Destinatii inedite pentru vacanta copiilor

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Destinatii inedite pentru vacanta copiilor


BUCURESTI

Vacanta copiilor este un prilej minunat de a iesi din rutina parcurilor si locurilor de distractie obisnuite si a incerca ceva nou. Vremea buna de la inceputul lunii iunie este perfecta pentru a evada aglomeratia marilor orase, atat pentru cei mici, cat si pentru adulti.

O vacanta altfel pentru toata familia
Echipa Cronoscar pentru inchirieri auto Bucuresti s-a inspirat din experientele si relatarile entuziaste ale clientilor nostri din toata tara pentru recomandarile ce vor urma. Am tinut cont de cateva aspecte importante in selectia pe care am facut-o, cum ar fi:
Distanta de la punctul de plecare (orasul din care ati obtinut masina de inchiriat);
Existenta locurilor de parcare;
Diversitatea si disponibilitatea serviciilor de agrement pentru copii.

Astfel, din toate destinatiile posibile, noi le-am ales pe acestea:

1. Oraselul cunoasterii – Bucuresti
Daca doriti sa petreceti va vacanta in Capitala si imprejurimi, va recomandam sa mergeti cu copiii la Oraselul cunoasterii. Acesta este primul muzeu interactiv dedicat copiilor care isi propune sa le stimuleze curiozitatea si aptitudinile.

Situat in zona Pajura, aproape de zonele de agrement dezvoltate pe lacul Straulesti si lacul Mogosoaia, Oraselul cunoasterii le ofera celor mici 7 laboratoare si o zona de jocuri stiintifice in aer liber. In aceste laboratoare, copiii vor invata cum actioneaza forta aerului si a apei, se vor distra in camera oglinzilor cu diferite oglinzi convexe si concave care distorsioneaza imaginea si vor putea face experimente de fizica distractiva.

De la acest obiectiv, veti putea ajunge cu usurinta la alte zone de agrement din afara orasului la volanul masinii oferite de biroul Cronoscar de rent a car in Bucuresti. In afara de lacurile Straulesti si Mogosoaia, de la Oraselul cunoasterii puteti ajunge destul de repede si pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN1), spre Valea Prahovei.

2. Dino Parc si Club Vila Bran – Brasov

Daca ati decis sa petreceti vacanta copiilor la munte, Brasov este o destinatie ideala din mai multe puncte de vedere. Orasul in sine este superb si merita explorat, insa si in imprejurimi exista numeroase puncte de atractie pentru familiile cu copii.

De la biroul de inchirieri auto Brasov, puteti porni intr-o excursie relaxanta in directia Rasnov - Bran. Primul punct de oprire pe care vi-l recomandam este Dino Parc din Rasnov. Acest obiectiv este cel mai mare parc paleontologic din sud-estul Europei. Aici veti putea descoperi alaturi de cei mici 47 de modele de dinozauri in marime naturala. Fiecare exemplar este realizat in conformitate cu cele mai precise informatii transmise de paleontologi si atestate stiintific.

Continuand drumul la volanul masinii de inchiriat din Brasov, veti ajunge la Club Vila Bran, in apropierea celebrului Castel al lui Dracula. Aceasta pensiune cu numeroase servicii de agrement este locul ideal pentru a petrece cateva zile, nu doar pentru a vizita Castelul Bran, ci si pentru a va distra alaturi de cei mici. Puteti inota in piscinele cu apa incalzita, invata echitatie, tir cu arcul la tinta sau juca tenis. Zonele de agrement speciale pentru copii includ o mini-zoo si un parc istoric cu 12 statui reprezentand regi si domnitori romani.

3. Palatul de lut de pe Valea Zanelor – Sibiu

Descoperiti un palat minunat, ca desprins din basme si desenele Disney alaturi de copii, foarte aproape de Sibiu. Acest loc are puterea sa faca pe oricine sa redevina copil pentru cateva ore si sa exploreze entuziasmat tot ce are de oferit palatul. Cladirile desprinse din povesti si peisajul natural sunt aproape imposibil de descris in cuvinte, pentru a le reda frumusetea si magia.

Chiar si numele locului unde se afla este de poveste – Valea Zanelor. Din oras aveti de parcurs numai 38 de kilometri ca sa ajungeti la Palatul de lut la volanul masinii rezervate de la centrul Cronoscar pentru inchirieri auto Sibiu. Atentie, daca doriti sa faceti fotografii pentru albumul personal, trebuie sa achitati o taxa suplimentara de 200 RON.

4. Arkhai Sculpture Park – Cluj
Cluj-Napoca si-a castigat reputatia de Silicon Valley al Romaniei, dar nu totul este hi-tech aici. La numai 20 km de oras se afla Arkhai Sculpture Park, o zona de un hectar, inconjurata de paduri de brad, unde puteti admira sculpturi monumentale realizate din… fan.

Initiativa apartine sculptorului clujean Ernő Bartha si include numeroase manifestari artistice, cum ar fi spectacole si teatru pentru copii, proiectii de film si concerte. Din centrul orasului, iesind prin zona Manastur, veti ajunge foarte repede la Arkhai Sculpture Park la volanul automobilului inchiriat de la biroul Cronoscar de rent a car in Cluj.

5. Hamak Club – Iasi

Vacanta cu copiii in Iasi este un prilej minunat de a le arata frumusetea arhitectonica a Palatului Culturii, serenitatea teiului lui Eminescu din Copou….dar ca sa nu se plictiseasca, trebuie si un strop de aventura.

Iar aceasta o veti gasi din plin la Hamak Club – o zona de agrement situata la numai 12 km din centrul orasului. La volanul masinii oferite de centrul Cronoscar de inchirieri auto Iasi ajungeti cam in 10 minute la club. Aici copiii dumneavoastra pot alege sa invete arta echitatiei, sa pescuiasca sau sa porneasca pe unul din cele 2 trasee de aventura pentru incepatori. Pentru adulti, exista un traseu cu dificultate intermediara, unul pentru avansati si unul pentru experti.

Echipa Cronoscar va ureaza vacanta placuta alaturi de cei mici si va sprijina cu oferte avantajoase pentru inchirieri auto pe termen scurt. Descoperiti toate ofertele pe www.cronoscar.ro!


950

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul van Vlaanderen
Festivalul van Vlaanderen este unul dintre evenimentele culturale cele mai importante care se desfas..
Belgia  |  Italia  |  Germania  |  Spania  |  Austria  |  Romania  | 
Stiai ca?
In afara genialului Michelangelo, care a pictat plafonul si peretele deasupra altarului Capelei Sixtine, la pictarea peretilor laterali au contribuit alti mari pictori ai timpului precum: Pietro Perug... Brazilia se mai numeste si "Pindorama" si "Tara palmierilor"...
Dictionar turistic
Single - Camera de hotel, compartiment de vagon de dormit sau cabina pe nava cu un pat individual. Camera dubla ocupata de o singura persoana (in regim single).
7 recomandari