Multi romani nu au o asigurare de calatorie. IATA de ce acest lucru trebuie sa se schimbe

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Multi romani nu au o asigurare de calatorie. IATA de ce acest lucru trebuie sa se schimbe


Desi perioada vacantelor si a concediilor a trecut, inca te gandesti ca ar fi frumos sa faci acel trip in strainatate. Il planuiesti de multa vreme, dar nu ti-ai putut face timp mai repede. Ajungi si te gandesti daca ar fi bine sa-l faci acum sau ramane prima vacanta din noul an. Desigur, vacantele sunt binevenite oricand. Mai ales la final de an. Dar o vacanta in strainatate necesita pregatiri. Bagaj, pasaportul sau buletinul, lista cu obiective si activitati de facut, banii de buzunar si doua trei feluri de medicamente.

Ei bine, cum ar fi sa nu te mai preocupe aspectul sanatatii? Da, desigur ca poti pune in bagaj cateva medicamente pentru cazurile mai putin urgente, dar ce faci daca ai un accident? Sau daca este nevoie de spitalizare chiar si pentru o zi. In strainatate sistemul difera. Totodata cum ar fi sa nu-ti face griji din cauza furtului sau pierderii bagajelor? Ei bine, asigurarea de calatorie este raspunsul. Este obligatoriu sa pornesti in calatorie cu o astfel de asigurare. Desi omisa de multi dintre romani, ea este impetuos necesara. Iata de ce.

De ce sa iti faci asigurare de calatorie cand pleci intr-o alta tara

· Probleme medicale urgente. Atunci cand pleci intr-o alta tara te expui unor riscuri. Desi asumate, este nevoie sa ai un plan B in cazul in care intampini probleme. O vizita la medic, transport cu ambulanta, spitalizare sau diferite tratamente de care vei avea nevoie in cazul unui accident iti pot fi acoperite de asigurarea ta de calatorie.

· Probleme medicale incurabile. In cazul unui deces sau in cazul invaliditatii permanente in urma unui accident grav ar trebui sa suporti cheltuieli enorme. Nu mai bine iti asiguri calatoria inainte sa pleci? Vei scapa astfel de grija acestor cheltuieli exorbitante, in unele tari.

· Vizite. Daca ai un membru al familiei internat intr-un spital din orasul in care mergi si vrei sa-l vizitezi sau sa-ti repatriezi copilul pentru a avea grija de el, trebuie sa stii ca unul dintre planurile asigurarii de calatorie include si aceste aspecte. Orice tine de cheltuiala financiara in aceste doua cazuri se poate face prin asigurare.

· Furt, distrugeri, pierderi ale bagajelor. Acum poti sa calatoresti in siguranta cu ajutorul Asirom deoarece prin asigurarea de calatorie pusa la dispozitie de catre ei beneficiezi si de acoperirea daunelor de acest tip. Asa ca nu trebuie sa te mai ingrijorezi in legatura cu niciun aspect al calatoriei tale.

In concluzie, asigurarea de calatorie iti ofera posibilitatea de a te bucura de vacanta fara a te ingrijora cu privire la aspectele financiare daca te vei afla in situatii neplacute. Planurile asigurarilor de calatorie sunt facute astfel incat sa satisfaca nevoile tuturor si, de asemenea, sunt pentru toate buzunarele. Ceea ce este important este ca tu sa pui cap de lista aceasta asigurare. Din pacate nu dispunem de puteri supranaturale pentru a putea vedea ce ne asteapta in calatorie. Si atunci nu mai bine facem astfel incat sa calatorim fara griji?

Sursa foto: freepik.com


24

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Cehia  |  Turcia  |  Irlanda  |  Belgia  |  Olanda  |  Franta  | 
Stiai ca?
In Cuba se inregistreaza cei mai multi morti loviti de fulgere?... In Japonia, durata si unghiul inclinarii este direct proportionala cu importanta persoanei pe care o saluti. Cu cat este mai importanta persoana cu atat inclinarea dureaza mai mult si se realizeaza in...
Dictionar turistic
Destinatie - Punctul terminus al calatoriei.
7 recomandari