Cum sa ai o vacanta linistita, fara urgente cosmetice

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum sa ai o vacanta linistita, fara urgente cosmetice


Vacanța este unul dintre cele mai așteptate momente din viața fiecăreia dintre noi. Vara bate la ușă, iar destinațiile exotice nu sunt la fel de la îndemână ca în anii anteriori. Sunt mai multe aranjamente de făcut pentru a putea călători în siguranță. Când, în sfârșit, totul este stabilit, este foarte important să nu mai existe factori generatori de stres.

În saloane începe deja să fie agitație mai mare pe măsură ce sezonul estival este tot mai aproape și aproape toate femeile apelează la serviciile de epilare.

Fie că îți dorești calitatea de salon acasă sau lucrezi la un salon și cauți ceara depilatoare de calitate, noi suntem aici să îți prezentăm produse de top care vin în ajutorul pregătirii pentru noul sezon cald, fie că e la noi în țară sau pe meleaguri străine.

Produse pentru epilare acasă sau la salon
Calitatea de salon este acum accesibilă atât celor care lucrează într-unul, cât și pentru acasă.
De-a lungul timpului produsele de epilare au devenit tot mai diverse, în funcție de nevoile pe care le are fiecare.

Astăzi îți vom prezenta câteva dintre ele, pe care le poți comanda cu câteva clickuri și să te bucuri de confortul pe care ți-l oferă.

Ceara Depileve de unică folosință o găsești în mai multe variante, dintre care le amintim pe cele cu aloe și ciocolată. Aceasta este de tip roll-on, cu aplicator individual, care poate fi schimbat după fiecare folosință pentru o mai mare siguranță din toate punctele de vedere. Poți să o folosești cu un aparat de încălzire sau, dacă ai mai mult timp la dispoziție, să o topești la bain-marie.

Modul de folosire este următorul: aplică pe piele un strat subțire, iar mai apoi îndepărtează-l cu ajutorul benzilor de hârtie, trăgând în sensul invers celui de creștere a părului. La Xpertbeauty găsești atât ceara Depileve, cât și benzile necesare îndepărtării acesteia.

Ceara Depileve Extrafilm Intimate este special creată pentru zonele intime, care se știe că sunt mai sensibile decât restul corpului. Punctul său de topire este mai scăzut decât al celorlalte și are o aderență perfectă. În plus, este îmbogățită cu unt de cacao care are atât un rol de calmare, cât și un efect hidratant. Gramajul ei este de 800 de grame, ceea ce înseamnă că o vei putea folosi pentru o perioadă mai îndelungată de timp.
Aplic-o într-un strat subțire și apoi îndepărtează-o fără ajutorul benzilor depilatoare sau a altui accesoriu.

Ceara Depileve tradițională Karite este unică în felul ei datorită untului de Karite, natural, pe care îl conține. Acesta regenerează pielea și are rol cicatrizant, pe lângă efectele de hidratare și protejare a pielii în timpul procesului de epilare. Punctul său de topire este scăzut, iar cel de uscare este mediu, ceea ce o face potrivită pentru tot timpul anului.
Și aceasta se aplică într-un strat subțire și apoi se trage fără a folosi benzi depilatoare.

Accesorii pentru epilare
Pentru a avea parte de întreaga experiență corectă de epilare, noi îți recomandăm să te folosești de toate accesoriile de care este nevoie pentru aplicarea sau îndepărtarea oricărui tip de ceară ai alege să folosești.

Spatulele se folosesc la aplicarea acesteia, atunci când folosești una care nu are deja un aplicator inclus.

Benzile se folosesc la îndepărtarea ei, atunci când în instrucțiunile de folosință este indicat acest lucru.

Dacă se întâmplă să rămână urme de ceară pe piele în zonele în care ai folosit-o, cel mai bine este să aplici o soluție pentru curățare de tip easy clean.

Cel din urmă pas al procesului este aplicarea cremelor sau a laptelui hidratant pentru piele. Aceasta va fi asfel hidratată corespunzător și efectul calmant își va face simțită prezența. Mai există și deodorante roll-on care inhibă creșterea părului odată ce sunt aplicate și au un miros plăcut care durează.

Produsele de calitate superioară sunt acum la îndemână fie că vrei să le comanzi pentru acasă sau la salon. Gama variată pe care o găsești la Xpertbeauty.ro cu siguranță cuprinde și produsele care ți se potrivesc.

Întâmpină vacanța cu o piele fină, sănătoasă și hidratată!

Surse foto: Unsplash.com


63

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Stiai ca?
Masuratorile efectuate de oamenii de stiinta au aratat ca in ultimul secol ridicarea Oceanului Planetar s-a facut in medie cu 1- 1,5 mm/an.... Cel mai tanar laureat al premiului Nobel avea 25 de ani, iar cel mai batran 90 de ani, cand au primit premiile. SUA au cel mai mare numar de laureati ai premiului Nobel – 260, iar Franta detine cel ...
Dictionar turistic
Han - Unitate de cazare traditionala cu dotari modeste, restaurant si un numar restrans de locuri de cazare. Hanul este pozitionat in afara oraselor, la incrusisarile drumurilor sau in apropierea centrelor urbane si se bucura de o pozitie pitoreasca.
7 recomandari