Îți poți crește șansele la sloturi cu această strategie

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Îți poți crește șansele la sloturi cu această strategie


În acest articol nu vei regăsi o listă cu toate strategiile pe care le poți aplica la sloturile online pentru a câștiga. În schimb, ne vom concentra pe sfaturile care au fost cele mai eficiente pentru jucători de-a lungul timpului și cu ajutorul cărora sper că vei reuși să nu faci și tu anumite greșeli comune. Cu alte cuvinte, vei învăța cum să te joci la sloturi ca la carte. În plus, poți să te bucuri și de un număr de rotiri gratuite cu ajutorul codurilor promoționale de la cazinourile online.

Ce este o strategie bună la păcănele?
Pentru majoritatea dintre jucători, ideea de strategie la sloturi li se pare absurdă. Având în vedere că sloturile sunt acele jocuri de la cazino care se bazează în mare parte pe noroc, ei nu cred că există vreo strategie care să te ajute să câștigi mai mult. Cert este că tot ceea ce implică sloturile online este împotriva ta, mai ales șansele de câștig. Acest sloturi sunt concepute în așa fel încât cei care câștigă pe termen lung să fie cazinourile și nu jucătorii.

Indiferent că vorbim de clasicele sloturi sau de cele progresive, cei de la cazino vor încerca mereu să îți ia banii. Chiar dacă acesta este modul de funcționare al sloturilor, acesta nu este un motiv suficient de bun ca atunci când te duci la sloturi să lași totul în voia sorții. O strategie bună la sloturi este aceea care te ajută să găsești acele jocuri la care chiar poți să câștigi și să le eviți pe cele cu șanse mici de câștig. Sloturile sunt foarte aleatorii, de aceea niciodată nu poți știi când vei câștiga un jackpot uriaș, însă poți să joci la acele aparate la care s-a mai câștigat în trecut spre exemplu.

Un alt sfat pe care ți-l dau este să nu mai cauți să câștigi la sloturi de fiecare dată când te joci. Chiar și dacă vei da un simplu search pe Google vei vedea o mulțime de site-uri de cazinouri care îți oferă aceleași lucruri. Totuși, vei vedea și foarte multe site-uri care vor încerca să dea țepe. Trebuie să te folosești și de propria ta experiență, precum și să gândești în mod rațional unele decizii. În momentul când la cazinouri nu te mai poți folosi nici de matematică și nici de alte teorii ale probabilității va trebui să folosești singura resursă pe care o mai ai la dispoziție, și anume creierul.

O altă tactică pe care te sfătuiesc să o folosești este aceea de a folosi cu cap banii. Indiferent de jocul la care joci, precum și de șansele pe care le ai, dacă ești suficient de bun și știi cum să îți administrezi banii pe care intenționezi să îi joci, vei ajunge departe. Majoritatea jucătorilor profesioniști și cu experiență îți vor spune că acest lucru este o strategie importantă și este ceea ce te va ține pe tine ca jucător pe termen lung la jocurile de la cazino.

Din cauză că mulți jucători nu știu cum să administreze în mod corect banii la pariurile pe care le fac vei găsi foarte mulți jucători care spun că jocurile de noroc sunt o țeapă. Un lucru este foarte clar atunci când vrei să înveți să îți administrezi corect banii la pariuri: trebuie să îți setezi atât o limită superioară de bani, cât și una inferioară. Practic vei alege un interval sub care nu vei coborî la niciun pariu, precum și unul pe care nu îl vei depăși la niciun pariu. Limita de jos este cea pe care îți permiți să o pierzi, iar cea de sus este cea la care ar trebui să te oprești în momentul când câștigi. Cu siguranță vei reuși să supraviețuiești mult mai mult la sloturi cu această strategie, dar și să faci profit.

Folosește-te de Excel
O metodă foarte simplă de a ține evidența la sloturi este dacă te vei folosi de programul Microsoft Excel. Probabil că ai mai folosit deja acest program și știi cum funcționează. Acest program te ajută să îți ții mai ușor contabilitatea și să vezi sumele pe care le-ai pariat, sumele pe care le-ai pierdut, precum și sumele pe care le-ai câștigat până în prezent. În cazul în care nu vrei să plătești o licență pentru acest program poți folosi chiar și Google Spreadsheet care este o alternativă gratuită.

Ca să îți faci o idee cum poți folosi Excel-ul în favoarea ta, te poți folosi de următoarele coloane: o coloană cu data în care ai mers la cazino, o coloană cu numele cazinoului sau adresa online la care ai jucat, o altă coloană în care îți vei trece suma cu care ai început, altă coloană cu limita superioară pe care ai setat-o, următoarea cu limita inferioară și ultima coloană în care vei trece sumele cu care ai rămas după ce ai jucat. Mai poți să treci și alte coloane, cum ar fi și cele cu timpul petrecut la cazino ca să vezi dacă ai pierdut mai mulți sau mai puțini bani în sesiunile mai lungi.

La fel de bine ai putea să faci acest lucru chiar și pe o simplă foaie de hârtie sau într-un carnețel. Înainte de a merge la cazino îți vei trece în acesta toate informațiile pe care le-am menționat anterior înafară de coloana cu sumele cu care ai rămas pe care o vei completa abia după ce ai revenit de la cazino acasă sau ai ieșit de pe site-ul cazinoului.

Concluzie
Deși unii jucători spun că sloturile nu au nevoie de strategie deoarece sunt jocuri pur de noroc îi vei putea contrazice acum. Nu există într-adevăr vreo strategie minune prin care să crești miraculos șansele de câștig la un slot, însă poți să îți administrezi mai bine banii și să ții cont de cât de mult ai cheltuit pentru a reuși să te păstrezi în joc mai mult timp. În plus, cu cât vei juca mai mult cu atât vei avea mai multe șanse de câștig.


14

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Austria  |  Italia  |  Spania  |  Belgia  |  Romania  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
In perioada Renasterii tarzii in Italia existau trei mari artisti, ca Leonardo da Vinci, Michelangelo sau Rafael, consideratii ulterior "genii supreme"? Tot in aceasta perioada a aparut s... Primul european care a ajuns în Australia a fost danezul Abel Tasman, in anul 1642....
Dictionar turistic
Popas - Spatiu amenajat pentru o oprire mai indelungata pe timpul unei calatorii, amplasat in lungul drumurilor.
7 recomandari