Gadgeturi Smart care te ajuta sa controlezi facturile de utilitati

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Gadgeturi Smart care te ajuta sa controlezi facturile de utilitati


Primirea facturilor de energie electrica au devenit cu adevarat stresante de ceva timp si te intrebi, probabil, unde se scurg toti acei kilowatti pe care ii regasesti pe factura cu costuri tot mai mari.

Ei bine, acele inofensive aparate care au doar un mic beculet in timpul noptii sau televizorul pe care tu l-ai luat pentru ca este economic, ar trebui controlate si verificate pentru ca nu stii ce suprize vei avea.

Pentru asa ceva, te poate ajuta o priza smart care sa contorizeze cu sarguinta fiecare watt consumat si sa iti faca un total la finalul lunii. Pe site-ul alecoair.ro poti gasi astfel de gadegturi – prize sau prelungitoare smart care se conecteaza la internetprin WiFi si iti pot raporta direct in aplicatie ce fac micii sau marii tai consumatori.
Ti-ai facut vreodata un calcul cat consuma laptopul cand muncesti de acasa? Sau cat consuma lampa pe care o lasi aprinsa pe hol toata noaptea? Sau routerul care intra in stand by dar poate ca nu se opreste de tot din a consuma cativa watti in plus? Ori banalul telefon, oare cati watti consuma intr-o luna?

Daca ai informatie, ai controlul. Este valabil si in cazul consmatorilor de current electric, iar informatia ti-o poate oferi o priza smart sau un prelungitor smart cu ajutorul caruia poti monitoriza mai multi consumatori si pe care ii poti porni sau inchide de la distanta individual.

Sunt numeroase moduri in care poti folosi astfel de gadgeturi, de la a controla aparate care nu vin dotate cu telecomanda, la monitorizarea consumului aparatelor aflate intr-un birou unde nu ai acces mereu. Sau poti porni din masina caloriferul din vila ta de la munte cu cateva ore inainte sa ajungi la destinatie ori poti face un calcul rapid daca nu cumva este mai rentabil sa cumperi un cumptor cu microunde nou care sa consume mai putin.

Tot pe alecoair.ro poti gasi si alte gadgeturi smart pentru casa, de la difuzoare de aroma la purificatoare sau alte aparate de tratarea aerului.

Foloseste tehnologia in interesul tau si echipeaza-ti casa cu echipamente inteligente. Vei descoperi rapid cat de utile pot fi.


37

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Los Veranos de la Villa
Los Veranos de la Villa reprezinta un eveniment desfasurat anual la Madrid in perioada iunie – inc..
Spania  |  Turcia  |  Franta  |  Olanda  |  Austria  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Hawaii se apropie de Japonia cu aproximativ 10 centimetri in fiecare an?... Mai mult de 10.000 de pasari mor in fiecare an strivindu-se de geamurile cladirilor?...
Dictionar turistic
Hamal - Persoana care transporta bagajele turistilor, in garile feroviare, rutiere si aeriene, din exteriorul in interiorul garii sau invers; este platita de calatori, in general dupa un tarif omologat.
7 recomandari