O altfel de platforma de promovare a turismului romanesc

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

O altfel de platforma de promovare a turismului romanesc


Ai vrea să descoperi locuri mai puţin cunoscute din România? Cauţi o cazare care să fie prietenoasă cu mediul sau o experienţă unică şi nu ştii de unde să începi căutările?

Romanian Journeys este platforma care îţi răspunde la toate aceste întrebări şi îţi poate veni în ajutor cu multe variante de a-ţi petrece o vacanţă de neuitat în România.

Născută din dorinţa de a conecta turistul mereu interesat de experienţe autentice, cu atracţiile naturale şi culturale ale României, şi de asemenea cu serviciile turistice, platforma Romanian Journeys, www.romanian-journeys.com, doreşte să devină instrumentul nelipsit pentru cei ce vor să îşi planifice o vacanta in Romania.

Având la dispoziţie o hartă interactivă, aici poţi găsi numeroase informaţii despre sute de atracţii atât cunoscute, cât şi mai puţin ştiute, pe care le poţi explora singur. Poţi alege şi din câteva itinerare gândite pentru a te ajuta să descoperi mai uşor locurile ce merită vizitate.

Dacă doreşti să ai parte de o experienţă turistică inedită, atunci poţi alege şi din pachetele de pe site, unde vei beneficia de ghidaj turistic specializat.

Un lucru inedit pentru o platformă turistică din România este că pe www.romanian-journeys.com vei găsi informaţii utile despre destinaţiile de ecoturism de la noi din ţară, încurajând astfel şi turismul durabil.

Un alt lucru care vine să întărească acest aspect este că aici vei găsi cazări cu caracter sustenabil, platforma Romanian Journeys fiind printre singurele platforme de profil din România care oferă posibilitatea cazărilor să menţioneze în profilul lor eforturile ecologice pe care le fac pentru a încuraja turismul sustenabil în România.

Având în vedere că la nivel global ne luptăm cu schimbările climatice, cu toţii ar trebui să ne gândim la măsurile pe care ar trebui să le luăm pentru a reduce impactul nostru asupra mediului, aşa că existenţa unei astfel de platforme la nivel naţional în aceste momente este mai mult decat binevenită.

Romanian Journeys este disponibilă şi în limba engleză, fiind accesibilă pentru turiştii străini care doresc să descopere într-un mod inedit România.

Acum că ai la îndemână instrumentul potrivit pentru a porni în explorare, nu îţi rămâne decât să îţi faci bagajul şi să porneşti la drum!


67

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Dia de Cervantes
Anual, in data de 23 aprilie spaniolii serbeaza "Ziua lui Cervantes", romancier, poet şi dramaturg,..
Stiai ca?
Cu peste 40 milioane de vizitatori, Italia este a patra cea mai vizitata tara din lume?... Caii comunica intre ei folosind peste 100 de sunete?...
Dictionar turistic
tranzit - Trecerea fara oprire sau cu scurte opriri, printr-o tara sau printr-un oras.
7 recomandari