Descopera lumea: top destinatii exotice accesibile pentru relaxare

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Descopera lumea: top destinatii exotice accesibile pentru relaxare


thmb1
thmb1
thmb1
thmb1
thmb1
Oricine are nevoie de un top destinatii exotice accesibile si nu doar, ca sursa de inspiratie pentru planificarea urmatoarei vacante, cat mai ales pentru demontarea ideii ca paradisurile tropicale sunt exagerat de scumpe. Noi credem ca, daca ai la dispozitie informatiile necesare, totul este posibil!

Nimeni nu neagă faptul că distanțele mari și resorturile de lux presupun costuri pe măsură, mai ales în plin sejur. Însă există anumite perioade în care te poți bucura de oferte de zboruri și de cazare care fac posibilă o vacanță de vis chiar și în cea mai exclusivistă destinație exotică de pe pământ. Ne-am gândit la toate și am făcut un top destinații exotice accesibile cuprinzător, astfel încât să acopere unele dintre cele mai râvnite paradisuri tropicale, acum mai aproape de tine ca niciodată!
1. Krabi, Thailanda
Krabi, provincia de coastă a Thailandei unde natura a pus la un loc minunății din cele mai diverse, este o destinație accesibilă care farmecă din depărtare și atrage călători din toată lumea. De la plaje uluitoare, protejate de recife de corali, la stânci solitare în mijlocul mării și nenumărate insule în larg, ce redau atmosfera tropicală pe care o cauți, și până la cascade și peșteri ascunse pe un țărm copleșitor, ai parte de frumos oriunde ai ajunge. Alături de Krabi, în Thailanda sunt o mulțime de destinații exotice în care să mergi pentru a avea parte de soare și de experiențe de neuiat.
2. Zanzibar, Tanzania
Arhipelagul Zanzibar din largul coastei de est a Africii nu înseamnă doar o destinație exotică accesibilă, în care plajele albe, resorturile de lux și atmosfera de relaxare de pe insula principală, Unguja (Zanzibar), își găsesc loc sub soarele care urcă și coboară domol pe cer, ci este și un spațiu cu o cultură fermecătoare. Satele și orașele coloniale sunt atracții în sine, iar experiențele de care ai parte aici sunt dintre cele mai autentice.
3. Republica Dominicană, Caraibe
În Caraibe, Republica Dominicană are aerul unei vacanțe infinite. Plajele albe din Punta Cana sau din Samana, noua destinație cool pentru relaxare, vegetația luxuriantă și albastrul infinit al mării, la marginea căreia se ridică hoteluri și resorturi exclusiviste, sunt tot ceea ce ai nevoie. Poți veni aici singur, cu prietenii, cu familia sau cu persoana iubită, căci e loc pentru toată lumea.
4. Bali, Indonezia
Bali se înscrie mereu în rândul celor mai râvnite destinații exotice din lume. Concentrația de frumusețe naturală și de spiritualitate este atât de mare încât insula este o destinație potrivită atât pentru cei care vor să se reculeagă în superbele temple de rugăciune, să practice yoga și meditația în sanctuare de liniște, cât și pentru pasionații de natură, dornici să exploreze munții vulcanici și fabuloasele terase de orez, sau să se relaxeze pe plaje ireale.
5. Sri Lanka
În sud-estul Indiei te așteaptă Sri Lanka, o insulă care surprinde cu munții și cu pădurile sale tropicale, spre care poți să te avânți când vrei să explorezi dincolo de plajele albe și de hotelurile de lux. Adaugă și o cultură fascinantă, temple de rugăciune și orașe și sate superbe și fii convins că ai parte de unele dintre cele mai diverse experiențe, care îți pigmentează vacanța.
6. Cuba, Caraibe
De cele mai multe ori, o vacanță în Cuba înseamnă un sejur în Havana, superba capitală colonială în care viața se desfășoară în ritmuri lente. Dar nu trebuie ignorate nicicând plajele din nord, acolo unde Marea Caraibilor se arată în toată splendoarea și unde relaxarea este sinonimă cu uitarea de sine, alături de un Cuba Libre.
7. Barbados, Caraibe
În topul cu destinații exotice accesibile nu puteam să nu includem Barbados, o insulă atât de exclusivistă încât nici nu ai fi îndrăznit până acum să te gândești la o vacanță petrecută pe plajele sale impecabile, în unele dintre cele mai luxoase resorturi din lume. Și totuși, există variante care transformă imposibilul în posibil.

Intră pe travelmood.ro și descoperă alte și alte destinații exotice în care te poți bucura de cele mai frumoase vacanțe din lume și trăiește unele dintre cele mai fascinante experiențe.


627

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival D'automne - Festivalul Toamnei de la Paris
Festivalul Toamnei de la Paris, desfasurat pe stradutele orasului in perioada septembrie-decembrie, ..
Cehia  |  Ungaria  |  Romania  |  Belgia  |  Grecia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Cei mai inalti oameni din lume traiesc in Africa. Acestia sunt reprezentantii tribului "watusii" si au o inaltime de pana la 2,40 m.... Liberia, Africa, are cea mai mare flota comerciala din lume?...
Dictionar turistic
Excursionist - Day visitor - Persoana care viziteaza o zona sau o destinatie turistica pe durata unei zile (fara a efectua o innoptare de destinatie).
7 recomandari