Cum sa decorezi vitrina magazinului tau astfel incat sa fie foarte atragatoare

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum sa decorezi vitrina magazinului tau astfel incat sa fie foarte atragatoare


Vitrina unui magazin este cea care atrage la prima vedere. Ea îi poate face pe oameni să se oprească, să privească cu admirație, sau nu, marfa expusă și chiar să intre. De acolo, posibilitatea încheierii vânzării depinde mult de personalul magazinului. Însă pe lângă partea atractivă, în vitrine poți afișa cele mai noi și frumoase produse. Mai mult, poți afișa promoțiile și, în final, poți îmbunătăți imaginea magazinului. Acest lucru te va face să te deosebești de concurență.

Beneficiile unei vitrine atractive 
Înainte de a vedea cum poți să faci o vitrină să fie atractivă, ar fi bine să înțelegi de ce este important ca vitrina să fie așa. Ea crește recunoașterea brandului și a produselor pe care le vinzi. Poți avea un magazin plin de oameni, posibili cumpărători. Și te va diferenția considerabil de orice firmă concurentă. Dar să le luăm pe rând.

- Creșterea traficului în rândul clienților și vizibilitatea brandului. Cercetările din domeniul marketingului și vânzărilor au demonstrat temeinic faptul că oamenii sunt atrași și dispuși să între dacă văd o vitrină frumoasă. Mai mult decât atât: unde îți poți expune mai bine brandul, pentru a fi vizibil pentru toți, dacă nu în vitrină?

- Evidențierea produselor. Un manechin bine îmbrăcat, un raft cu ultimele produse, un stand cu decorațiuni pentru casă și grădină – în vitrină poți pune orice: ultimele noutăți, promoții, produse în ediție limitată, idei de cadouri etc.

- Dintre un magazin de haine care are în vitrină un manechin încadrat într-o poveste și un alt magazin, tot de haine, care are expuse piesele vestimentare pe un stativ, pe care l-ai alege?

5 pași pentru a face o vitrină atractivă 
- Alege o tematică în funcție de tipul magazinului sau poate de anotimp.

- Crează un punct central al vitrinei. Un obiect pe care să cadă accentul și care să fie piesa de rezistență a vitrinei.

- Luminează cadrul cu bandă led. Aspectul pe care acestea îl oferă atrage toate privirile.

- Folosește culori, litere și cifre mari, îngroșate, însă nu aglomera. Păstrează vitrina aerisită.

- Fii echilibrat. Nu folosi prea multe obiecte mari sau mici, prea mult sau puțin text. Gândește-te, în primul rând, ce ți-ar atrage ție atenția la o vitrină și folosește aceleași elemente.

În concluzie, vitrina magazinului tău intră prima dată în contact cu clienții. Ai grijă să le transmită mesajul „Vă așteptăm cu drag înăuntru.” în locul mesajului „Nu este nimic interesant aici.”


270

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul International de Muzica “ Primavara Pragheza”
Acest festival are loc anual in perioada mai-iunie si dureaza trei saptamani. Fanii impatimiti ai mu..
Malta  |  Franta  |  Austria  |  Belgia  |  Romania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
In statul american Kansas este ilegal sa prinzi un peste cu mainile goale?... Cea mai nordica capitala din lume este Reykjavík, capitala Islandei. Aceasta se afla foarte aproape de Cercul Polar. Reykjavík reprezinta cel mai mare oras al Islandei. Se crede ca zona a devenit...
Dictionar turistic
Potential turistic - Este format din totalitatea factorilor de atractie din teritoriu. Acestia sunt formati din: - obiective ale fondului turistic natural care apartin reliefului, climei, apelor, invelisului biogeografic; - obiective ale fondului turistic antropic, care pot fi cultural-istorice, obiective economice, politico-adminstrative, vestigii arheologice, monumente istorice sau arhitectonice, colectii de arta, colectii stiintifice, valori etnografice si folclorice, obiective stiintifice si religioase care sunt rezultatul evolutiei civilizatiei umane intr-un teritoriu anume.
7 recomandari