Participă la Festivalul Multicultural al verii!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Participă la Festivalul Multicultural al verii!


BUCURESTI

Europa, India, China, America de Sud, România... te invităm într-o călătorie de neuitat, plină de aventură și multe surprize.

Băneasa Shopping City devine în această vară locul cosmopolit în care cultura îți dă întâlnire timp de cinci săptămâni prin fashion, lifestyle și delicii culinare specifice. Pentru a descoperi destinația perfectă de vacanță...nu trebuie să ratezi Festivalul Multicultural al sezonului în perioada 18 iulie-18 august.

Prima oprire este în Europa! În perioada 18 -21 iulie te salutăm în toate limbile bătrânului continent.
Te invităm să admiri costumele tradiționale și să îți alegi un motiv etnic pe care să îl transformi în tatuajul tău semipermanent de vară. Acordurile de chitară se vor auzi pe coridoarele centrului comercial și poți chiar să dansezi pe ritmurile pasionale de flamenco.

În Băneasa Shopping City călătoria multiculturală continuă în urmatoarele patru weekend-uri în India, China, America de Sud și România, cu mai multe suprize pregătite special pentru aceste destinații.


3637

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Grecia  |  Germania  |  Austria  |  Ungaria  |  Italia  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Cornul Narvalului este din fildes si poate atinge lungimea de 3 metri.... In fiecare an, peste 20.000 persoane incearca sa escaladeze Kilimanjaro? Dintre acestia, 10 mor....
Dictionar turistic
Turism extrem - Turism de aventura practicat in zone muntoase. Sporturile care pot fi practicate sunt: mountainbiking, zborul cu parapanta, raftingul, cursurile de supravietuire in munti, excursiile subacvatice la epavele de pe fundul marii, etc.
7 recomandari