Participă la Festivalul Multicultural al verii!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Participă la Festivalul Multicultural al verii!


BUCURESTI

Europa, India, China, America de Sud, România... te invităm într-o călătorie de neuitat, plină de aventură și multe surprize.

Băneasa Shopping City devine în această vară locul cosmopolit în care cultura îți dă întâlnire timp de cinci săptămâni prin fashion, lifestyle și delicii culinare specifice. Pentru a descoperi destinația perfectă de vacanță...nu trebuie să ratezi Festivalul Multicultural al sezonului în perioada 18 iulie-18 august.

Prima oprire este în Europa! În perioada 18 -21 iulie te salutăm în toate limbile bătrânului continent.
Te invităm să admiri costumele tradiționale și să îți alegi un motiv etnic pe care să îl transformi în tatuajul tău semipermanent de vară. Acordurile de chitară se vor auzi pe coridoarele centrului comercial și poți chiar să dansezi pe ritmurile pasionale de flamenco.

În Băneasa Shopping City călătoria multiculturală continuă în urmatoarele patru weekend-uri în India, China, America de Sud și România, cu mai multe suprize pregătite special pentru aceste destinații.


3820

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Maratonul Londonez (London Marathon)
Maratonul Londonez se desfasoara anual in aprilie, fiind unul dintre cele mai mari maratoane urbane ..
Ungaria  |  Olanda  |  Malta  |  Romania  |  Turcia  |  Irlanda  | 
Stiai ca?
In prezent in lume exista 195 de state suverane și independente – 193 de state membre ale Organizatiei Națiunilor Unite, plus Vatican și Palestina care sunt observatori permanenti la Natiunile Un... SUA detine din punct de vedere administrativ - teritorial 50 de state: Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, India...
Dictionar turistic
Legatura aeriana - Zbor ce asigura conexiunea intre doua sau mai multe puncte de pe glob.
7 recomandari