Facilitati care te ajuta sa inchiriezi in regim hotelier

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Facilitati care te ajuta sa inchiriezi in regim hotelier


Sunt din ce in ce mai multi cei care aleg vacantele pe cont propriu, astfel incat sa nu depinda de reguli sau program, inclusiv cele la care trebuie sa se adapteze intr-un hotel, cum ar fi intervalul orar in care este deschis bufetul la unitatile cu all inclusive si se serveste micul dejun, pranzul sau cina, ori care vor sa aiba confortul oferit de o locuinta individuala, in care sa aiba tot ceea ce le poate fi necesar.

Pe masura ce oferta de cazare in regim hotelier a crescut, facilitatile oferite sunt cele care fac diferenta si te pot ajuta sa inchiriezi mai usor. Cateva idei de imbunatatire a conditiilor de cazare vor favoriza atragerea si fidelizarea turistilor.

Amenajeaza inedit si spectaculos
O amenajare reusita va tine cont de zona geografica. Un decor mediteraneean se potriveste perfect pentru o locuinta in regim hotelier la malul marii, in timp ce una aflata intr-o zona de deal si munte se va potrivi perfect cu o amenajare in stil rustic sau vintage. Secretul reusitei sta in introducerea unui element spectaculos care sa impresioneze.

Pentru o locatie aflata la mare opteaza pentru materiale fluide in nuante de alb, verde si albastru, oglinzi supradimensionate si un decor cat mai aerisit, cu mobila putina. Pentru o locuinta aflata la munte, un decor centrat in jurul unui focar semineu, montat intr-un semineu clasic, pe lemne, poate fi o idee mai mult decat cuceritoare si atractiva. Acestea sunt foarte usor de utilizat, sigure si genereaza o stare de bine, confort si relaxare.

Fii gazda buna
Decorul este foarte important, dar la fel de mult conteaza si micile detalii. Pe langa facilitatile de baza pe care le oferi oaspetilor, respectiv prosoape, cosmetice, consumabile uzuale, ia in calcul si micile detalii. Poti lasa in frigider, din partea casei, apa imbuteliata, o sticla cu vin, iar pe masa, un bol cu bomboane. Pentru ca, inevitabil, oaspetii isi vor prepara mancarea acasa, poti lua in calcul si cateva produse uzuale de bacanie: ulei, zahar, poate chiar un pachet cu cafea.

Investitia este modica, dar impresia pe care o lasa astfel de mici servicii este foarte puternica si va genera aprecieri pozitive, fiind un mod foarte simplu si eficient de a-ti fideliza clientii. Cea mai buna reclama prin care te poti promova este chiar recomandarea venita din partea celor care ti-au fost oaspeti intr-o locuinta in regim hotelier.

Ofera solutii
Ia in calcul nevoile musafirilor si ofera-le solutii inainte ca ei sa le solicite. De exemplu, pune-le la dispozitie o harta cu obiectivele din jur, inclusiv cu cele mai putin cunoscute. Le poate fi de ajutor contactul de la o firma de livrari care sa le aduca mancare de la restaurantele cele mai bune sau la care pot apela pentru comenzi.

Uneori un pat pliant poate fi un atu important, dupa cum un tarc pentru bebelusi te va face favoritul familiilor cu copii mici. Mai poti lasa si instructiuni de utilizare pentru electrocasnice. In felul acesta te asiguri ca le vor utiliza usor fara sa creeze complicatii si ii vei ajuta sa se simta ca la ei acasa.

La fel de eficient este sa accepti plata prin mijloace electronice, sa fii extrem de riguros si sa respecti ora de check-in. Ramai la zi si cu prevederile legale in vigoare. Asta inseamna, in cazul unui apartament in bloc, sa ai acceptul asociatiei de proprietari pentru inchiriere in regim hotelier, pentru a oferi siguranta si liniste oaspetilor.

Atunci cand gazda este primitoare, iar locatia este una confortabila, succesul unei afaceri de acest tip este garantat, indiferent de zona, indiferent daca este o casa sau un apartament, iar locatia oferita spre inchiriere va avea mereu clienti.

Sursa foto: Shutterstock.com


52

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Dia de Cervantes
Anual, in data de 23 aprilie spaniolii serbeaza "Ziua lui Cervantes", romancier, poet ┼či dramaturg,..
Stiai ca?
Rodica Mariana Ion este inventatoarea unei metode de tratament a cancerelor dermatologice pre-maligne. ... Horia Hulubei reprezinta primul fizician din lume care a obtinut spectrul razelor X in gaze. El are, de asemenea, contributii importante in fizica neutronilor si studiul reactiilor nucleare. ...
Dictionar turistic
Hamam - Baie turceasca cu abur uscat. Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari