Cum sa planifici o vacanta de succes? 3 sfaturi

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cum sa planifici o vacanta de succes? 3 sfaturi


Ce mică-i vacanța mare, și ce dor ți-a fost de ea! În fiecare an aștepți cu nerăbdare perioada concediilor și visezi la zilele de relaxare, alături de familie și prieteni. Îți faci griji că nu-ți vor ajunge banii pentru excursii și călătorii în destinațiile preferate? Descoperă cum să planifici o vacanță de succes, cu ajutorul plăților inteligente, prin carduri de cumpărături în rate, fără dobândă*!

Stabilește bugetul de călătorie pentru vacanță
Planificarea bugetului de călătorie reprezintă cel mai important moment în pregătirea unei vacanțe reușite. Evaluează realist situația financiară: veniturile, economiile și cheltuielile lunare, pentru a determina cât de mult poți aloca pentru vacanță. După ce ai o imagine clară a situației tale financiare, următorul pas este evaluarea costurilor. Este important să cercetezi costurile potențiale pentru destinațiile preferate. Acestea includ costurile pentru transport, cazare, mese, activități și cheltuieli neprevăzute. 

Folosește inteligent banii disponibili și utilizează carduri de cumpărături în rate cu dobândă zero*, ca să achiziționezi pachete de călătorie, sejururi și excursii în condiții excelente de preț, cu achitarea eșalonată a sumelor datorate. Află aici detalii despre CardAvantaj, primul card de credit în lei cu utilizare națională și internațională, cu produse și servicii pentru vacanțe de succes. 

Descoperă în rețeaua de parteneri CardAvantaj cei mai importanți touroperatori din regiune, care oferă rate convenabile pentru vacanțe în țară și străinătate. În plus, poți să cumperi ce-ți trebuie pentru bagajul de concediu (îmbrăcăminte și încălțăminte, articole pentru sport și activități recreaționale, combustibili, accesorii auto-moto ș.a.), tot prin utilizarea cardului de cumpărături. Primești bonus înapoi pe card la fiecare tranzacție comercială efectuată prin CardAvantaj, te bucuri de extra beneficii și campanii atractive în peste 9500 de magazine fizice și online.

Alege destinația potrivită pentru vacanță
Stabilirea destinației de vacanță poate fi o sarcină dificilă, pentru că trebuie să armonizezi resursele financiare cu dorința de a călători peste mări și țări. Printr-o abordare relaxată și o planificare atentă, vei reuși să iei decizia potrivită. În primul rând, stabilește preferințele personale și ale familiei. Decideți dacă vreți să mergeți la munte sau la mare, dacă preferați o vacanță la țară sau un sejur într-un resort all inclusive.  

După identificarea preferințelor, următorul pas îl reprezintă stabilirea destinației. Este important să te informezi despre condițiile de călătorie, despre clima din perioada în care dorești să pleci, despre atracțiile turistice pe care le poți vizita. 

Este important să ții cont de cum vei ajunge la destinație: cu avionul, cu mașina, cu trenul etc. Website-uri precum Skyscanner sau Google Flights pot oferi opțiuni de călătorie și costurile asociate. De asemenea, este util să citești părerile altor turiști care au vizitat deja acea destinație. Găsești pe TripAdvisor sau Booking.com recenzii utile și informații de încredere despre diverse destinații turistice.

Rezervă din timp cazarea și transportul pentru o vacanță de succes
Pentru a avea o vacanță reușită, rezervă cazarea și transportul în regim early booking. Folosește site-uri de comparare a prețurilor, pentru a găsi cele mai bune oferte. Încearcă să fii flexibil cu datele de călătorie: poți găsi pachete turistice mai bune către sfârșitul sezonului și zboruri mai ieftine cu plecare și sosire în timpul săptămânii, nu în weekend.

Prin cardul tău de cumpărături, ai acces la informații și detalii despre campaniile active în rețeaua partenerilor comerciali CardAvantaj, așa că poți să rezervi din timp vacanța preferată la Eximtur, Paralela 45, Christian Tour, Perfect Tour, Carpatia Tour, Karpaten Turism, Touropa, Premio Travel ș.a. Plătești eșalonat, beneficiezi de rate avantajoase și dobândă zero*, fie că alegi destinații turistice din țară sau din străinătate. 
 
*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


60

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Musikfilmfest
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii..
Stiai ca?
Fotbalul si cricket-ul sunt cele mai populare sporturi din Africa?... La nastere, crevetele este mascul, apoi, pe masură ce creste, devine femela?...
Dictionar turistic
Parc nautic - O zona de recreere care ofera posibilitati de practicare a sporturilor nautice sau a altor activitati legate de mediul acvatic (pescuit, scufundari etc.), precum si diverse atractii: cascade, fantani arteziene etc.
7 recomandari