San Cayetano, San Lorenzo si la Paloma (The San Cayetano, San Lorenzo and Virgen de la Paloma festivals)

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

San Cayetano, San Lorenzo si la Paloma (The San Cayetano, San Lorenzo and Virgen de la Paloma festivals)

Eveniment Turistic
Perioada: 07/08/2024 - 15/08/2024
Locatia: Spania / Madrid
In luna august (perioada 7-15 august), Madridul celebreaza cele mai importante sarbatori traditionale: San Cayetano, San Lorenzo si La Paloma. In timpul zilei se desfasoara procesiuni dedicate sfintilor, iar catre seara in cartierele Lavapies, Rastro, La Latina sau Vistillas au loc petreceri de strada.

Pentru a sarbatori evenimentul cum se cuvine, madrilenii decoreaza strazile si se imbraca in costume traditionale. Comitetul Municipal premiaza cele mai frumoase: fatada, strada si ansamblu urban.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Trooping the Colour (Parada organizata de ziua Reginei Marii Britanii)
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii isi serbeaza oficial ziua de nastere pe 11 iunie. Eveniment..
Stiai ca?
Sri Lanka este tara cu cea mai mica rata a divorturilor din intreaga lume? Intamplator sau nu, aceeasi tara are si cea mai ridicata rata, la nivel mondial, a sinuciderilor in randul femeilor.... Cel mai adanc canion terestru (cel mai adanc canion din lume) este Canionul Yarlung Tsangpo situat in Tibet, China (5045 m sau 5590 m). Canionul Yarlung Tsangpo se intinde de la Muntele sacru Kaila...
Dictionar turistic
Potential turistic - Este format din totalitatea factorilor de atractie din teritoriu. Acestia sunt formati din: - obiective ale fondului turistic natural care apartin reliefului, climei, apelor, invelisului biogeografic; - obiective ale fondului turistic antropic, care pot fi cultural-istorice, obiective economice, politico-adminstrative, vestigii arheologice, monumente istorice sau arhitectonice, colectii de arta, colectii stiintifice, valori etnografice si folclorice, obiective stiintifice si religioase care sunt rezultatul evolutiei civilizatiei umane intr-un teritoriu anume.
7 recomandari