TurisMALL
powered by

De ce sa alegi o cazare pe litoral


In 1919, a fost construita resedinta de vara a regelui Ferdinand, si apoi, au inceput sa apara vile ale antreprenorilor si negustorilor bogati, dupa care a fost construit si un cazinou.  Pana la sfarsitul anilor 50, satul Mamaia a devenit una dintre cele mai atractive statiuni din sudul Europei. Astazi, vacantele la Mamaia sunt o industrie de divertisment bine dezvoltata, plimbari printre aromele imbietoare ale teraselor, zgomotul cluburilor, distractie pe plaja si, bineinteles, sunetul melodios al Marii Negre.

Pentru vacanta la Marea Neagra, poti gasi bilete all inclusive cu cazare litoral plus micul dejun, intr-unul dintre hotelurile si vilele locale, sau bungalouri pe plaja, aproape de mare. Acestea din urma sunt deosebit de convenabile pentru un grup de prieteni sau pentru o vacanta in familie. Preturile la hotel sunt convenabile si accesibile. Cele mai bune locuri cazare Mamaia sunt:
- Complex Sara Holiday
- Hotel Lido
- Hotel Aurora
- Hotel Gociman
- Vila Curcubeu
- Hotel Siret
- Hotel Marea Neagra
- Hotel Venus
- Hotel Albatros
- Hotel Jijo`s
- Vila Coral
- Hotel Nyota si multe altele.

Cazare Mamaia
Iata ce poti gasi in aceste locuri de cazare litoral: camere simple sau duplex, baie in camera, balcon, aer conditionat, TV, frigider in camera, seif in camera, telefon in camera, uscator de par in baie, minibar, internet, wi-fi, incalzire centrala. In fiecare dimineata, camerele sunt igienizate, iar lenjeria de pat este schimbata. De asemenea, in dotarea unitatilor de cazare Mamaia, exista spalatorie, terasa si unele dispun chiar si de transport auto. Mai mult decat atat poti beneficia de room service, restaurant, bar, parcare, locuri de joaca pentru copii, piscine in aer liber, o gradina, daca preferi cazarea intr-o vila si multe alte facilitate.

Catering in restaurantele din Mamaia
Daca optezi pentru cazare Mamaia, In majoritatea restaurantelor, meniul consta intr-o gama larga de mancaruri din bucataria nationala si nu numai. Numarul lor este imens. Multe restaurante cu specific romanesc traditional, au incheiate contracte cu vedete autohtone de muzica populara si petrecere. Astfel, poti vedea spectacole impresionante si de divertisment. Sa stai cateva ore intr-un restaurant cu specific romanesc, devine o adevarata sarbatoare a cunoasterii obiceiurilor si traditiilor din Romania.

Plaja Mamaia – cazare litoral
Daca optezi pentru cazare litoral te vei putea bucura de plaja cu nisip fin auriu care se intinde de-a lungul intregii statiuni cu o lungime de cca 8 km, fiind una dintre cele mai mari plaje din Europa. Daca hotelurile situate de-a lungul coastei pot primi simultan mai mult de 50 de mii de oaspeti, plaja poate gazdui de 3 ori mai mult. De asemenea, daca optezi pentru cazare Mamaia, nu va trebui sa te trezesti dis de dimineata pentru a ocupa un sezlong, deoarece acestea exista din belsug.

Toate plajele din Romania sunt municipale, ceea ce inseamna ca sunt gratuite. Iar plaja din statiunea Mamaia nu face exceptie. Va trebui sa platesti doar pentru o umbrela si un sezlong, precum si pentru placerile suplimentare de serviciu pe plaja, care sunt prezentate aici in setul complet: schi nautic, plimbari cu barca, yachting sau speedboats, scutere, windsurfing, pescuit, scoala de inot, piscine (indoor si outdoor), iar pe plaja exista salvamari profesionisti.


55

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Spania  |  Germania  |  Italia  |  Belgia  |  Franta  |  Austria  | 
Stiai ca?
Faimoasele premii Nobel, impreuna cu Premiul pentru Economie, se decerneaza in fiecare an la Stockholm, capitala Suediei, cu exceptia Premiului Nobel pentru Pace, care este decernat la Oslo, capitala ... In Capo Verdeeste cea mai mare densitate de femei din Africa: 100 de femei la 87 barbati?...
Dictionar turistic
Patrimoniu turistic - Ansamblul atractiilor turistice naturale si antropice, al infrastructurii generale si turistice de pe un teritoriu dat; tot mai frecvent fiind utilizata si notiunea de produs turistic.
7 recomandari