Cum sa calatoresti mai des vara aceasta fara sa iti dai bugetul peste cap

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum sa calatoresti mai des vara aceasta fara sa iti dai bugetul peste cap


Când plănuim să călătorim mai mult, inevitabil ne gândim la bani și timpul liber… sau mai curând la lipsa lor. „Nu am timp”, „nu am bani”, „nu pot acum” și alte astfel de motive ne împiedică să călătorim la fel de mult pe cât visăm să o facem. Din fericire, există soluții pentru toate și orice problemă vine la pachet cu cel puțin o rezolvare. Nu ești singurul care trece prin astfel de provocări. Așa că dacă te gândești că bugetul tău este limitat pentru a pleca într-o vacanță vara aceasta, e bine să știi că poți călători cu puțini bani, asta dacă urmezi câteva sfaturi și sugestii simple.

Vânează ofertele și pachetele promoționale
O idee bună este să te abonezi online la newsletterul agențiilor de turism din România, să urmărești paginile lor de socializare sau să mergi la târguri destinate turismului pentru a fi la curent cu ultimele oferte și promoții. Sunt multe locuri în care poți găsi reduceri pentru vacanțe, trebuie doar să le cauți și să vrei să beneficiezi de ele.

Mergi în locuri în care te poți caza gratuit
Sistemul Coach Surfing începe să fie din ce în ce mai cunoscut și în România. Ce presupune mai exact acesta? Oameni din întreaga lumea se înscriu pe site-ul Coach Surfing și oferă cazare gratuită în locuințele proprii celor care își doresc să călătorească. Te poți caza fără să plătești nimic și, mai mult decât atât, ai parte de o experiență unică, ai ocazia să te împrietenești cu oameni de pe alte continente, să descoperi stilul lor de viață și să legi conexiuni valoroase și durabile cu ei.

Folosește tichetele de vacanță
Unele companii oferă angajaților beneficii extra-salariale sub formă de tichete de vacanta. În baza lor poți achita atât serviciile de cazare, cât și masa. Avantajul lor este că au valabilitate timp de 12 luni, așa că îți permit să călătorești de mai multe ori pe an. Pensiunile, hotelurile și restaurantele în care poți folosi aceste vouchere sunt peste tot în țară, așa că ai ocazia să vizitezi orice stațiune turistică îți dorești.

Profită de prețurile reduse din extrasezon
Probabil știi deja că în perioada 3 mai - 14 iunie și 1 septembrie - 15 octombrie se desfășoară unul dintre cele mai cunoscute programe destinate turiștilor care vor un sejur la malul mării cu un buget limitat. Programul „Litoralul pentru toți” este o soluție care te ajută să economisești bani și să beneficiezi de o vacanță relaxantă și liniștită, în același timp. Avantajul este că în extrasezon stațiunile sunt mai puțin aglomerate, iar prețurile cazărilor sunt reduse.

Așadar, pe care dintre aceste soluții te gândești să o aplici vara aceasta?

Sursă foto: Shutterstock


1102

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Stiai ca?
Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate sa impinga de 30 ori greutatea ei si intotdeauna cade pe partea dreapta cand e intoxicata. ... Paianjenul Mancator de Pasari din America de Sud este cel mai mare paianjen de pe glob....
Dictionar turistic
Terminal - Zona a aeroportului unde sosesc pasagerii si unde acestia prezinta un act de identitate pentru a primi permisiunea de a intra in tara.
7 recomandari