Optimizare SEO – greseli pe care nu trebuie sa le faci!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Optimizare SEO – greseli pe care nu trebuie sa le faci!


Ai un website sau o afacere cu un website si te-ai gandit sa aplici tehnici de optimizare SEO la nivelul acestuia? Daca stii cate ceva despre acest domeniu, atunci deja ti-ai dat seama ca lucrurile nu sunt atat de usoare pe cat par.

Ba chiar mai mult, pana sa ajungi la capitolele cuvinte cheie sau strategie SEO, exista o sumedenie de alte lucruri pe care trebuie sa le faci. Din pacate, aceste lucruri reprezinta si bazele unui set de greseli fundamentale care iti pot afecta drastic performanta in SERP (paginile de rezultate in urma unei cautari), indiferent de cat de bine sunt cautate si analizate cuvintele cheie in viitor, printre altele.
Iata cateva greseli pe care nu trebuie sa le faci cand te ocupi de optimizarea unui website!

Sa ai continut duplicat pe website!
Nu trebuie sa ai continut copiat de pe alt website si nici doua pagini din website-ul tau cu acelasi articol sau postare. Aceste situatii sunt considerate de Google continut duplicat, iar motorul de cautare poate alege sa nu indexeze anumite pagini sau sa nu le ofere pozitia pe care ar merita-o, dupa cum s-ar spune – caz in care vei face optimizare SEO pe cuvinte cheie degeaba pentru aceste pagini.

Pentru Google, unul dintre cele mai importante lucruri este unicitatea continutului si plus valoarea pe care acesta o aduce mediului online!

Sa nu imbunatatesti viteza de incarcare a website-ului!
Cat de esential sau vital este acest lucru pentru o strategie de optimizare SEO? Ei bine, daca trec mai mult de 3 secunde si pagina nu s-a incarcat, atunci poti sa spui adio la peste 50% dintre vizitatori, implicit potentiali clienti. Viteza de incarcare a website-ului este un lucru atat de important incat design-ul minimalist poate fi mereu observat la nivelul portalelor online.

Majoritatea afacerilor prefera un website simplu, fara efecte pompoase, animatii sau imagini mari – chiar daca au bugetul necesar pentru un host de calitate superioara. De multe ori, platforma este de vina, iar host-ul nu poate rezolva acest lucru.

Sa nu optimizezi website-ul pentru platformele mobile!
Daca website-ul se incarca greu si acesta nu este optimizat pentru platformele mobile, sunt sanse sa pierzi chiar peste 70% din utilizatori. Nu uita ca, in ziua de astazi, telefonul mobil este uneori chiar mai puternic decat un laptop sau un computer. Astfel, oamenii aleg deseori sa finalizeze tranzactii cu ajutorul acestuia.

Poti fi sigur ca o tranzactie nu va fi finalizata daca ai un website care se incarca pe mobil in varianta desktop. Chiar daca acesta este pe prima pozitie Google, rezultat al unor runde intense de optimizare SEO, compatibilitatea cu platformele mobile poate face acest lucru 100% irelevant.

Dupa cum a fost mentionat, SEO nu este deloc usor. Poti invata destul de repede cum anume se optimizeaza un articol sau cum creezi un sitemap pentru un nou proiect, dar punerea la punct a unei versiuni pentru mobil a website-ului tau necesita putin ajutor, fie de la un designer sau de la un programator.

Daca ai nevoie de astfel de ajutor sau chiar de optimizare SEO completa, de exceptie si fara cusur, atunci contacteaza-i acum pe expertii agentiei The Markers – acestia pot face totul pentru tine si pentru afacerea ta, fie ca este vorba de SEO, social media, sau Google Ads.


128

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pastele
Pentru greci Pastele reprezinta cel mai important eveniment din calendarul ortodox, fiind socotit ma..
Germania  |  Austria  |  Romania  |  Spania  |  Ungaria  |  Turcia  | 
Stiai ca?
Argentina se intinde pe o suprafata de 2.780.400 km2, ceea ce reprezinta 2% din uscat. Dupa suprafata, ocupa locul 8 in lume, fiind a doua tara ca marime din America de Sud.... Numai marea piramida a lui Keops contine suficienta piatra incat sa poate fi construit un zid inalt de 50 de centimetri care sa inconjoare planeta la Ecuator?...
Dictionar turistic
Inchiriere - A da sau a lua in folosinta temporara un bun mobil sau imobil, in schimbul unei sume de bani.
7 recomandari