Ester Tours - Cursa cu autocarul este sursa cea mai sigura de a calatori

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Ester Tours - Cursa cu autocarul este sursa cea mai sigura de a calatori


IASI

Calatoria cu autocarul poate fi una dintre cele mai convenabile si mai sigure mijloace de transport. Persoanele care aleg sa calatoreasca cu autocarul stiu cat de relaxant si cat de eficient este.

Daca vrei sa calatoresti in vacanta intr-o tara straina atunci cel mai bine este sa colaborezi cu o companie precum Ester Tours care te va putea transporta in deplina siguranta la destinatia dorita. Acesta realizeaza curse cu autocarul international de cea mai inalta calitate.

Cu autocarul calatoria ta va deveni mai interesanta.
Un mare avantaj al calatoriei cu autocarul este ca vei avea parte de peisaje dragute pe intreaga calatorie si ca te poti imprieteni cu usurinta cu oamenii din autocar.
In plus calatorind cu autocarul vei scapa de toate formalitatile de la aeroport care sunt greoaie si care implica mult timp pierdut. Biletul de autocar pentru transport persoane Romania – Anglia la adresa il poti cumpara cu usurinta de la agentie iar pretul acestuia este cu adevarat extraordinar de mic. Banii economisiti ii vei putea lua cu tine in vacanta si sa te bucuri de ei facand tot ce iti doresti.
Autocarele pe care Ester Tours le pune la dispozitia clientilor sunt calitative si moderne. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, sistem video si audio, toaleta ecologica , scaune rabatabile dar si bucatarie de bord.
In plus pensionarii si studentii au parte de reduceri substantiale. Asta cu siguranta iti va starni interesul. Daca printre persoanele cu care calatoresti se afla sudenti sau pensionari este cel mai indicat sa beneficiati de aceasta reducere. Cu autocarul poti sa iei un bagaj de pana la 50 kg in mod gratuit.
Gandeste-te la toate lucrurile pe care le poti lua cu tine cu cea mai mare usurinta. Poti sa iti iei in aceasta minunata vacanta orice iti doresti astfel incat sa nu iti lipseasca nimic.
Estertours este o firma transport persoane care pune la indemna clientilor sai cele mai bune autocare. Daca vrei sa ai parte de un drum confortabil atunci trebuie sa afli pe ce parte a autocarului va fi soare si sa incerci sa obtii un loc pe partea opusa.
Locurile in autocar pentru transport persoane Romania Germania la destinatie trebuie sa fie alese cu grija. In partea din fata nu este recomandat sa stai daca nu iti place sa vezi drumul pe care soferul conduce si aceste scaune poti avea spatiu prea putin pentru picioare. In spate, langa toalete iar nu este recomandat sa te asezi deoarece poti avea parte uneori de un miros neplacut. Ultimul rand al autocarului nu este deloc recomandat deoarece vei simti toate virajele pe care autocarul le va lua.
Locurile de la mijloc sunt cele mai bune si cele mai confortabile. Daca vrei sa ai parte de o calatorie placuta atunci alege aceste locuri si vei vedea ca dumul va fi placut si fara peripetii.
Intrucat Estertours tine foarte mult la calitatea serviciilor oferite , soferii sunt unii dintre cei mai buni si te vor transporta intotdeauna in deplina siguranta. Drumul nu trebuie sa reprezinte o problema pentru tine.1046

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Sfantului Patrick (St. Patrick's Festival)
Festivalul Sfantului Patrick a fost infiintat de Guvernul Irlandei in Noiembrie 1995. Principalul o..
Olanda  |  Spania  |  Franta  |  Ungaria  |  Italia  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Animalul care atinge recordul la saritura in lungime este cangurul rosu. "Campionul absolut" reuseste performanta unei sarituri in lungime de 12,60 - 12,80 m.... Mangustele sunt imune la veninul serpilor?...
Dictionar turistic
Ghid insotitor - Angajat specializat al unei agentii de turism sau al unei alte organizatii care insoteste calatorii individuali sau in grup (turistii), punandu-le la dispozitie serviciile comandate cu anticipatie, pentru ca voiajul sa se desfasoare conform programului stabilit.
7 recomandari