Ia cu tine in vacanta un acumulator extern! Variante si recomandari utile

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Ia cu tine in vacanta un acumulator extern! Variante si recomandari utile


Relatia om-smartphone este una de o loialitate foarte puternica, chiar daca recunoastem sau nu aceasta realitate. Folosim telefonul mobil pentru a comunica, pentru a calcula, pentru a ne orienta intr-o zona sau alta, pentru a face plati si pentru din ce in ce mai multe lucruri necesare.

Nu e greu de inteles de ce ramanem des fara baterie in mijlocul unor activitati foarte importante pentru noi. Si pentru ca deseori nu avem efectiv posibilitatea de a ne incarca telefonul mobil atunci cand dorim sau avem nevoie, bateria externa a devenit o solutie logica si relativ usor de utilizat, iar aceasta piata a crescut in mod constant in ultimii ani, la nivel international.
.
Sursa poza: beijing-kids.com

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi un acumulator extern

Compatibilitatea
Primul lucru la care trebuie sa fii atent este ca acesta sa fie compatibil cu dispozitivul pentru care l-ai achizitionat, fie ca vizezi utilizarea sa pentru incarcarea unui smartphone sau a unei tablete.
Nepotrivirea in privinta tehnologiei USB reprezinta principala cauza pentru care o baterie externa ar putea sa nu fie potrivita nevoilor tale. Totusi, daca se intampla acest lucru, exista adaptoare care fac trecerea de la un tip de mufa la altul, astfel incat sa poti folosi gadgetul achizitionat.

Capacitatea
Este important de stiut faptul ca, in timpul conversiei tensiunii bateriei prin USB, se pierde din energie. Adica, intre ceea ce pleaca din bateria externa si ceea ce ajunge efectiv in bateria telefonului tau se pierd pana la 50% din energia transmisa. Calculul nu este complicat, in sensul ca, daca ai o baterie a telefonului de 3000 mAh, este recomandabil sa ai un acumulator extern bun, cam de 6000 mAh, pentru a beneficia de o incarcare completa.
.
Sursa poza: markettalknews.com

Dimensiunea
Aici e vorba despre partea estetica si practica. E important sa poti manevra, transporta, utiliza in mod eficient o astfel de baterie externa. De asemenea, conteaza si sa poti fi relaxat atunci cand ai nevoie sa o utilizezi in timp ce ai o discutie telefonica. Totusi, nu exagera cu acest aspect. Forma conteaza, dar nu trebuie sa neglijezi specificatiile sale tehnice, mentionate la punctele anterioare.

Porturi USB
Cu cat ai mai multe astfel de porturi USB, cu atat mai multe dispozitive poti incarca. Spre exemplu, daca ai un port USB de 1 A, poti incarca un telefon mobil. Daca acumulatorul tau extern mai dispune de inca un port USB, de 2 A, aceasta reprezinta o solutie inclusiv pentru tableta pe care ai luat-o cu tine.

Materialul bateriei externe
Desi riscurile in cazul in care ti se loveste un acumulator extern sunt mai mici decat cele existente in cazul smartphone-ului tau, nu strica deloc sa te orientezi spre o baterie din aluminiu sau, daca nu gasesti ceva convenabil, alege un acumulator din silicon.

Producatori
AData, Anker, Hama, Asus, Samsung, Canyon sunt cateva nume importante din segmentul de piata al bateriilor externe. Au reusit in ultimii ani sa produca acumulatori externi de buna calitate pe care foarte multi clienti s-au putut baza in momentele in care au avut nevoie sa isi incarce telefonul sau tableta.

Caracteristici suplimentare
Daca noua ta baterie externa are LED, poti observa cu usurinta cand e momentul necesar pentru a o incarca, in vederea utilizarii sale intr-un moment ulterior.
Acumulatorii externi dotati cu tehnologia smart charge technology pot sa adapteze amperajul in functie de specificatiile tehnice ale bateriei telefonului tau mobil.

Cele mai utile variante
Samsung de 10200 mAh, AData P10000 cu 10000 mAh, Intenso Power Bank de 10000 mAh, Hama de 13000 mAh sau Canyon de 10000 mAh sunt solutii certe care te pot ajuta in concediu.
E o investitie minima care merita facuta, pentru a castiga timp, liniste si relaxare, prin evitarea unor situatii problematice ce ar putea fi cauzate de o baterie descarcata de telefon mobil sau tableta.
Exista multe oferte online atractive. Vezi ce ti se potriveste din recomandarile noastre si ia cea mai buna decizie pentru tine!

Sursa poza: easyacc.com


389

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Italia  |  Austria  |  Germania  |  Belgia  |  Malta  |  Franta  | 
Stiai ca?
Broasca cu Corn poate improsca sange din ochi pentru a se apara de pradatori. Se pare ca sangele contine o substanta toxica deosebit de puternica.... Scolopendrele pot avea intre 30 si 300 de picioare in functie de specie....
Dictionar turistic
Check-out - Intocmirea si achitarea notei de plata, precum si parasirea hotelului de catre client. Intervalul orar de predare al camerei se termina, de obicei, la ora 10 sau 12.
7 recomandari