Harta razuibila a Romaniei pentru pasionatii de calatorii

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Harta razuibila a Romaniei pentru pasionatii de calatorii


thmb1
thmb1
thmb1
thmb1

BUCURESTI

Cu totii visam sa calatorim cat mai mult. Mai ales, peste mari si tari, in locuri exotice, sa descoperim culturi diferite. Dar nu ne dam mereu seama ca șs Romania e o destinatie la fel de demna de atentia noastră. Trebuie doar sa cautam mai adanc, dar comorile se ascund pretutindeni.

Descoperirea frumuseților României este un fel de treasure hunt. Nu pornim în căutarea unei singure bogății îngropate în vreun loc secret, ci, mai degrabă, descoperim o bogăție care ne aparține tuturor: România în toată diversitatea ei

Harta Razuibilă a României îți propune să privești România prin ochii cuiva care nu locuiește aici zi de zi, fără prejudecăți. Și să descoperi, asemenea unui copil, doar ce-i mai frumos.

Descoperă #RomaniaFromScratch
Dragi exploratori de munți și văi, iubitori de cetățui străvechi și străduțe uitate, pasionați de poale-n brâu, cunoscători de poteci ascunse, colecționari de legende cu vampiri și curioși cu spirit de aventură, noua hartă răzuibilă a României e pentru voi

Am creat-o din dragoste pentru frumusețile prea puțin apreciate ale țării noastre, ca să-ți amintească de lecțiile de geografie pe care le poți transforma acum în amintiri de călătorie.
Alege-ți următoarea destinație dintr-o singură privire și urmărește pe hartă dealurile, colinele și crestele pe care le-ai cutreierat deja. Sate ascunse, obiceiuri vechi, comunități noi. Despre toate vrei să spui: Am fost acolo!

Fie că o agăți deasupra biroului cu o ramă tradițională sau cu Rama Magnetică Hang, fie că o faci cadou unui prieten care colecționează amintiri din vacanțe, harta răzuibilă a României este un reminder vizual al faptului că adevărata noastră bogăție constă în experiențe, nu în obiecte.

Cadoul tău pentru tine, pentru pasionații de călătorii sau pentru cei cărora nu știi exact ce să le oferi
 
Harta răzuibilă a României este cadoul perfect pentru oricine.
Pentru tine e un reminder să călătorești mai mult și o provocare să descoperi fața mai puțin cunoscută a României. Dar și un obiect decorativ care s-ar potrivi perfect deasupra biroului sau în living, alături de fotografiile din vacanță.
 
Pentru prietenii tăi pasionați de plaje pustii sau piscuri solitare, e un jurnal pe care să-și marcheze cele mai noi cuceriri. La fel și pentru exploratorii urbani, mereu în căutarea celor mai bune restaurante cu specific local.
 
Iar pentru colegul de birou pe care nu-l cunoști încă suficient de bine, e, cu siguranță, un cadou inspirat.
 
Care e prima destinație pe care o vei răzui?
 
Harta MindBlower îți amintește că România e vastă și plină de comori. Dacă n-ai auzit de Peșterile Prăbușite (Piatra Craiului), Fereastra Zmeilor (Făgăraș) sau Cheile Dracului (Cheile Nerei), e momentul să-ți faci bagajele.
 
Planifică-ți mai ușor vacanțele, marchează-ți traseele și ține evidența locurilor în care ai fost.
În cât timp îți propui să o răzuiești pe toată?
Odata razuita, harta isi va schimba infatisarea. Muntii, fluviile, lacurile si raurile vor iesi la iveala. Detaliile hartii te vor incanta. Vei gasi forme de relief foarte bine evidentiate si colorate, raurile si afluentii lor, drumuri si orase, atat mari, cat si mici.

Utilizare:

Harta razuibilă a României este acoperită de o peliculă aurie, care poate fi răzuită cu ușurință La prima vedere, harta cuprinde județele și orașele de reședință. Fiecare persoană este diferită, așa că harta este jurnalul tău de călătorie; tu decizi cum vrei să razuiesti: un județ întreg, un oraș, o localitate sau o regiune.


1471

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Spania  |  Ungaria  |  Germania  |  Romania  |  Malta  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Conform estimarilor, doar o optime din suprafata Pamantului este potrivita pentru traiul oamenilor - aproape trei sferturi din suprafața Pamantului fiind acoperita de oceane si doar un sfert reprezen... In Africa exista peste 3.000 de triburi?...
Dictionar turistic
Turism - Activitate cu caracter recreativ sau sportiv, constand din parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport a unei regiuni pitoresti sau interesante dintr-un anumit punct de vedere.
7 recomandari