din lume a fost infiintat de marele explorator roman Emil Racovita. Emil Racovita este totodata si “parintele biospeologiei“, alaturi de René Jeannel....
Dictionar turistic
Zona turistica - Teritoriu de mare intindere, de o complexitate geomorfologica, care include mai multe obiective, localitati sau complexe turistice si care poate prezenta o caracteristica aparte, fiind astfel posibila delimitarea de alte zone.
7 recomandari