Iată cum să îți gestionezi banii la pariuri sportive!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Iată cum să îți gestionezi banii la pariuri sportive!


Pariurile sportive sunt o activitate cât se poate de ofertantă, din extrem de multe puncte de vedere. Poate fi vorba despre distracție, despre petrecere a timpului liber, despre câștiguri substanțiale de bani într-un timp liber, despre educație financiară. Da, chiar poți spune despre gambling că se poate dovedi o resursă importantă în a te învăța cum anume să îți gestionezi bugetul, mai ales când vine vorba despre cheltuieli vs. profit. Indiferent de ceea ce alegi să faci - că este vorba despre joc pacanele, despre blackjack, jocuri de cărți, pariuri, pentru orice mizezi în cazul site-urilor de cazino online se impune și luarea unor decizii înțelepte, care de cele mai multe ori țin de banii investiții - am putea spune că succesul unui jucător stă tocmai în cum știe să își gestioneze banii. Pentru că da, un parior bun nu înseamnă doar să știe să facă pariurile bune, căci mai are nevoie și de extra abilități, care se dobândesc în timp, odată cu experiența jocului. Și aici este vorba despre o strategie cât se poate de eficientă, care aplicată corect, poate crește potențialul câștigului și minimiza riscurile pierderilor. Încercăm să exemplificăm mai jos ce anume este important să știi pentru a fi consistent și disciplinat.

Ce înseamnă “bankroll management”?


Bankroll management este termenul care definește modul cum alegi să îți gestionezi fondurile, mai exact miza fiecărui pariu, dar și suma de bani de care dispui și pe care ești dispus să o investești în pariurile sportive cu scopul de a avea profit. Poate că nu pare ceva atât de important, că ai crede că oricine știe ce are de făcut, dar lucrurile sunt ceva mai complexe, pentru că ai nevoie de ceva îndeletniciri pentru managementul banilor. Ai nevoie de o schiță de lucru foarte bine pusă la punct, de o bună stăpânire de sine, de un control bine dozat și de un sistem de lucru perfect dar și de multă experiență. Pe scurt, gestionarea banilor la pariuri sportive înseamnă un plan fără cusur și care să fie urmat fără compromisuri pentru a-ți putea administra resursele. Mai jos găsești câteva tips&tricks care să-ți fie de folos pentru viitoare astfel de situații.

Joacă doar cu bugetul de care dispui


Probabil că ai auzit de prea multe ori acest sfat și nu prea i-ai acordat atât de multă importanță. Dar da, chiar este important și esențial să te limitezi doar la bugetul pe care îl ai, fără să te împrumuți sau îl suplimentezi. Atunci când faci asta riști să te abați de la un plan bine trasat și să trișezi de fiecare dată când îți va fi convenabil și vei considera necesar. Iar astfel te minți că nu faci decât să iți fie mai bine, că poți schimba lucrurile și că totul va arăta diferit. Altfel, riști să te stresezi fără să fie nevoie și pierzi din vedere ceea ce ți-ai propus: să te distrezi și să te simți bine. Și întotdeauna ai în vedere ca banii pe care îi aloci acestei activități să fie dintr-un cont separat, destinat exclusiv pentru asta.

Păstrează un jurnal al activităților
Probabil cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci când vine vorba despre gestionarea banilor în cazul pariurilor sportive este să iei notițe despre ce faci bine și ce faci rău, să urmărești îndeaproape greșelile pentru a nu le repeta. În plus, îți va fi mai ușor să urmărești și banii investiți, dar și banii câștigați, fară să te temi că ai pierdut șirul lor - cu siguranță îți este greu să faci asta, dacă pariezi pe mai multe site-uri și cu mai multe surse. Asta te va ajuta să-ți faci și mai bine o idee despre ce ai de făcut. O poți face prntr-un fișier excel, într-un notepad, într-un carnețel sau cum îți este la îndemână, atât timp cât nu ratezi nimic. Concentrează-te pe punctele forte și nu neglija nici punctele slabe.

Fii mereu în gardă

Adică pregătește-te pentru ce este mai rău, de fiecare dată cand poți face asta. Până la urmă nu ai niciodată garanția că ce ai ales îți va aduce rezultatele scontate, dar dacă iei în calcul și aceasta variantă, atunci îți va mai simplu să-ți controlezi nu doar finanțele, ci și emoțiile care de cele mai multe ori te împing către decizii neinspirate. Și întotdeauna informează-te despre paltforma pe care o accesezi, căci doar lucrând cu cei mai buni poți avea și cele mai bune victorii, căci nu prea te poți baza mereu pe norocul începătorului.

Impune o limită

Ai putea fi tentat să crezi că cea mai dificilă sarcină când vine vorba despre pariurile sportive este câștigul de bani. Doar că nu este așa, căci cea mai delicată situație apare atunci când trebuie să te oprești. Cu alte cuvinte, o limită de stop este obligatorie ca să știi când să spui pauză, ca să știi care îți este marja de bani pe care o poți pierde și care este pragul de la care nu îți permiți să-ți pierzi controlul. Dacă nu ai avea setat un prag la care să știi să te oprești, ai putea cădea în capcana pierderii unor sume uriașe, pentru că nu ți-ai dat seama când și cât anume este suficient.


Diversifică paleta de pariuri
Adică nu te opri doar la un tip de pariuri și încearcă să experimentezi cât mai mult, căci doar astfel îți poți da seama unde te pricepi mai bine și ce ți se potrivește întocmai. Poate că nu este chiar înțelept să riști acolo unde nu cunoști nimic, dar cu siguranță poți face asta dacă scopul este de a învăța ceva din fiecare test. Și șansele de a fi învingător cresc cu fiecare nouă resursă adoptată. Până la urmă, cu cât ai mai multe șanse în favoarea ta, cu atât soarta îți va zâmbi. Însă, nu intra în extrema cealaltă, căci calitatea ar trebui să primeze în fața cantității, cu toate că diversitatea ar trebui să fie o bună strategie.

Modul cum îți supraveghezi și cârmuiești banii pe care îi ai spune multe despre calitățile tale de jucător. Iar acest aspect ar trebui să te preocupe și să fie o prioritate pentru tine, căci nu prea poți trata cu neglijență modul cum distribui veniturile, pentru care chiar muncești. Așadar, pe scurt, tratează acest lucru cât se poate de serios și ai în vedere că doar analizând așa cum trebuie poți să te și bucuri de rezultate pe măsură experienței.


35

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Wiener Festwochen
Festivalul Wiener Festwochen se desfasoara anual intre mai si iunie, în capitala Austriei. In a..
Stiai ca?
Elefantul este singurul mamifer care nu poate sari.... Cea mai nordica capitala din lume este Reykjavík, capitala Islandei. Aceasta se afla foarte aproape de Cercul Polar. Reykjavík reprezinta cel mai mare oras al Islandei. Se crede ca zona a devenit...
Dictionar turistic
Hostel - Unitate de cazare pentru turistii cu buget restrans, in general tineret, avand dormitoare si bai comune. Acest tip de turism ofera cazarea in dormitoare comune cu mai multe paturi simple sau paturi etajate, cu plata per pat ocupat.
7 recomandari