Descopera harta oraselor Star Taxi si bucura-te de calatorii rapide si comode

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Descopera harta oraselor Star Taxi si bucura-te de calatorii rapide si comode


Gândul unei mini-vacanțe de weekend prelungit cu prilejul zilei de 1 Mai sau al Sfintelor Paști este exact ce avem nevoie după o perioadă încărcată de responsabilități de la birou și din viața de zi cu zi. O plimbare prin oraș, pe la diverse obiective turistice, o vizită în cel mai mare parc, sau o excursie prin țară, pe meleagurile frumoase ale României, sunt doar câteva opțiuni pentru noi experiențe memorabile. Ca să te bucuri la maximum de astfel de momente, scapă de grija transportului urban, alegând să călătorești rapid, ușor și simplu cu Star Taxi, aplicația care redefinește standardele de pe piața de taximetrie națională.

Disponibilă gratuit în București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva, Star Taxi îți oferă ocazia perfectă pentru a descoperi orașul în care locuiești sau te afli.

Toate călătoriile tale într-un singur loc
În dinamica zilnică a locuitorilor orașelor, soluția digitală oferită de Star Taxi a devenit indispensabilă pentru un serviciu public eficient, care rivalizează cu aplicațiile internaționale de ride-hailing și cu noile platforme de car & ride-sharing.

Marele avantaj al Star Taxi este că nefiind asociată unei firme de taxi, aplicația permite comanda oricărei mașini afiliate sistemului, ceea ce elimină implicit limitarea potențială pentru clienți de a merge doar cu vehiculele unei anume companii. Așa că ai toată libertatea în a-ți alege șoferii și ai o gamă largă de opțiuni, cu peste 22,000 de conturi de șoferi înregistrate la nivel național. În plus, te bucuri de un proces intuitiv de comandă, ai comunicare directă în aplicație, posibilitate de feedback la finalul cursei, suport 24/7 și flexibilitate privind modalitatea de plată: cash sau card, direct din telefon.

Prețuri accesibile pentru servicii de calitate
Cu Star Taxi, călătoriile devin o plăcere, scapi de grija parcării, ajungi repede la muzeul pe care voiai să-l vezi, la monumentul despre care ai citit online sau la restaurantul la care îți doreai de mult să mănânci.

Un alt avantaj al curselor într-unul dintre orașele Star Taxi este că reprezintă o variantă mult mai ieftină în comparație cu costurile închirierii unei mașini. În plus, la finalul fiecărei călătorii primești pe email un raport detaliat, astfel ai siguranța că ai plătit prețul corect, iar banii tăi au ajuns exact acolo unde trebuie. Poți alege să oferi și un bacșiș șoferului, dacă ți-au plăcut serviciile, și poți lăsa un rating, alături de comentarii privind cursa și experiența overall a călătoriei. Totodată, ai acces la toate informațiile privind călătoriile tale în secțiunea Istoricul călătoriei, fiind mai simplu ca niciodată să-ți urmărești cheltuielile de taxi.

Oricum ar fi și indiferent de scopul călătoriei tale, cu Star Taxi totul este gândit ca tu să te bucuri de moment. Așa că nu mai sta pe gânduri și descarcă aplicația din App Store, Google Play sau AppGallery.

Despre Star Taxi
Star Taxi este cea mai cunoscută aplicație de comandă taxi din România, disponibilă gratuit în App Store, Google Play și AppGallery. Lansată în 2012, aplicația Star Taxi a înregistrat, în doar două zile, o creștere spectaculoasă a numărului de descărcări, ajungând pe prima poziție în topul aplicațiilor gratuite în România pentru iPhone și iPad în Apple App Store. În 2021, aplicația are peste 2,5 milioane de clienți care optează zilnic pentru un transport urban rapid, sigur și comod în cele mai mari orașe din țară: București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva. www.startaxi.com


31

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Vara de la Paris (Quartier d'Eté Festival)
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Stiai ca?
Beneficiile unui anume compus din boabe de cacao sunt atat de mari, incat acesta poate rivaliza cu penicilina si anestezicele, sustine o echipa de cercetatori americani care si-au publicat un studiu... Cele mai lungi 10 cursuri de apa (fluvii) sunt: 1.Nil, Africa (6695 km) 2.Amazon, America de Sud (6679 km) 3.Yangtze (Chang Jiang), Asia (6244 km) 4.Mississippi - Missouri, America de Nord (5970...
Dictionar turistic
Ospitalitate - Hospitality - Actiunea de a primi si gazdui pe cineva.
7 recomandari