TurisMALL
powered by

Mosul vine cu masina


Anul acesta, Mos Craciun se vede depasit de situatie si apeleaza la ajutoare, altele decat spiridusii lui. Avand in vedere ca sania trebuie unsa, ca e veche si ponosita si nu mai prinde viteza, Mosul s-a hotarat sa incheie un contract cu o firma care face transport de colete international. Pentru ca e destul de zgarcit (in afara de cadouri... cand vine vorba de cadouri, nu e zgarcit deloc), a cautat o firma accesibila, ca nu isi doreste sa dea pe transport mai mult decat pe cadouri.

Asadar, dupa multiple cautari si documentari pe internet, batranul Mos a ajuns la concluzia ca va alege Eastlines pentru cadourile trimise intre Anglia si Romania si retur. Nu de alta, dar sunt accesibili ca pret si serviciile lor includ, pe langa o logistica bine pusa la punct, call center pentru orice fel de informatii si nelamuriri, transport de la usa la usa.

Deci, ce poate fi mai simplu? Impacheteaza cadoul si il trimite direct la usa copilului cel cuminte. In locul Mosului sa fi fost, am fi ales exact la fel. Tu? Ce alegi?

Masina, autoutilitara, camion, ce mai conteaza?!

Bine, bine, poate ca nu vine chiar cu masina, ca la cate daruri are de carat, nu i-ar ajunge nici macar o limuzina. Vine cu o duba autoutilitara sau cu un camion, in functie de cum se organizeaza...

Ca in fiecare an, Eastlines ii ofera mosului 8 autoutilitare in fiecare zi in Londra si in imprejurimi pentru serviciile la adresa si 16 camioane cu plecari in tranzit international in fiecare zi a saptamanii, de luni pana sambata inclusiv. Toate acestea pentru transport colete Romania Anglia door to door.

Ah, e de mentionat faptul ca daca se intampla cumva sa nu ai cutia potrivita pentru cadoul tau, cei de la firma de curierat te pot ajuta, fara probleme. La ei pe site gasesti toate informatiile de care ai nevoie.


178

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Germania  |  Franta  |  Cehia  |  Ungaria  |  Olanda  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Egiptenii sunt primii care au avut anul din 365 zile, impartit in 12 luni?... Elvetia este o tara aflata integral in muntii Alpi. Localizarea ei geografica i-a dat denumirea si de tara alpina....
Dictionar turistic
Tepidarium - Tepidarium-ul modern este o incapere incalzita in care oaspetii se pot relaxa inainte, intre sau dupa terapii. Este o varianta de relaxarium. Caracteristica aparte a acestei incaperi este design-ul interior luxos, peretii imbracati cu marmura luxoasa si mozaic scump. Podeaua si bancutele laterale sunt incalzite, aerul este usor cald (38 grade Celsius), lumina este blanda,ambianta sonora adecvata. Scopul utilizarii acestei incaperi este de a pregati corpul pentru terapiile ce vor urma sau de a normaliza temperatura corpului dupa terapie. Tepidarium-ul era folosit de catre romani inainte si dupa probele sportive inca din anul 188, drept marturie stand cladirile care rezista si in zilele noastre. Tepidariumul avea 25 m lungime, 52 m latime, aproximativ 38 m inaltime si avea o capacitate de 1600 de locuri. Tepidarium-ul este o camera incalzita la 38°C, cu podea, pereti si banci incalzite, tavanul este "cer instelat" beneficiind astfel de cromoterapie, iar sistemul de sonorizare completeaza tepidarium-ul oferind meloterapie. Are rolul de a pregati corpul pentru terapiile la temperaturi ridicate (baia de aburi, sauna finlandeza, baia turceasca) astfel evitandu-se socurile termice care ar putea crea disconfort. Deasemenea se foloseste si dupa terapiile la temperaturi ridicate, pentru a scadea treptat temperatura corpului.
7 recomandari