Participă la Festivalul Multicultural al verii!

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Participă la Festivalul Multicultural al verii!


BUCURESTI

Europa, India, China, America de Sud, România... te invităm într-o călătorie de neuitat, plină de aventură și multe surprize.

Băneasa Shopping City devine în această vară locul cosmopolit în care cultura îți dă întâlnire timp de cinci săptămâni prin fashion, lifestyle și delicii culinare specifice. Pentru a descoperi destinația perfectă de vacanță...nu trebuie să ratezi Festivalul Multicultural al sezonului în perioada 18 iulie-18 august.

Prima oprire este în Europa! În perioada 18 -21 iulie te salutăm în toate limbile bătrânului continent.
Te invităm să admiri costumele tradiționale și să îți alegi un motiv etnic pe care să îl transformi în tatuajul tău semipermanent de vară. Acordurile de chitară se vor auzi pe coridoarele centrului comercial și poți chiar să dansezi pe ritmurile pasionale de flamenco.

În Băneasa Shopping City călătoria multiculturală continuă în urmatoarele patru weekend-uri în India, China, America de Sud și România, cu mai multe suprize pregătite special pentru aceste destinații.


3617

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Franta  |  Romania  |  Italia  |  Germania  |  Austria  |  Cehia  | 
Stiai ca?
In Franta, in unele restaurante un pahar de vin este gratuit, in timp ce berea este considerata un lux si este bauta doar la ocazii speciale?... Inima unei balene albastre bate doar de noua ori pe minut?...
Dictionar turistic
Aranjamente la sol - Servicii locale oferite turistilor la desinatie de catre o persoana sau o organizatie cunoscuta ca operator la sol sau tur-operatoare: transportul pana la hotel, inchirieri de masini, turul orasului etc.
7 recomandari