Despre vacantele sigure in 2021. Rolul agentiei de turism in succesul vacantei tale

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Despre vacantele sigure in 2021. Rolul agentiei de turism in succesul vacantei tale


ROMANIA

Am avut parte de un an turistic 2020 neasteptat, care ne-a schimbat planurile si ne-a aratat cat de importanta este sanatatea noastra si a celor dragi. Vacantele noastre au devenit un vis mai indepartat in special pentru destinatiile exotice unde peste noapte au fost impuse restrictii de calatorie.

In acelasi timp am realizat ca izolarea in casa nu este un mod de viata, ca vacantele sunt cel mai bun terapeut si ne deconecteaza de la rutina zilnica, ne deschid orizonturile si ne ofera o infuzie de pozitivitate.

Am stat de vorba cu agentia de turism Mediterana Tour despre viitorul vacantelor in 2021 si cum putem rezerva sejurul, croaziera, zborul sau cazarea fara teama pierderii avansurilor sau a lipsei de ajutor din partea site-urilor de rezervari.

Vacantele cele mai sigure sunt cele rezervate alaturi de un profesionist in turism

Alegeti consilierea si experienta profesionistilor atunci cand vine vorba de calatorii in afara tarii, in special pe timp de pandemie, in care regulile de calatorie se schimba de la o zi la alta. Un consilier in turism face mult mai multe decat un sistem de rezervari automat si atunci cand apar problemele si intrebarile, ele se rezolva rapid iar informatiile vacantei tale sunt actualizate si furnizate in timp real .

Nu putini au fost cei care in 2020 au dat de un robot in locul suportului sau de un e-mail standard ori de o linie ocupata, lucru care poate fi prevenit usor atunci cand alegeti profesionistul care va cunoaste obiceiurile de calatorie, hotelurile preferate, destinatiile in care va place sa zburati si care va raspunde prompt la intrebari sau cerintele de modificare.

Din ce in ce mai multe destinatii de calatorie se redeschid in siguranta

Odata cu redeschiderea unor destinatii iubite de romani, am aflat ca respectarea normelor minime de protectie va garanteaza un sejur sigur si placut. Fie ca alegeti o oferta de sejur in Turcia, un circuit in Egipt sau daca iubiti croazierele pe Marea Mediterana, industria turistica se adapteaza constant la orice context.

Ne bucuram de faptul ca toate vacantele in Grecia sau Romania pe care le-am rezervat turistilor nostri in 2020 au fost insotite de cuvinte de lauda la adresa complexelor hoteliere “COVID FREE” care au introdus protocoale de dezinfectare cu noi tehnologii si dar si de distantare sociala.

In anul 2021, Mediterana Tour preconizeaza deschiderea destinatiilor exotice cum ar fi Maldive, Republica Dominicana dar si relansarea sejururilor charter in Dubai, Abu Dhabi, Cuba si Mexic. Astfel de destinatii pot fi deja rezervate si beneficiaza de promotia de rambursare integrala a avansului in caz de restrictii.

Asigurarea vacantelor impotriva COVID-19 va ofera un sejur fara griji

In 2020, iti poti asigura sejurul, circuitul sau chiar biletul de avion din momentul in care agentia efectueaza rezervarea si pana la intoarcerea din concediu.
Intreaba consultantul despre solutiile de asigurare STORNO + medicala a calatoriei la tarife incepand cu 8 lei/noapte de cazare. Astfel, pentru asigurarea de calatorie de tip STORNO, poti recupera sumele achitate pe serviciile turistice. Asigurarea medicala de calatorie va acoperi aceleasi riscuri ca si pana acum, cu adaugarea riscului suplimentar COVID care se aplica chiar si membrilor familiei, rude de gradul I.

Agentia de turism Mediterana Tour va ofera suportul constant al expertilor in calatorii si va prezinta atat pe platforma Infoturism cat si pe MediteranaTour.ro oferte de sejur si croaziere in peste 150 de destinatii printre care Turcia, Dubai, Egipt, Bulgaria, Spania, Grecia.


710

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paris Plage
Anual, timp de o luna (de la mijlocul lunii iulie pana la mijlocul lui august) Parisul devine statiu..
Stiai ca?
Radu Deac – inventatorul mai multor valve cardiace artificiale; Radu Deac este un medic chirurg care are la activ trei brevete americane pentru valve cardiace artificiale și multe brevete român... Macaitul unei rate nu produce ecou si nimeni nu stie de ce?...
Dictionar turistic
Birou de bagaje - Birou amenajat in incinta garilor si a autogarilor unde turistii isi pot depune, spre pastrare, bagajele. Depozitarea acestora se face pentru o scurta perioada de timp.
7 recomandari