FineStore.ro, secretul bunei dispozitii in orice vacanta de sarbatori. Bauturi de calitate si cu preturi mici, de sarbatori

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

FineStore.ro, secretul bunei dispozitii in orice vacanta de sarbatori. Bauturi de calitate si cu preturi mici, de sarbatori


FineStore.ro este ajutorul lui Moș Crăciun și vine în întâmpinarea nevoilor clienților, fie ei persoane fizice sau reprezentanți din domeniul HoReCA, cu o ofertă variată de băuturi rafinate, tocmai bune să fie savurate în vacanțele binemeritate.

Pe FineStore.ro, gășiți aproape 4.000 de produse originale, cu prețuri bune și livrare rapidă, astfel încât cumpărăturile să poate fi făcute simplu și rapid.

Prețuri mici au toate categoriile de băuturi alcoolice: de la licori tradiționale la whiskey, rom, vodkă, tequila, gin, lichior, vin, coniac și până la vin spumant sau șampanie. Oferta este completată constant de către specialiștii FineStore.ro cu produse noi, ca urmare a analizei de piață, dar și a sugestiilor clienților.

Printre brandurile de renume care pot fi achiziționate de sărbători cu prețuri mici se numără Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin, printre altele.

Avantaje pentru HoReCA
Toate produsele comercializate de FineStore.ro sunt livrate în ambalajul original, însoțite de factură fiscală și certificat de conformitate. Livrarea se face rapid, în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. FineStore,ro asigură și livrare la adrese multiple, în situația în care este solicitat un astfel de serviciu.

În cazul în care băuturile sunt achiziționate pentru evenimente, indiferent de natura lor, produsele care nu au fost consumate, indiferent de cantitatea acestora, sunt primite retur. Singura condiție este ca acestea să se afle în aceeași stare în care au fost livrate: sigilate, în ambalajul original și nedeteriorat.

Pe lângă oferta bogată de produse cu prețuri bune, pentru toate gusturile și pentru toate bugetele, livrare rapidă, posibilitate de retur a produselor neconsumate, reprezentanții din HoreCa pot miza pe experiența consultanților dedicați pentru a face cele mai bune alegeri. Experții FineStore.ro oferă asistență în timp real şi răspund la orice întrebare sau nelămurire cu profesionalism şi răbdare, fie că doriți să plasați o comandă online, telefonic sau preferați o vizită în magazinul fizic, din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București. Pentru 2022, FineStore intenționează să deschidă și alte magazine în locații noi din București. Sărbători fericite!


28

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Italia  |  Malta  |  Belgia  |  Ungaria  |  Cehia  |  Olanda  | 
Stiai ca?
Elvetia este o tara aflata integral in muntii Alpi. Localizarea ei geografica i-a dat denumirea si de tara alpina.... Cea mai voluminoasa incapere descoperita pana acum este Galeria Sarawak din Pestera Gua Nasib Bagus (Pestera norocului sau Pestera Lubang Nasib Bagus) din statul malaezian Sarawak. Galeria Sarawak are...
Dictionar turistic
Diagrama - Seating plan - Plan al unui tren sau autocar pe care se noteaza locurile retinute si observatii in legatura cu calatoria.
7 recomandari