Masajul anticelulitic – solutia ideala pentru o silueta mult visata!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Masajul anticelulitic – solutia ideala pentru o silueta mult visata!


Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare şi eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil în multe cazuri încă de la primele şedinţe.
Totuşi, se recomandă o serie de minimum zece şedinţe de masaj anticelulitic la o distanta relativ mică de timp între ele pentru ca rezultatele să fie profunde şi de durată.
Şedinţele de masaj anticelulitic ameliorează şi îmbunătăţesc funcţionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar după perioade prelungite de stres sau datorită dereglărilor sau disfuncţiilor hormonale.
Şedinţele de masaj anticelulitic combinate cu un stil alimentar corect şi echilibrat duc la eliminarea toxinelor din ţesuturi redând pielii elasticitatea. Acesta acţionează implicit şi asupra musculaturii, articulatiilor şi ligamentelor.
Problemele de la niveul ţesuturilor conjunctive, tulburările hormonale, procesele inflamatorii din organism sau regimul incorect de viaţă generează apariţia celulitei comportamentale sau celulita estetică.

Beneficiile şedintelor de masaj anticelulitic cu / fără beţe de bambus :
- netezirea şi îmbunătăţirea aspectului pielii;
- micşorarea circumferinţei corporale şi accelerarea dispariţiei grăsimilor suplimentare;
- diminuarea şi dispariţia celulitei;
- tratarea eficientă a celulitei şi a vergeturilor;
- silueta impecabilă;
- intensificarea circulaţiei sanguine;
- înlăturarea depunerilor minerale suplimentare.

Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul ţesutului adipos şi de a îndepărta celulita într-o proporţie mare.
Specialista Abba Salon acţionează asupra zonei afectate (picioare, fese, braţe ...), în sesiuni repetate, astfel va reduce aspectul de coajă de portocală.
Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea şi eliminarea depunerilor grase în timp.
Presiunea directă şi mişcările circulare eliberează tensiunea locală de la nivelul muşchilor, facilitând buna trecere a fluxului sangvin.
Eficacitatea masajului anticelulitic creşte prin asocierea acestuia cu alte tratamente eficiente în eliminarea celulitei.
Recomandam să se efectueze 2-3 şedinte pe săptămână. Celulita se ameliorează semnificativ dupa un tratament de minim 5 şedinţe. Recomandăm să completaţi efectele masajului anticelulitic cu o cavitaţie corporală.

CAVITAŢIA CORPORALĂ – ideală în tratarea celulitei avansate !
Rezultatele procedurii sunt echivalentele lipoabsorbţiei chirurgicale, pierzând centimetri la fiecare şedinţă, astfel se produce eliminarea completă a depozitelor adipoase, şi nu doar diminuarea lor!
Efectul anticelulitic este GARANTAT! Cavitatia corporala se bazează pe efectul ultrasunetelor de joasă frecvenţă care provoacă comprimări şi dilatări ale vacuolei de grăsime. Datorită presiunii generate provoacă formarea de mici bule de gaz (bule cavitaţionale) şi succesiva lor implozie, rupând în acest fel membranele celulelor adipoase. Odată dezintegrată celula adipoasă, tot conţinutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfă şi drenat prin sistemul limfatic către ficat şi rinichi, de unde se va elimina cu ajutorul unei foarte bune hidratări.

Beneficiile CAVITAŢIEI CORPORALE ULTRALIPO:
- reactivarea microcirculaţiei periferice şi a drenajului lichidelor stagnante;
- îmbunătăţirea tonusului şi elasticităţii pielii;
- eliminarea completă a aspectului de coajă de portocală;
- elimină nodulii clasici celulitici;
- realizează o bună oxigenare şi revascularizează ţesutul subcutanat.

În timpul tratamentului de la centrul de remodelare corporală Abba Salon puteţi percepe un sunet mai mult sau mai puţin intens, în funcţie de sensibilitatea auditivă individuală. În orice caz acest fenomen se verifică în primele şedinţe apoi acesta se diminuează. Tratamentul este plăcut şi recomfortant. NU se simte în niciun caz durere.
După tratamentul cu cavitaţia ultralipo, datorită drenării limfatice, probabil că veţi transpira mai mult decât de obicei, efect absolut firesc şi pozitiv pentru că asigură eliminarea temeinică a toxinelor.

Servicii dedicate exclusiv doamnelor!
Recomandăm cu multă căldură ca masajul anticelulitic şi procedura de cavitaţie corporală să fie însoţite de o viaţă echilibrată, o dietă sănătoasă şi suficientă mişcare. Prin intermediul masajului anticelulitic, corpul se remodelează, asigurând o scădere semnificativă a centrimetrilor din talie şi nu numai. Fiecare client poate să obţină rezultate în funcţie de vârstă, sex, starea generală de sănătate, alimentaţie şi frecvenţa tratamentului. Vei pleca de la noi relaxată şi cu un corp mult mai frumos. Te aşteptăm oricând pentru un răsfăţ complet !

Ne puteti contacta la:
https://abbasalon.ro | office@abbasalon.ro | 0726 483 753


Servicii Marketing Digital si Optimizare SEO oferite de www.seo4prime.com. Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă, bazându-te pe strategii care functionează.


286

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Berii la Praga (Czech Beer Festival in Prague)
Festivalul Berii de la Praga atrage de la an la an tot mai multi participanti. Evenimentul se desfas..
Stiai ca?
Pentru ca se ridica foarte greu, elefantii dorm adesea in picioare, lor le sunt suficiente 4 ore de somn; pasarile in majoritatea lor dorm in picioare; multe pasari dorm pe apa (lebede, gaste salbatic... Mai mult de 10.000 de pasari mor in fiecare an strivindu-se de geamurile cladirilor?...
Dictionar turistic
Voucher - Document emis de agentiile de turism pentru turistii individuali sau grupuri de turisti, prin care sunt stabilite serviciile ce urmeaza a fi asigurate turistilor de catre prestatori.
7 recomandari